Görüş Bildir
Reklam
13 İlde Eski Emniyet Mensuplarına Operasyon
İstanbul merkezli 13 ilde  'Paralel Devlet Yapılanması' iddialarına ilişkin operasyon düzenlendi. Aralarında eski Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı'nın da bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı. 9 kişi aranıyor.
Reklam
PS2’nin Efsane Oyunları PS4 İçin Satışa Sunuldu
Xbox One’ın Xbox 360’a geri uyumluluk sağlamasıyla gözler Sony’e çevrilmiş ve firmanın da benzer bir hamle yapması beklenmişti ancak Sony, farklı bir yol izleyerek PlayStation 2 oyunlarını PS4’e uyarlamayı uygun buldu. Bu proje kapsamında uyarlanan ilk oyunlar PSN mağazasında yerini aldı.
‘Bahçeli Sözlerini Belgelemeli, Gülen'i Toplasanız 2 Kere Görmüşümdür’
etiket
Bir süre önce olağanüstü kurultay çağrısı yapan ve adaylık sinyali veren MHP Eski Milletvekili Meral Akşener, 'Buradan şu sözü veriyorum, ilk seçimde Allah'ın izniyle Başbakan olacağım' dedi. Akşener, Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde söylediği 'adaylardan biri Gülen hareketinin siyasi figürü' sözleriyle ilgili ise, 'Ben ne Gülen cemaatinin ne herhangi bir tarikatın ya da herhangi bir dini grubun mensubu, müridi değilim ama siyaset tutarlılık işidir. Sayın Bahçeli beyefendinin bu sözleri belgelemesini isterim. Sayın Gülen'i toplasanız 2 kere görmüşümdür İçişleri Bakanlığı döneminde' dedi.
Reklam
Meteoroloji Uyardı: Buzlanmaya Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kuzey Ege, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 
Reklam
Tam Tamına Bir Yıl Harcayan Bu Sanatçı, Kenara Atılmış Tükenmez Kalemlerle Devasa Bir Ahtapot Çiziyor!
etiket
Tasarımcı arkadaşları tükenmez kalemlerin işe yarayıp yaramadığını sorgulayan Raymond Cicin, bunu meydan okuma olarak kabul ediyor. Kullanılmayan tükenmez kalemleri topluyor ve bir yıldan fazla bir süreyi devasa, son derece detaylı bir ahtapotu çizmek için harcıyor.Bu çizim sanatçının tek çalışması da değil; Cicin'in aynı kalemlerle yaptığı muhteşem pek çok çalışması bulunuyor. Bu çalışmalar da bize önemli olanın araç değil sanatçı olduğunu adeta kanıtlıyor. Söz konusu ahtapot ise Alman biyolog Ernst Haeckl'den esinlenilerek ortaya çıkarılmış .
Reklam
‘Türkiye, Irak'ın Toprak Bütünlüğüne Saygı Duyan Bir Ülkedir’
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Türkiye, Irak'ın toprak bütünlüğüne saygı duyan bir ülkedir. Türkiye'nin Kuzey Irak'taki varlığı, merkezi Irak hükümetine karşı değil, tam tersine merkezi Irak hükümetinin de gücünü artıracak şekilde DAİŞ'le mücadelede etkin bir dayanışmanın sağlanması içindir' dedi. Kurtulmuş, İstanbul Boğazı’ndan geçen Rus savaş gemisinin 'füzeli geçişi'ni ise 'çocukça bir şov' olarak nitelendirdiklerini belirtti.
Reklam