Görüş Bildir
NATO'dan 16 Yıl Önce Bombaladığı Karadağ'a Üyelik Daveti
NATO Dışişleri Bakanları, Rusya'nın itirazlarına karşın eski Yugoslavya'yı oluşturan altı cumhuriyetten biri olan Karadağ'ı 29. üye olarak ittifaka davet etti.İttifakın Brüksel'deki genel merkezinde bir açıklama yapan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Karadağ'ı kutladı.
FIFA Rusya'nın Türk Futbolcu Ambargosuna El Attı
Rusya'nın Türk futbolculara getirdiği yasak FIFA'lık oldu. Rusya Spor Bakanı ve Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Vitaliy Mutko, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada yeni yıldan sonra Türkiye'den futbolcu transferine izin verilmeyeceğini söylemişti.FIFA, Türkiye'ye transfer ambargosu koyan Rusların bu kararını mercek altına aldı. Rus basınının bildirdiği FIFA'nın kararı uyarınca, getirilmesi düşünülen kısıtlama ve yasaklar için FIFA bu konuyla ilgili takipçi olacağını duyururken, ayrıca durumun FIFA talimatlarına aykırı olup olmadığının inceleneceği belirtildi.Kararın 2016 başından itibaren geçerli olacağı, Rubin Kazan forması giyen Gökdeniz Karadeniz'in ise bundan etkilenmeyeceği belirtilmişti.Skorer
Her Şeyimden Vazgeçerim Sırt Çantamdan Asla Diyenlerin Çok İyi Bildiği 21 Şey
Sırt çantası… Çoğu insanın vazgeçilmezi, tek aksesuarı, sevdiği. İçinde ne olduğunu asla bilmezsiniz, ama sahibinin her şeyini taşır yollar boyu. Yeri gelir sinemaya gider, yeri gelir Güney’e kaçar, ama hep omuzdadır, sırttadır sırt çantası. Öyle ki tez konusu olur sırt çantası: “sırt çantalı turistlerin seyahat motivasyonu” ve işe alımlarda aranan tek kriter oluverir. Sırt çantası önemlidir ve bunu sırt çantalılardan daha iyi kimse bilemez.
Kılıçdaroğlu'ndan Tahir Elçi'nin Ailesine Taziye Ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Elçi’nin öldürülmesine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, faillerin ortaya çıkarılması gerektiğinin altını çizerek “Faili meçhul cinayetler Türkiye’de demokrasiye ve insan haklarına gölge düşürüyor. Türkiye’nin karnesi bu konuda kırık” ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam
Avengers'ın İptal Edilen Oyunundan Oynanış Görüntüleri Yayınlandı
Karakterleri ile sinemada kendisini çok güzel yerlere getiren Marvel aynı başarıyı oyunlarda da yakalamak adına başlattığı Avengers oyunu projesini askıya aldı. Ancak uzun süre geliştirilen oyun duyurulması ile insanlarda merak uyandırmıştı. İptal edilmesi ile hüzne boğan oyundan oynanış görüntüleri yayınlandı. Keşke iptal edilmese miydi acaba demeden de alamıyoruz kendimizi.
Cem Küçük'ün Hedefinde  Bu Defa Gülben Ergen Var
etiket
Daha önce Can Dündar, Bülent Mumay, Nevşin Mengü, Fatih Portakal gibi isimleri köşesinde ya da televizyon programlarında ağır eleştirerek hedef gösteren kendi tabiriyle ifşa eden Cem Küçük bu defa Gülben Ergen'e çattı.
Reklam
Orhan Pamuk: 'Çok Kızgın ve Üzgünüm'
Nobel ödüllü Yazar Orhan Pamuk, son kitabının tanıtımı için geldiği İtalya'da, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Orhan Pamuk, İtalyancaya “La stranezza che ho nella testa” adıyla çevrilen “Kafamda bir tuhaflık” romanının tanıtımını, önceki akşam Torino kentindeki Carignano Tiyatrosu'nda gerçekleştirdi.Burada yaptığı konuşmada, “Benim ülkem Türkiye, düşündüğünüzden daha çok Avrupa'ya entegre ve yakındır” diyen Pamuk, bu ülkede son zamanlardaki siyasi olayların ise korkunç olduğunu dile getirdi.
Reklam
Reklam
Facebook Türkiye'nin Yeni Direktörü Derya Özkaya Matraş
Facebook, Türkiye’de faaliyet gösteren marka ve ajansların, Instagram ve diğer şirket ürünlerini kullanmalarına yardımcı olması amacıyla çalışan ekibine liderlik etmesi için Facebook Türkiye Ülke Direktörlüğü pozisyonuna daha önce Doğan Holding’in Perakende, Eğlence ve Eğitim Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Derya Özkaya Matraş’ı getirdi.
Ryan Gosling ve Köpeği George'un Muhteşem Hayatını Anlatan 25 Kare
etiket
Ryan Gosling çok yakışıklı bir erkek ve çok iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra harika kişiliğiyle de tanınıyor. Bu harika kişiliğinin içinde hayvanlara karşı duyduğu inanılmaz sevgi de var. Hayvan satın almak yerine sahiplenmeyi tercih eden Ryan'ın 12 yaşında, barınaktan aldığı bir dostu var; George.Ryan George'u hiç yanından ayırmıyor, öyle ki film setlerine, restoranlara, gezmelere, hatta TV şovlarına bile yanında götürüyor. Uzun zamandır beraber olan bu ikilinin imrendiren hayatına kısaca bir göz atmak istedik ve çok şeyler öğrendik.
Grosskreutz Galatasaray'dan Ayrılıyor
Galatasaray'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye bildirdi.
Reklam