Görüş Bildir
2015'te Twitter'a Neler Damga Vurdu?
Her yıl, yıl içerisinde yaşanan önemli anları paylaşan Twitter, 2015’in sonları doğru yaklaşırken bu yıl içerisinde yaşanan önemli anlara, öne çıkan olaylara #YearOnTwitter başlığı altında yer verdi.
Birbirine Çok Benzeyen Çiftlere Dair Bilmeniz Gereken 16 Şey
Fiziksel benzerlikten söz etmiyoruz; zevkleri, tutkuları, hayata bakışları, anlayışları, vs. aynı olan çiftlerden bahsediyoruz. İlk duyduğunuzda kulağa hoş gelen ancak zaman içinde sıkıntılı bir hal alabilen bir durumu izah etmeye çalışacağız. Size “birbirine çok benzeyen çiftleri” anlatacağız.
Reklam
Reklam
Adele - Ahmet Kaya Tartışması İngiliz Basınında
etiket
İngiliz şarkıcı Adele'in yeni albümündeki bir şarkının Ahmet Kaya'nın şarkısına benzetilmesi İngiliz basınında da yer buldu. Independent Türkiye'deki bu tartışmayı 'Adele'in 'Milyonlarca Yıl Önce'si, başka bir liste başı şarkıdan milyonlarca km uzakta değil' başlığıyla verdi.
Reklam
Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız Gelmiş Geçmiş En Büyülü Düğün Fotoğrafları
etiket
Avustralya'lı fotoğrafçı Peter Adams-Shawn, düğün fotoğrafçılığında gerçekten bir çığır açmış durumda. Zira, alışıldığın dışında bir tarzı var. Davetlilerin gözlerindeki yansımaları yakalayarak gelin ve damadın tüm gününü fotoğraflıyor. Bu da onun fotoğraflarını eşsiz ve büyülü kılıyor... Öyle ki dünyaca ünlü fotoğraf yarışması jürisi bile fotoğrafların gerçek olduğuna inanmamış ve photoshop iddiasında bulunup Peter'dan özür dilemek zorunda kalmış...
Reklam
Bir Erkekle Bir Kadının Birbirine Verebileceği En Güzel Hediye: Sarılmak
etiket
Sarılmak ne ya, her gün sarılıyoruz biz... Ne güzel, birbirinize ne kadar çok sarılırsanız bu dünyaya katlanma katsayınız o kadar artar. Bu kadar basit olup da insana bu kadar çok şey veren başka bir hareket yoktur. Negatif enerjinizi alır, sinirinizi dindirir, size kendinizi mutlu hissettirir, varlığınızın farkına varırsınız, boşlukta doldurduğunuz yeri hissedersiniz. Sarılmak, tüm olumsuzluklara karşı duruştur, bir başkaldırı, bir 'ben de varım' haykırışıdır. Her fırsatta sarılın, evcil hayvanınızla, sevgilinizle, çocuklarınızla, arkadaşlarınızla, anne, babanızla... Bir ağaçla sarılın!
Reklam
Reklam