Görüş Bildir
Çavuşoğlu Rus Haber Ajansına Konuştu: 'Rus Tarafını İtidale Davet Ediyoruz'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararlarının iki ülke üzerinde de doğrudan etkileri olacağını belirterek, 'Bu çerçevede, Rus tarafını itidale davet ediyor ve söz konusu tedbir kararlarının, iki ülkenin çıkarları ve geleceği adına gözden geçirilip bir an evvel kaldırılmasının yararlı olacağını değerlendiriyoruz' dedi.
İşitme Engelli Küçük Kızla İşaret Dili ile Konuşan Noel Baba
Alışveriş merkezinde hediye istemek için Noel Babanın kucağına oturan küçük kız işitme engelli. Ancak Noel Baba bu konuda da eğitimli ve annesinin durumu söylemesi üzerine küçük kızla işaret dili ile anlaşıyor ve yeni yıl için hediye beklentisini öğreniyor.
Akhisar Belediyespor 1-0 Sivasspor
Akhisar Belediyespor, Sivasspor'ı savunma oyuncusu Douglao'nun duraklama dakikalarında attığı golle 1-0 yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı.
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Başbakanı İbadi’ye bir mektup göndererek, Musul'un Başika kasabasındaki Türk askerleriyle ilgili bilgi verdi. Davutoğlu, Irak hükümetinin hassasiyetleri giderilinceye kadar Başika'ya kuvvet intikali gerçekleştirilmeyeceğini belirtti.
Reklam
Ritm Tutarak Jingle Bells Müziği Yapan Cristiano Ronaldo'dan Yeni Yıl Videosu
Monster ile birlikte 'ROC Live Life Loud' ismini verdiği kendi kulaklık serisini oluşturan Ronaldo'nun daha önce de bağış toplamak için makyaj değiştirip sokakta sıradan bir insan olarak top oynamasını izlemiştik. Yine aynı amaç için kamera karşısına geçen Ronaldo bu defa mutfak eşyaları ve çeşitli eşyalarla ritm tutarak 'Yeni Yıl' videosu çekti.
Reklam
Reklam
BMW i8 Spyder Seri Üretime Geçiyor
BMW’nin üç yıl önce konsept halde tanıttığı i8 Spyder modeli seri üretime geçmek için gün sayıyor. Almanya’dan gelen sevindirici haber, BMW i8 Spyder’ın 2016’nın başlarında otomobil severlerle buluşacağını müjdeliyor.
Reklam
Reklam
Komünist Başkan: Mahalle Baskısı Fazla, Bir Sonraki Dönem Beni Koymayın Diyeceğim
Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katılan Tunceli'nin Ovacık İlçesi Belediye Başkanı Türkiye Komünist Parti'li (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu, 'Özgürlüğüm baskılandı, mahalle baskısı çok fazla. Onun için bir sonraki dönem yoldaşlar ne diyor bilmiyorum ama onlardan rica edeceğim ne olur beni koymayın diyeceğim' dedi.
Dünyanın En Acı Biberi 'Carolina Reaper'ı Deneyen Biber Uzmanları
etiket
Dünyanın en acı biberi olarak tescillenen Carolina Reaper muhtemelen yediğinizi en acı sosun 300 katı kadar acı olabilir. Çok acı olmasından dolayı normal yollardan tüketilmesi de imkansıza yakın olan biberi iki biber uzmanı kamera karşısına afiyetle yedi. Ancak sonrası biraz sıkıntılı...
Reklam