Görüş Bildir
İnsanların Yanında Sesli ve Garip Bir Şekilde Telefonla Konuşmak | WhyShy
Karşısındaki insana garip şekilde konuşarak bir şeyler anlatmaya çalışan insanlara ister istemez hepimiz hayatımızın bir döneminde tanıklık etmişizdir.  Whyshy ekibi de tanımadıkları insanların yanlarına yaklaşıp telefonda karşı tarafa bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar ancak bunu yapılabilecek en garip şekilde yapıyorlar.
Reklam
Reklam
"Erkeği Memnun Ettiğin Ölçüde Yaşama İmtiyazı Elde Edersin": İtiraz Ediyoruz!
etiket
Twitter kullanıcısı 'myriamonde' geçtiğimiz akşam, manifesto niteliğinde harika bir flood yaptı. Kadınlara seslendiği ve sonsuza kadar hiç durmadan yazabileceğini belirttiği twitlerinde kadınlara erkeklere karşı dik durmaları çağrısında bulundu. Altına tüm kadınların imza atacağını düşündüğüm bu flood'u burada paylaşmayı bir borç biliyor ve onun sözleriyle sesleniyorum size: 'Biz kimseye muhtaç değiliz, bazen kendimiz bile bilmiyoruz. Katlanıyoruz davarlara. Katlanmamıza gerek yok arkadaşlar. Bu kadar basit.'
Reklam
Reklam
Reklam
Google Hangouts Artık Apple Watch ile Uyumlu
iOS için Hangouts uygulamasının yeni güncelleme tanımı bu bilgiyi içermese de, Google’ın iletişim uygulaması Hangouts artık Apple Watch ile iyi geçiniyor. Yeni sürümüyle birlikte bildirimler üzerinden cevap verebilme özelliğine kavuşan Hangouts, bu sayede Apple’ın giyilebilir teknoloji öncüsü ile sorunsuz çalışacak. Uygulama ayrıca yazılanlara cevap verirken önceden belirlenmiş cevapları otomatik olarak seçmeye imkan tanıyor ve böylece kolay bir iletişim deneyimi sunuyor.
FIBA Heyeti Türkiye'yi Denetledi
FIBA yetkilileri 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Erkekler Basketbol Elemeleri'ne adaylığını açıklayan Türkiye'ye gelerek incelemelerde bulundu.
Reklam