Görüş Bildir
Grosskreutz Galatasaray'dan Ayrılıyor
Galatasaray'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye bildirdi.
Monument Valley'den Oyun Severlere Müjde
Geçtiğimiz yılın en iyi mobil oyunlarından biri olan Monument Valley ’nin oyun severlere bir süprizi var. 2014 yılında hem Apple Tasarım Ödülü’nü hem de Apple Yılın Oyununu kazanan bulmaca oyunu Monument Valley iOS platformu için ücretsiz hale geldi .
Çakır 1 Ayda 20 Bin 288 Km Yol Yaptı
Türkiye'de ve Avrupa'da önemli maçlar yöneten Cüneyt Çakır'ın yoğun hava trafiği dudak uçuklatıyor... Milli hakem, bir ayda 20 bin 288 kilometre yol katetti.
Reklam
Philadelphia 76ers Siftah Yaptı
NBA'de 18 mağlubiyetle Nets'in en kötü sezon başlangıcı rekoruna ortak olan Philadelphia 76ers, sahasında Los Angeles Lakers'ı 103-91 yenerek galibiyetle tanıştı.
Reklam
Davutoğlu: 'PKK Elçi'nin Ölümünün Müsebbibi'
Başbakan Davutoğlu, HDP lideri Demirtaş’ın sözlerini çarpıttığını ve Tahir Elçi nasıl ölmüş olursa olsun müsebbibinin PKK olduğunu söyledi. Can Dündar ile ilgili olarak da “Bizi teröristlere destek veriyor göstermek isteyenler şeref madalyasından bahsediyor” dedi.  Davutoğlu, Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ekonomik yaptırımlara karşı da telafi edici önlemler alacaklarını söyledi.
Reklam
Doğadan Çaldığın Yeter, Doğa İçin Çal Sloganıyla Yola Çıkan Projeden 20 Harikulade Çalışma
Doğa için çal projesini duymayan kalmamıştır muhtemelen. Peki tüm çalışmalarını dinlediniz mi? Ya da nedir bu 'Doğa İçin Çal'Doğa İçin Çal, bir dernek ya da vakıf değildir. Doğa İçin Çal’ın tek amacı, evrensel bir dil olan müziği kullanıp halihazırda kurulmuş olan ve çok da başarılı çalışmalara imza atan, doğa ve doğal yaşam alanlarının korunmasıyla ilgili tüm derneklerin faaliyetlerine dikkat çekmektir.İşte sizler için bu güzel oluşumdan şimdiye kadar çıkan 6 şarkıyı ve projenin yan projesi olan 'Doğa Konserlerinden' en güzel performanslarını derledik. Keyifli dinlemelerNot: Playing For Change ekibinin, Doğa İçin Çal'dan haberi vardır. Kendileri bilgilendirilip, izin alınmıştır ve bu projeyi desteklemektedirler.Daha fazla bilgi almak için 'Doğa İçin Çal' sitesine, daha fazla video izlemek için de 'Doğa İçin Çal Youtube' hesabına ulaşabilirsiniz
Gollum Sensin Gollum Benim Gollum Hepimiziz: 16 Yönüyle Gollum
etiket
Her gün onlarca cumhurbaşkanına hakaret davasının görüldüğü Çağlayan Adalet Sarayı bu defa Gollum sesleriyle yankılandı. Paylaştığı Gollum capsinden dolayı cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen vatandaş hakim karşısına çıktı. Hakim baktı etti olacak gibi değil, “kimdir yahu bu Gollum?” deyiverdi. Bir bilir kişi heyeti Gollum iyi midir, kötü müdür araştıracak, mahkemeye bildirecek hakim de ona bakıp cezasını kesecek vatandaşın. Bilir kişi değiliz ama Gollum’u biliriz. Yüzyıllar boyu yalnız yaşayan, histerik, şizofren, delişmen bu arkadaşı dilimiz döndüğünce bir de biz anlatalım. Çünkü Gollum biziz.
Reklam
Ospina Beşiktaşlı Taraftarları Heyecanlandırdı
Beşiktaş'ın gündeminde olan David Ospina, resmi Twitter hesabından Beşiktaş ile paylaşılan görselleri beğendi. Beşiktaş'ın gündeminde olan David Ospina, resmi Twitter hesabından Beşiktaş ile paylaşılan görselleri beğendi.
Reklam
Sporun Manşetleri | 2 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
ABD'den Sonra Almanya ve Fransa da İncirlik'i İstedi
Alman hükümeti dün IŞİD’e karşı savaş için Suriye’ye asker ve keşif uçakları göndermeyi onayladı ve Berlin, IŞİD ile savaşa bin 200 asker yollama kararı aldı. Fransa ve Almanya'ya ait savaş uçaklarının İncirlik Hava Üssü’nü de kullanabilmesi için Ankara’ya başvurduğu ve daha önce ABD’ye onay veren Türkiye'nin bu taleplere de olumlu baktığı belirtiliyor...
Reklam