Görüş Bildir
Obama ve Erdoğan Paris'te Rusya Krizini Masaya Yatırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile yaptıkları görüşmede Türkiye ile Rusya arasındaki gelişmelerin değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, 'Buradaki derdimiz, bu işin diplomatik başlıklar, söylem içerisinde nasıl neticeye kavuşturulmasıdır. Zira bölgedeki gerilimler, bizleri de üzmektedir' dedi. Obama, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili 'ABD, Türkiye'nin kendini savunma hakkını desteklemektedir' dedi ve ekledi: 'Gerilimi artırmanın faydası yok' 
Güzelliğini Açlığına Borçlu Olan Model 10 Akrebi Kıtlıktan Çıkmış Gibi Yedi
Aslında Yeni Zelandalı bir model olan Nela Louise Zisser'i biz daha çok yediği şeyler ve doymak bilmeyen midesi ile tanıdık. Farklı şeyleri deli gibi yiyerek insanlara meydan okuyan Nela Youtube hesabı üzerinden de bu görüntüleri insanlarla paylaşıyor. Yeni videosunda ise Tayland'ta bir mekanda 10 adet kızarmış akrep sipariş eden modelin sofrasına konuk oluyoruz.
14 Maddede Şirket İçi Bir Mülakattan Alnının Akıyla Çıkmanın Yolları
Şirketteki yeni bir pozisyon için adaylığınızı koydunuz ve bir mülakat için seçildiğiniz haberini aldınız. Veya bir performans değerlendirmesi görüşmesine gireceksiniz. Önceden bildiğiniz müdürlerle sohbet etmekten kolay ne olabilir? Bir dilim kek, değil mi? Hayır. Şirket içi mülakatlar yabancı bir şirketle yapılan mülakatlarla aynı derecede dikkat gerektiriyor.Şirket içi bir mülakatı alnının akıyla atlatabilmenin ipuçlarını inceleyelim.
Reklam
Reklam
Reklam
Telegram'a WhatsApp'tan Engel
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’tan diğer bir mesajlaşma uygulaması Telegram’a engel. Telegram linklerini WhatsApp üzerinden gönderen kullanıcılar engelle karşılaşıyor.
Reklam
Reklam
'Kendimi Türk Hissediyorum'
Milli futbolcu Yunus Mallı, 'Kendimi Türk hissediyorum. Hayatımda ve kariyerimde Türkiye adına oynamanın, ay-yıldızlı formayı giymenin nasıl bir duygu olduğunu bilmek ve öğrenmek istedim' dedi.
Reklam