Görüş Bildir
Dünyanın En Mükemmel İki Canlısını Bir Araya Getiren Yarışma: "Çocuklar ve Hayvanlar"
Uluslararası bir komite her ay bir araya gelerek fotoğraf yarışmaları düzenliyor. Geçtiğimiz ayın konusu ise 'Çocuklar ve Hayvanlar'dı. Konu dünyanın en mükemmel 2 canlısı olunca da yarışmaya katılım bugüne kadar ki en yüksek sayısına ulaşmış. 1000'in üzerinde fotoğraf gönderilmiş. Hal böyle olunca da kıyasıya bir yarış çıkmış ortaya...İşte bu minnoş fotoğraflardan finale kalanlar ve tabi ki birinci seçilen fotoğraf...
İstanbul Trafiğine Eğlenceli Bir Bakış Açısı!
17 milyondan fazla insanın yaşadığı dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul'un ah saç baş yolduran trafiği yok mu... Kırmızı yandı dur, sarı yandı hazırlan, yeşil yanamadan tekrar kırmızı yandı yine dur. Yapılan araştırmalara göre ortalama bir İstanbullunun 1 yıllık ömrünün 24 günü trafikte geçiyormuş. İstanbul trafiğini eğlenceli bir bakış açısıyla konu alan bu videoyu izlediğinizde eğleneceğinizi umuyoruz :)
Golcülerin En Verimlisi Cenk Tosun
Spor Toto Süper Lig'de ilk 14 haftada 5 ve üzeri gol atan oyuncular içinde 5 golü bulunan Beşiktaş'tan Cenk Tosun'un 70 dakikada 1 golü bulunuyor.
Reklam
Reklam
Mutfağın Yolunu Bilen Bir Erkekle Birlikte Olmanız İçin 18 Makul Sebep
etiket
Erkekleri çeşitli ilgilerine, görünüşlerine, davranışlarına göre değerlendirmek mümkün. Ama öyle bir tanesi var ki birlikte olmak için fazla düşünmeye gerek yok: Mutfağın yolunu bilen erkekler. Gerektiğinde kendine, yeri gelir sevgilisine, özel günlerde ailesine yemekler yapan, küçük sürprizler hazırlayan bir erkek hayatınızın erkeği olabilir. Çünkü onda bildiğinizden çok daha fazlası var!
Reklam
Dünya Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde Türkiye’yi Sondan İkinci Sıraya Oturtan 9 Sebep
'Aptallık aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir.' - Albert EinsteinZendesk’in 137 ülkeyi inceleyerek yayınladığı Dünya Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne (World Customer Satisfaction Index) göre Türkiye, %61 müşteri memnuniyeti oranı ile Hindistan’ın ardından sondan 2. sırada yer alıyor (bir önceki endekste de durum farklı değildi).Her ne kadar, en azından haftada bir müşteri memnuniyeti konusunda ulusal hatta global ölçekte ödül alan kuruluşlarımız olsa da, sıklıkla yukarıdaki sonucu teyit eden onlarca olay yaşıyoruz. Buna yol açan sebeplerden en sık karşılaşılanlara bakalım.
Reklam
Reklam
Spotify'da Yıl Boyunca Dinlediklerinize Göz Atın
2015’i yavaş yavaş bitirirken, Spotify genel listelerin yanı sıra kişisel bir özeti de beraberinde getiriyor. 2015’in sizin için müzikal karşılığı Year in Music (Müzikte Bir Yıl) özelliğinde.
Playstation'ın Resmi Mesajlaşma Uygulaması Yayınlandı
PlayStation’ın hem Android hem de iOS’te resmi uygulaması bulunuyor ancak bu uygulamanın mesajlaşma sistemi pek de gelişmiş değil ve mesajlara ulaşmak zorlu olabiliyor. Bunun farkında olan ve oyuncuların iletişimini daha da kolaylaştırmayı amaçlayan Sony , yeni mesajlaşma uygulamasını yayınladı.
Sahile Vuran Minik Bir Beden Daha...
İzmir'in Çeşme ilçesinde sahile vurmuş 5-6 yaşlarında kız çocuğu cesedi bulundu. Cesedin Yunanistan'a geçmeye çalışırken 2-3 gün önce boğulan Suriyeli bir mülteci çocuğa ait olduğu tahmin ediliyor.
Reklam