Görüş Bildir
Atatürk Havalimanı'nda Pasaport Kontrolü Skandalı
Türk Hava Yolları’nın (THY) Cezayir’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen uçağının yolcularının bir bölümünün bindirildiği otobüs dış hatlar terminali yerine yanlışlıkla iç hatlar terminaline gelince, bazı yolcular pasaport kontrolünden geçmeden Türkiye’ye giriş yaptı.
"Benim Tek Amacım Var, O da Kalıcı Olmak"
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, çalışmalarının karşılığını sarı-lacivertli takıma transfer olarak ve A Milli Futbol Takımı'nın formasını giyerek aldığını söyledi.
Daniel Craig'in "Daimi Duck Face" Olduğunu Kanıtlayan 21 Fotoğrafı
Duck Face'in ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Hele selfie akımından sonra iyice hayatımızın içinde yer etti. Bu poz pek hoşumuza gitmese de her insanın böyle bir poz vermişliği var, ama espri olsun diye, ama inanarak. Hal böyleyken gözümüz Daniel Craig'e takıldı... Ve hayretle fark ettik ki Daniel abimiz bir daimi duck face! Yani kendisinin normal duruşu otomatik bir duck face pozu oluyor. Peki bu bize ne kazandırdı? Hiçbir şey, sadece tısıtısıtısıtısı diye güldük.
‘Adaylardan Biri Gülen Hareketinin Siyasi Figürü, Herkes Aklını Başına Alsın’
Partisindeki muhaliflerle ilgili konuşan MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, 'Bazıları MHP'yi CHP'leştirme gibi kötü bir alışkanlığı partimizde de yaşatmak istemektedir. Bunların içerisinde birisi vardır ki, gelecekte hep beraber göreceksiniz; Fethullah Gülen hareketinin siyasi figürü olarak MHP'de görevlendirilme meselesidir. Bu da ne ona, ne bir başkasına fayda getirmez. Herkes aklını başına alsın' dedi.
Davutoğlu: 'Demirtaş Ateş Açan O Hainlere Dönüp Konuşmalı'
Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin 'polis kurşunuyla öldürüldüğünü' söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a elinde hangi belge olduğunu sorarak, 'Eğer Sayın Demirtaş'ın herhangi bir şekilde söyleyecek bir sözü varsa, olay yerine inceleme için giden ekiplere ve baro temsilcilerine ateş açan o hainlere, o teröristlere, o alçaklara dönüp konuşmalı. Kendisine hiçbir şey yapmayacak olan hukuk devleti kuralları içerisinde devlet temsilcilerine konuşmak yerine, dönüp oradaki teröristlere hitap etsin' dedi.
Reklam
"Kupayı Yeni Stadımızda Kaldırmak İstiyoruz"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılması ile sponsorluk gelirlerinin daha da çok katlanacağını ve Şenol Güneş yönetimindeki takımın şampiyonluk kupasını yeni statlarında kaldırmak istediklerini söyledi.
Reklam
Türk Bilim İnsanından Beyin Kanseri Tedavisinde Çığır Açabilecek Buluş
Çalışmalarını ABD'nin önde gelen üniversitelerinden Yale Üniversitesi'nde sürdüren Türkiye kökenli bilim insanı Prof. Murat Günel ve ekibi, beyin kanseri tedavisinde dünyada çığır açacak bir çalışmaya imza attı. Yale Üniversitesi Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Günel, Türkiye ve Almanya'dan bilim insanları ile işbirliği içinde yaptığı çalışmada, beyin kanserlerinin iyi huylu tümörlerden genetik olarak kansere dönüşmesine neden olan mekanizmaları keşfetti. Günel'in konuyla ilgili bilimsel çalışması, Pazartesi günü bilim dünyasının önde gelen yayın organlarından Nature Genetics'te yayınlandı.
Reklam
Türkan Elçi: 'En Büyük Korkusu Bir Çocuğun Babasız Kalmasıydı'
Diyarbakır’daki saldırıda öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi, 'Eşimin en büyük korkusu bir çocuğun babasız kalmasıydı. Keşke tutuklansaydı da böyle olmasaydı. Her kesimden sevildiği için böyle bir şeyle karşılık buldu, hayatı sonlandırıldı' dedi.
Reklam
Reklam
64. Hükümet'e Güvenoyu
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu 64. Hükümet programı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden güven oyu aldı. 10 dakika süren ve elektronik ortamda gerçekleştirilen açık oylamada 315 kabul, 194 ret oyu çıktı. Bu oylama sonrası 64. Hükümet, resmen göreve başlamış oldu.
Reklam