Görüş Bildir
Haberler
İlhan İrem, 17 Yıl Önce Gülen'e Ödediği Tazminatı Hatırlattı

etiket İlhan İrem, 17 Yıl Önce Gülen'e Ödediği Tazminatı Hatırlattı

Batuhan
19.08.2016 - 11:45 Son Güncelleme: 19.08.2016 - 16:53

17 yıl önce Fethullah Gülen'e 'Fetuş' dediği için 1 milyar TL tazminat ödeyen sanatçı İlhan İrem, 1999'da yaşadığı olayları Twitter hesabından tekrar gündeme getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişi ardından FETÖ operasyonu kapsamında binlerce kişi gözaltına alınıp sorgulanırken, sanatçı İlhan İrem de 17 yıl önce yaşadığı olaya dikkat çekti.

İrem, 17 yıl önce Antalya’da yayınlanan Yeni İleri Gazetesi’nde “Barış” başlığıyla bir köşe yazısı yazmış ve Gülen’e “Fetuş” diye hitap etmişti.

 Bunun üzerine dava açan Gülen ise, 1999 yılının parasıyla 1 milyar TL’lik tazminat davasını kazanmıştı.

FETÖ operasyonlarının devam ettiği bu dönemde ise İlhan İrem yıllar önce yaşadığı olayı 17 yıl önce.. Fethullah Gülen'in bir milyar TL. tazminat davası açtığı yazı başlığıyla paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
392
50
23
11
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ben de fetanyahu diyordum orospunun sıçtığına. Hocadır aq deme öyle günah diyenler çok oldu. Şimdi ise bana bu uyarıyı yapanların sesi benden çok çıkıyor aq.

Pasif Kullanıcı

Eyvallah babacan, her şeyi özetledin zaten.

Ercan

şimdi bu adamın ve nicelerinin hakkı ne olacak ? bi kere aldatıldık Allah affetsin demekle olmuyor yanlız bu işler..

Deneri

Adam 17 yıl önce görmüş helal! Şimdi alsın parasını gani gani...adalet yapboza benziyor birileri ısrarla yanlış parçayı koyar sen itiraz edersin o an sana kı... Devamını Gör

portlekgoz

adalet yapboza benzemez koltuk sevdası, bencillik, para aşkı benzer bu ülkenin başına ne geldiyse hep onlardan gelmedi mi zaten