Görüş Bildir
Kuruyemiş Fiyatı Altınla Yarışıyor
Kuruyemiş dar gelirli için lüks oldu, badem, ceviz, fındık ve fıstığın fiyatı altınla yarışır hale geldi. Fiyatlardaki artışa üretimin düşüklüğü gerekçe gösteriliyor. 
Dışişleri'nden 'Musul' Açıklaması: 'Geri Çekilme Yok Ama İntikal Durdu'
Dışişleri Sözcüsü Tanju Bilgiç, Bakan Çavuşoğlu ile Iraklı mevkidaşı Caferi'nin dün telefonda görüştüğünü açıkladı. Görüşmede, Musul'a asker intikâlinin durdurulduğu Irak tarafına iletildi. Açıklamada, 'Musul'da şu anda geri çekilme yok ama intikal durdu. Türkiye olarak Musul'da yeni değiliz' denildi. 
Ezel'in Senaryosunun 20th Century Fox'a Satılmasının Ardından Oynayabilecek 17 Kişi
etiket
Ezel'in hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Söylenene göre dizinin senaryosu 20th Century Fox tarafından satın alınmış. Bu efsanevi senaryoyu bir de yabancıların anlatımıyla izleyebileceğiz yani.Biz de bu haberin ardından, kabaran gururumuzla ilk iş olarak Türk bayraklarımızı çıkarıp balkonlarımıza astık ve kendimizce oyuncu seçimine başladık. İşte Ezel'in senaryosunun uyarlanmasının ardından oynayabilecek 17 oyuncu:
Reklam
Reklam
Figen Yüksekdağ: 'Görgü Tanıkları Kurşunlu Camii’nin Havadan Bombalandığını Söylüyor'
 HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Sur'daki Kurşunlu Camisi'ne yapılan saldırıyla ilgili 'Bölgedeki görgü tanıkları Kurşunlu Camii’nin yukarıdan helikopterlerle bombalandığını söylüyor. Sur'daki gençlerin uçağı, helikopteri mi var?' dedi. 'Cami yakan zihniyetin IŞİD'den ne farkı var? Bir farkı var. IŞİD kabul ediyor, ama AKP kabul etmiyor. Yarın öbür gün Çiller gibi çıkıp, 'Sur'daki gençlerin helikopterleri var, onlar yakmıştır' derlerse şaşırmam. Sizde şaşırmayın ama itiraz edin' dedi. Beyaz bayrakla hastaneye giden yaşlıların fotoğrafını gösteren Yüksekdağ, 'Burası Filistin değil, 2015 Nusaybin...' diye konuştu.
Reklam
DiCaprio ve Tom Hardy'li The Revenant'tan Tv Spotu Yayınlandı
8 Ocak'ta vizyona girecek The Revenant'ta Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domnhall Gleeson ve Will Poulter'ı izleyeceğiz. Gösterimine kısa bir süre kalan Alejandro González'in Iñárritu filmi Leonardo DiCaprio'ya bu defa Oscar getirebilecek mi?
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Kendisine ‘bölgesel aktör’ ve ‘oyun kurucu’ payelerini biçen hükümet, Rusya ile hesapsız bir gerilim yüzünden Türkiye’yi Soğuk Savaş döneminde olduğu gibi NATO’nun gölgesinde hizaya soktu. Rus uçağının düşürülmesi karşısında Vladimir Vladimiroviç Putin’in kestirilemeyen öfkesi ve bedel ödettirme çabaları Türkiye’nin bölgesel hesaplarını paralize edecek şekilde dallanıp budaklanıyor.Hükümet bir devletin başına 100 yılda bir düşecek bir krizi soğutamadan bu kez Irak’la yüksek gerilimli bir sayfa açtı. Türk ordusunun Musul’a bağlı Başika’daki askeri eğitim kampına sevkiyat yapması üzerine Bağdat’tan kestirilemeyen bir çıkış geldi:“48 saat içerinde askerlerinizi çekin yoksa BM Güvenlik Konseyi'ne gitmek dahil tüm seçenekleri kullanacağız.”Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gereksiz bir gerilimi düşürmek için Iraklı mevkidaşı Haydar el İbadi’ye mektup yazması elbette önemli. Ne var ki Türkiye’nin dostluğuna önem veren Dışişleri Bakanı İbrahim el Caferi’nin sürenin bugün dolacağını hatırlatması mektubun pek de işe yaramadığını gösteriyor.
Reklam
Kılıçdaroğlu: 'Ortadoğu'nun Liderliğine Soyunacaklardı, Şamar Oğlanı Oldular'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasına ilişkin 'Cumhuriyet hep bedel ödedi ama hep var oldu, ama o diktatörler tarihin çöplüğüne gitti' dedi nve ekledi. Haber yapan kişiyi hapse atıyorsunuz, onu hapse atan yargıç, yargıç değildir.' Suriye ve Irak'ta yaşanan gelişmeler hakkında ise , 'Şimdi başımıza bir de Irak çıktı. Irak hükümeti Türkiye'yi tehdit ediyor, 24 saatin kaldı diyor. Ortadoğu'nun liderliğine soyunacaklardı, Ortadoğu'nun şamar oğlanı oldular. Her gelen tokat atıyor. 
'Suriyelilerin Yüzde 90’ı Kamplar Dışında Yaşıyor'
TİSK’in Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi ile birlikte hazırladığı “Türk iş dünyasının Suriyelilere bakışı” raporuna göre Türkiye'de kalıcı olacak Suriyeliler için çalışma hayatı, eğitim, sağlık gibi bir çok alanda çok yönlü uyum politikaları düzenlenmesi gerekiyor. Raporda Suriyelilerin sayısının önümüzdeki yıllarda 3 milyonun üzerine çıkma ihtimalinin olduğu belirtiliyor ve dört yılı aşan krizde, tercihlerden bağımsız bir biçimde Suriyelilerin geriye döneceğine dair beklentilerin neredeyse bütünüyle ortadan kalktığı ifade ediliyor. Rapora göre Suriyelilerin yüzde 90’ı kamplar dışında yaşıyor, yüzde 54’ü 18 yaşından küçük ve çoğunluğu çocuk 300.000 Suriyeli kayıt dışı, düşük ücretli ve sağlıksız koşullarda istihdam ediliyor.
Reklam
40 Soruyla Yeşilçam Bilgini Ölçüyoruz!
etiket
Bu testte televizyonlarda defalarca tekrar yayınlarıyla rating rekorları kırabilen örnekleri bulunan Yeşilçam Sineması hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu ölçüyoruz. 40 soru sizi bekliyor!
Reklam