Görüş Bildir
Can Dündar ve Erdem Gül'ün Tutukluluğuna İtiraz Reddedildi
Adana’da durdurulan MİT TIR’larıyla ilgili haber nedeniyle haklarında açılan soruşturma kapsamında  “Devletin gizli kalması gereken belgelerini siyasal ve askeri casusluk amacıyla temin etme ve açıklama, üyesi olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” gerekçesiyle tutuklanan Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutukluluğuna yapılan ve dün bir üst mahkemeye gönderilen itiraz, reddedildi.
AİHM: YouTube'un Engellenmesi İfade Özgürlüğü ve Bilgi Edinme Hakkının İhlali
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Türkiye’de sık sık erişim engeliyle karşı karşıya kalan sosyal medya platformları hakkında bugün bir karar açıkladı. Yaman Akdeniz, Serkan Cengiz ve Kerem Altıparmak’ın başvurusunu değerlendiren mahkeme YouTube’u kapatmanın, tüm vatandaşların ifade özgürlüğünü ihlal ettiğine ve bilgi edinme hakkını kısıtlandığına hükmetti.
"Galatasaray Beni Niye Aramadı?"
TBF Başkanı Harun Erdenay, 'mevzuata aykırı oyuncu oynattıkları' gerekçesiyle Fenerbahçe maçında hükmen yenik ilan edilmelerine tepki gösteren Galatasaray yönetimine cevap verdi: 'Bir oyuncu, sezonu tek pasaportla tamamlar. Kizer'ın iki pasaportla oynayamayacağını tahmin etmeleri lazımdı. Galatasaray yöneticileri böylesine kritik bir durumda beni veya federasyonun genel sekreterini arayacakları yerde Sicil Lisans'ı aramalıydı. Oradaki görevli de yanlış lisans verdi' dedi.
Reklam
Reklam
Her Gün Değişen Sınav İsimlerine Öğrencilerden Eğlenceli Bir Bakış Açısı!
Eğitim sistemimizdeki iki eksiğin eğitim ve sistem olarak belirtildiği şu dönemlerde, geçen hafta gerçekleşen TEOG sınavı sonrası yine sınava sistemi değişecek mi söylentileri gündeme geldi. Her gün değişen sınav sistemi ve isimlerini eğlenceli bir şekilde eleştiren bu videoda öğrencilerin bu sistemin içinde yaşadıkları şeyleri göreceksiniz. Bu vesile ile TEOG sınavına giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun diliyor, çok da kafaya takmayın hayatınız boyunca sınavlar bitmeyecek diyoruz. 😂
Reklam
Selfie ile İlgili Fikirlerinizi Değiştirecek Mr.Selfie'den 20 Harika Fotoğraf
etiket
Selfie akımını bambaşka yerlere taşıyan, lensin arkasında değil de önünde durarak muhteşem kareler yakalayan Mr. Selfie ile tanışın. Kendisi yüzde yüz yerli üretim olup, uluslararası arenada bizlerin göğsünü kabartmakta. Dünyanın farklı yerlerinde çektiği yaratıcı selfielerle keyfinize keyif katan 'Bay Özçekim' sizi hiç gitmediğiniz yerlere götürüyor. Üstelik bunu da bambaşka açılar ve kurgular kullanarak yapıyor. Yarı sualtı yarı su üstü fotoğraflardan tutun, kostümlü kurgulu fotoğraflara kadar birçok farklı şey çekiyor. Çektikleri arasında tarihi yerler, spor müsabakaları, sualtı ve kendine özgü yaşam tarzını yansıttığı lifestyle fotoğraflar da var…
Reklam
Atatürk Havalimanı'nda Pasaport Kontrolü Skandalı
Türk Hava Yolları’nın (THY) Cezayir’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen uçağının yolcularının bir bölümünün bindirildiği otobüs dış hatlar terminali yerine yanlışlıkla iç hatlar terminaline gelince, bazı yolcular pasaport kontrolünden geçmeden Türkiye’ye giriş yaptı.
"Benim Tek Amacım Var, O da Kalıcı Olmak"
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, çalışmalarının karşılığını sarı-lacivertli takıma transfer olarak ve A Milli Futbol Takımı'nın formasını giyerek aldığını söyledi.
Reklam
Daniel Craig'in "Daimi Duck Face" Olduğunu Kanıtlayan 21 Fotoğrafı
Duck Face'in ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Hele selfie akımından sonra iyice hayatımızın içinde yer etti. Bu poz pek hoşumuza gitmese de her insanın böyle bir poz vermişliği var, ama espri olsun diye, ama inanarak. Hal böyleyken gözümüz Daniel Craig'e takıldı... Ve hayretle fark ettik ki Daniel abimiz bir daimi duck face! Yani kendisinin normal duruşu otomatik bir duck face pozu oluyor. Peki bu bize ne kazandırdı? Hiçbir şey, sadece tısıtısıtısıtısı diye güldük.
‘Adaylardan Biri Gülen Hareketinin Siyasi Figürü, Herkes Aklını Başına Alsın’
Partisindeki muhaliflerle ilgili konuşan MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, 'Bazıları MHP'yi CHP'leştirme gibi kötü bir alışkanlığı partimizde de yaşatmak istemektedir. Bunların içerisinde birisi vardır ki, gelecekte hep beraber göreceksiniz; Fethullah Gülen hareketinin siyasi figürü olarak MHP'de görevlendirilme meselesidir. Bu da ne ona, ne bir başkasına fayda getirmez. Herkes aklını başına alsın' dedi.
Davutoğlu: 'Demirtaş Ateş Açan O Hainlere Dönüp Konuşmalı'
Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin 'polis kurşunuyla öldürüldüğünü' söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a elinde hangi belge olduğunu sorarak, 'Eğer Sayın Demirtaş'ın herhangi bir şekilde söyleyecek bir sözü varsa, olay yerine inceleme için giden ekiplere ve baro temsilcilerine ateş açan o hainlere, o teröristlere, o alçaklara dönüp konuşmalı. Kendisine hiçbir şey yapmayacak olan hukuk devleti kuralları içerisinde devlet temsilcilerine konuşmak yerine, dönüp oradaki teröristlere hitap etsin' dedi.
Reklam