Görüş Bildir
‘Türkiye, Irak'ın Toprak Bütünlüğüne Saygı Duyan Bir Ülkedir’
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Türkiye, Irak'ın toprak bütünlüğüne saygı duyan bir ülkedir. Türkiye'nin Kuzey Irak'taki varlığı, merkezi Irak hükümetine karşı değil, tam tersine merkezi Irak hükümetinin de gücünü artıracak şekilde DAİŞ'le mücadelede etkin bir dayanışmanın sağlanması içindir' dedi. Kurtulmuş, İstanbul Boğazı’ndan geçen Rus savaş gemisinin 'füzeli geçişi'ni ise 'çocukça bir şov' olarak nitelendirdiklerini belirtti.
Yeni Başlayanlar İçin 12 Maddede Çocuğunu Başkalarına Kitleme Sanatı
Bütün anneler bilir ki bir annenin edinmesi gereken en önemli yetilerden biri de çocuğu başka birine kitleyebilmektir. Bu yetiyi edinemeyen anneler bakımsızlığın, yorgunluğun, asosyalliğin pençesinde çürümekten kaçınamaz.İşte yeni başlayan anneler için, 'Çocuğunu Başkalarına Kitleme Sanatı'nın incelikleri;
Reklam
Reklam
Trabzonspor 3-1 Eskişehirspor
Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Trabzonspor, evinde Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti. Yeni başkan Muharrem Usta döneminde ilk galibiyetini aldı.
5.000 mAh Kapasiteli ZenFone Max Kendini Gösterdi
Asus’un geçtiğimiz ağustos ayında bazı teknik özellikleriyle birlikte duyurduğu ve ekim ayında piyasaya sürmeyi planlarken ertelediği 5.000 mAh kapasiteli ZenFone Max tüm detaylarıyla gün yüzüne çıktı.
Reklam
Reklam
CAS'ta Platini İçin Kritik Duruşma
CAS, hem FIFA hem de Platini'nin avukatının yarın yapılacak ön duruşmaya davet edildiğini ve duruşmada 90 gün Platini'nin futboldan men cezasının geçici olarak ele alınacağı açıkladı.
Reklam
Çavuşoğlu Rus Haber Ajansına Konuştu: 'Rus Tarafını İtidale Davet Ediyoruz'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararlarının iki ülke üzerinde de doğrudan etkileri olacağını belirterek, 'Bu çerçevede, Rus tarafını itidale davet ediyor ve söz konusu tedbir kararlarının, iki ülkenin çıkarları ve geleceği adına gözden geçirilip bir an evvel kaldırılmasının yararlı olacağını değerlendiriyoruz' dedi.
İşitme Engelli Küçük Kızla İşaret Dili ile Konuşan Noel Baba
Alışveriş merkezinde hediye istemek için Noel Babanın kucağına oturan küçük kız işitme engelli. Ancak Noel Baba bu konuda da eğitimli ve annesinin durumu söylemesi üzerine küçük kızla işaret dili ile anlaşıyor ve yeni yıl için hediye beklentisini öğreniyor.
Akhisar Belediyespor 1-0 Sivasspor
Akhisar Belediyespor, Sivasspor'ı savunma oyuncusu Douglao'nun duraklama dakikalarında attığı golle 1-0 yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.
Reklam