Görüş Bildir
Haberler
İstanbul ve Ankara'da Ücretsiz Toplu Taşıma Bir Hafta Daha Uzatıldı

İstanbul ve Ankara'da Ücretsiz Toplu Taşıma Bir Hafta Daha Uzatıldı

Emre Ordu
27.07.2016 - 19:20 Son Güncelleme: 01.08.2016 - 09:30

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz toplu taşımanın 31 Temmuz Pazar günü gece yarısı 24:00'a kadar uzatıldığını açıklanmıştı. Yapılan açıklamayla ücretsiz ulaşımın bir hafta daha uzatıldığı belirtildi. Ankara'da da 15 Temmuz'dan sonra başlayan ücretsiz toplu ulaşım seferleri bir hafta daha uzatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, daha önce İstanbul'da ücretsiz toplu taşımanın 31 Temmuz Pazar günü gece yarısına kadar uzatıldığını açıklamıştı.

Bugün yapılan açıklamayla ise yeni düzenlemenin detayları şöyle:

'İstanbul’daki toplu taşıma araçlarından İETT Otobüsleri ve Raylı Sistemler bir hafta süreyle (7 Ağustos Pazar Saat 24.00’a kadar) 20.00-06.00 saatleri arasında ücretsiz yolcu taşımaya devam edecek.

Toplu ulaşım, 20.00-06.00 saatleri dışında ücretli olacak.

Şehir Hatları, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ ve Deniz Motorları ise artık ücretli hizmet verecek.'

Ankara'da da ücretsiz toplu ulaşım süresi uzatıldı

Ankara'da da ücretsiz toplu ulaşım süresi uzatıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan ücretsiz ulaşım seferlerinin 1 hafta daha uzatıldığını bildirdi. 

Gökçek, 8 Ağustos Pazartesi sabahına kadar devam edecek uygulamanın, daha önce olduğu gibi, belediye otobüslerinin yanı sıra Metro ve Ankaray'ı da kapsadığını belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
217
214
58
41
27
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Y Y Z

Eminönünden iş saatinde sırf bedava diye evden çıkan çoluklu çocuklu bebek arabalı elleri en az 10 poşetli insanlardan bıktım nefret geldi. İşden eve gitmek... Devamını Gör

Sudelal Güldal

ahah bugün gidecektim o tarafa lakin şu postunu okuduktan sonra vazgeçsem mi dedim bir :D ya da gidip saat 8 olmadan dönmek en mantıklısı galiba :D

Sudelal Güldal

Anayolda inmek isteyenler.. hayatlarında ilk defa İstanbul'u gezenler.. binip bir durak sonra inenler.. yıllardır görmedikleri akrabalarını bu bahaneyle ziya... Devamını Gör

Berkay Öztürk

bu pek hayra alamet değil bu zararı bir yerden cıkarcaklar ama nerden