Görüş Bildir
'Kendimi Türk Hissediyorum'
Milli futbolcu Yunus Mallı, 'Kendimi Türk hissediyorum. Hayatımda ve kariyerimde Türkiye adına oynamanın, ay-yıldızlı formayı giymenin nasıl bir duygu olduğunu bilmek ve öğrenmek istedim' dedi.
Reklam
Reklam
Demirtaş'tan Davutoğlu'na Yanıt: 'Artık Devleti Yönettiğinizi İdrak Etmenizde Fayda Var'
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Demirtaş'ın herhangi bir şekilde söyleyecek bir sözü varsa, olay yerine inceleme için giden ekiplere ve baro temsilcilerine ateş açan o hainlere, o teröristlere, o alçaklara dönüp konuşmalı. Devlet temsilcilerine konuşmak yerine, dönüp oradaki teröristlere hitap etsin' diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Twitter hesabından yanıt vererek, 'Artık devleti yönettiğinizi idrak etmenizde fayda var. Bu ülkede olup bitenden siz sorumlusunuz' dedi.
İlk Buluşma İçin Tercih Edilmemesi Gereken 15 Mekan
etiket
İlk buluşma mühimdir. İlk buluşma kritiktir sevgili okurlar. İsviçreli bilim insanlarının yaptığı testlere göre, ilk buluşmadan sonra ilişkilerin devam etmeme sebeplerinde; %83,62 olarak ilk buluşma mekanının yanlışlığı başı çekiyor. Bu içerikte size 'nerede buluşmamanız' gerektiğini anlatmaya çalışacağım.
Reklam
2016 Pirelli Takvimi'nde Ünlü Modeller Yerine Serena Williams ve Amy Schumer Soyundu
Dünyanın en prestijli ve merakla beklenen takvimi olan Pirelli Takvimi son yıllarda seksi ve çıplak kadın pozları yerine farklı sektörlerden kadınların fotoğraflarına yer vermeye başladı. Yıllar içinde evrilen bu düşünce sonucunda ise bu yıl ünlü kadın modeller yerine tenisçi Serena Williams ve komedyen Amy Schumer gibi isimler çıplak poz verirken, müzisyen Patti Smith ve yazar Tavi Gevinson gibi isimler de normal kıyafetleri ile poz verdiler.
Reklam
Can Dündar ve Erdem Gül'ün Tutukluluğuna İtiraz Reddedildi
Adana’da durdurulan MİT TIR’larıyla ilgili haber nedeniyle haklarında açılan soruşturma kapsamında  “Devletin gizli kalması gereken belgelerini siyasal ve askeri casusluk amacıyla temin etme ve açıklama, üyesi olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” gerekçesiyle tutuklanan Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutukluluğuna yapılan ve dün bir üst mahkemeye gönderilen itiraz, reddedildi.
Reklam
AİHM: YouTube'un Engellenmesi İfade Özgürlüğü ve Bilgi Edinme Hakkının İhlali
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Türkiye’de sık sık erişim engeliyle karşı karşıya kalan sosyal medya platformları hakkında bugün bir karar açıkladı. Yaman Akdeniz, Serkan Cengiz ve Kerem Altıparmak’ın başvurusunu değerlendiren mahkeme YouTube’u kapatmanın, tüm vatandaşların ifade özgürlüğünü ihlal ettiğine ve bilgi edinme hakkını kısıtlandığına hükmetti.
"Galatasaray Beni Niye Aramadı?"
TBF Başkanı Harun Erdenay, 'mevzuata aykırı oyuncu oynattıkları' gerekçesiyle Fenerbahçe maçında hükmen yenik ilan edilmelerine tepki gösteren Galatasaray yönetimine cevap verdi: 'Bir oyuncu, sezonu tek pasaportla tamamlar. Kizer'ın iki pasaportla oynayamayacağını tahmin etmeleri lazımdı. Galatasaray yöneticileri böylesine kritik bir durumda beni veya federasyonun genel sekreterini arayacakları yerde Sicil Lisans'ı aramalıydı. Oradaki görevli de yanlış lisans verdi' dedi.
Reklam