Görüş Bildir
Google Hangouts Artık Apple Watch ile Uyumlu
iOS için Hangouts uygulamasının yeni güncelleme tanımı bu bilgiyi içermese de, Google’ın iletişim uygulaması Hangouts artık Apple Watch ile iyi geçiniyor. Yeni sürümüyle birlikte bildirimler üzerinden cevap verebilme özelliğine kavuşan Hangouts, bu sayede Apple’ın giyilebilir teknoloji öncüsü ile sorunsuz çalışacak. Uygulama ayrıca yazılanlara cevap verirken önceden belirlenmiş cevapları otomatik olarak seçmeye imkan tanıyor ve böylece kolay bir iletişim deneyimi sunuyor.
FIBA Heyeti Türkiye'yi Denetledi
FIBA yetkilileri 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Erkekler Basketbol Elemeleri'ne adaylığını açıklayan Türkiye'ye gelerek incelemelerde bulundu.
HSYK'dan 12 Hâkim ve 5 Savcı İçin İnceleme İzni
HSYK 3. Dairesi aralarında eski HSYK üyesi Hüseyin Serter'in de bulunduğu 2010 yılı öncesi Adana Başsavcılığı'nda görev yapan 12 hâkim ve 5 savcı hakkında inceleme izni verdi. İncelemenin konusu 'Paralel devlet yapılanması'.
Türk Telekom İlk Akıllı Telefonu TT175’i Duyurdu
Türk Telekom Grubu, kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu TT175’in duyurusunu gerçekleştirdi. Türkiye’de parmak izi okuyucusuna sahip ilk operatör markalı cihaz olan TT175, 1,3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciyi ve 2 GB RAM’i bünyesinde barındırıyor. 16 GB dahili hafızanın kullanıldığı telefonda 1080p çözünürlük sunan 5,5 inçlik ekran bulunuyor.
Reklam
7 Haziran Tarihinden Bu Yana Türkiye’ye Hakim Olan 16 Renk
Bu ne şimdi? dediğinizi duyar gibiyim, demeyin. 7 Haziran seçimlerinden bu yana Türkiye’yi etkisi altına almış, sosyal medyadan, TV’den, gazetelerden, sokaklardan gözümüze gözümüze giren Türkiye renkleri mevcut. Hepsinin bize çağrıştırdığı bir şeyler, hepsinin anlattığı bir hikayesi var.İşte çok da farkında olmadığımız, ama hepimizin bilinç altında bir şekilde kodladığı o renkler.
Reklam
Sokak Röportajları: En Sevmediğiniz Ders Nedir?
Deney tüplerinin gölgesindeki kimyadan, yer çekimiyle kinetik enerjinin fiziğinden, ovalarla dağların coğrafyasından, edebiyat ve şiirlerin Türkçe'sinden daha az sevdiğinizi biliyoruz rakamların, integrallerin matematiğini...
Reklam
Kupada Çorbadan Sonra Kupada Kek Alışkanlığı Edindirecek Parmaklarınızı Yedirten 11 Tarif
etiket
Bir dönem kupada çorba içme diye bir moda vardı. Hepimiz kaynar su koyduğumuz kupalara toz çorbaları döker sonrasında şıp şıp karıştırıp hüp hüp içerdik. Hatta bir dönem yurtta kalanların en hayat kurtarıcı ürünü işte bu bardak çorbalardı. Şimdi durum azıcık değişti bazı yurtlara ya da evlere mikrodalgalar geldi. Eh durum bu olunca mikrodalgada yapabileceğimiz yemeklere alternatif yaratmamız gerekti. İşte mikrodalgada az malzeme ile süper tatlar yaratabileceğiniz tarifler.
Reklam
Reklam
Obama ve Erdoğan Paris'te Rusya Krizini Masaya Yatırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile yaptıkları görüşmede Türkiye ile Rusya arasındaki gelişmelerin değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, 'Buradaki derdimiz, bu işin diplomatik başlıklar, söylem içerisinde nasıl neticeye kavuşturulmasıdır. Zira bölgedeki gerilimler, bizleri de üzmektedir' dedi. Obama, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili 'ABD, Türkiye'nin kendini savunma hakkını desteklemektedir' dedi ve ekledi: 'Gerilimi artırmanın faydası yok' 
Güzelliğini Açlığına Borçlu Olan Model 10 Akrebi Kıtlıktan Çıkmış Gibi Yedi
etiket
Aslında Yeni Zelandalı bir model olan Nela Louise Zisser'i biz daha çok yediği şeyler ve doymak bilmeyen midesi ile tanıdık. Farklı şeyleri deli gibi yiyerek insanlara meydan okuyan Nela Youtube hesabı üzerinden de bu görüntüleri insanlarla paylaşıyor. Yeni videosunda ise Tayland'ta bir mekanda 10 adet kızarmış akrep sipariş eden modelin sofrasına konuk oluyoruz.
14 Maddede Şirket İçi Bir Mülakattan Alnının Akıyla Çıkmanın Yolları
Şirketteki yeni bir pozisyon için adaylığınızı koydunuz ve bir mülakat için seçildiğiniz haberini aldınız. Veya bir performans değerlendirmesi görüşmesine gireceksiniz. Önceden bildiğiniz müdürlerle sohbet etmekten kolay ne olabilir? Bir dilim kek, değil mi? Hayır. Şirket içi mülakatlar yabancı bir şirketle yapılan mülakatlarla aynı derecede dikkat gerektiriyor.Şirket içi bir mülakatı alnının akıyla atlatabilmenin ipuçlarını inceleyelim.
Reklam