Görüş Bildir
Nusaybin'de Çatışma: 1 Polis Şehit, 1 Polis Yaralı...
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak için operasyon yapan güvenlik güçlerine PKK tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada bir polis memuru şehit oldu, bir polis memuru ise yaralı...
Rusya: 'Geminin Korunması Mürettebatın Hakkıdır'
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İstanbul Boğazı'ndan geçen Sezar Kunikov adlı Rus gemisindeki bir denizcinin omzunda füze taşımasının Montrö Sözleşmesi'ni ne açıdan ihlal ettiğine dair Ankara'dan mantıklı bir açıklama duymadıklarını söyledi.
Reklam
2015’te Varlığıyla Bizi Hayata Bağlayan Koca Yürekli 15 İnsan
etiket
Özellikle Türkiye için oldukça sancılı bir yıl geçirdik... Ancak tüm bu büyük sıkıntıların, ölümlerin ve acıların  arasında öyle insanlar oldu ki, varlıklarıyla bizi hayata bağladı, içimizde solmakta olan umudu yeniden yeşertti!İşte o koca yürekli muhteşem insanlardan sadece 15'i...
Martin van Maële'nin Kaleminden Fallus'un 10 Hali
Greko-Roman döneminde nesne olarak temsiliyetiyle birlikte arkaik iktidarın oluşumunda cinsel kimliğin zeminini hazırlar Fallus. Mitolojik anlatıyla iktidarı kutsanır. Antik kültürlerin tabularından birisi haline gelir. Sanayileşmeye kadar antik kültürlerin mirası zihinlerimizde hınzırca gizlenir. Ta ki Freud'un keşfiyle psiko-toplumsal anlamını gün yüzüne çıkarana değin. Sonrasında ise erkekliğin sanatsal görselliği herkesin bildiği bir sırra evrilir. Böyle olunca artan bir söylence Fallus'un etrafını sarar. Erotik olanın erkeğin göz zevkine ayarlanması Fallus'un temsilini zora düşürür. Böylece bir arzu nesnesinden eğlence nesnesine dönüşür. Yirminci yüzyılın hemen başında devrimin altın çağını yaşayan Fransız sosyetesi Fallus'un talebini artırır. Eğlence başlamıştır.  Martin van Maele'nin Fallik Düşleri bu yüzden tam da zamanında çıka gelmiştir.1905 yılında yayınladığı La Grande Danse macabre des vifs isimli eserinde derlenen çalışmaları fallusun tarihinde tartışmalı bir ün edinmiştir. Fallus'un temsilindeki tarihi bağı ortaya koyan çizer bir yandan da dönemde iyiden iyiye ortaya çıkan eğlence kültünü Fallus üzerinde anlatmıştır. Uyarı: (+18)Az sonra göreceğiniz galeri kimileri için rahatsız edici olabilir! Ebeveyn kontrolü tavsiye edilmektedir. Meraklısına Not:Fallus'un tarih içindeki seyri üzerinde dilimizde yetkin bir eserle bilgi edinmek isteyenler İsmail Gezgin'in Fallusun Arkeolojisi isimli kitabına başvurabilir.İyi seyirler...
Reklam
Danny Boyle’un Röportajından Yeni 'Trainspotting' Filmi Hakkında Detaylar
Geçtiğimiz günlerde 21 yıl aranın ardından gelecek ikinci Trainspotting filminin orijinal kadrosuyla çekileceği haberi gelmiş ve filmin hayranlarını epey heyecanlandırmıştı. Filmin yönetmeni Danny Boyle, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, ikinci Trainspotting filmine dair detayları açıklamıştı. Boyle’un sözlerine göre, film tahmin edildiği gibi Irvine Welsh’in Porno romanının doğrudan uyarlaması olmayacak.
Reklam
3 Dakikada Kendini GTA Karakteri Trevor'a Dönüşen Kadın
Youtube'un makyaj fenomenlerinden olan Youtube kanalı 'SammyLovesFossas' bu defa kendisini bir oyun karakterine dönüştürdü. GTA 5'in efsane karakteri Trevor Philips'e dönüşen güzel kadının 3 dakikadaki değişimini izliyoruz.
Trump Kendini Savundu: 'Roosevelt Daha Kötüsünü Yaptı'
Turist olsa bile hiçbir Müslümanın ABD’ye kabul edilmemesi gerektiğini söyleyerek büyük tepki çeken ABD’nin başkan adaylarından Donald Trump, 2. Dünya Savaşı döneminde ABD’nin Başkanı olan Roosevelt’ten daha masum olduğunu söyleyerek kendisini savundu.
Reklam
Age Of Empires'ın Mobil Sürümü İndirmeye Sunuldu
Gelmiş geçmiş en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olarak görülen Age Of Empires , bilgisayarlardan sonra bu kez de mobil platformlara konuk oluyor. Kendi tarzını korumaya devam eden oyun, mobil oyuncuları tüm dünyayı yönetmek için uzun soluklu bir maceraya davet ediyor.
Adalet Bakanlığı'ndan Deniz Seki Açıklaması: ‘Sosyal Faaliyet’ Kapsamında
Adalet Bakanlığı, ceza infaz kurumlarında çekimi yapılan televizyon programları ve yapımları ile ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada hükümlülerin televizyon programı, dizi, sinema filmi, belgesel, haber ve diğer formatlardaki yapımlarda yer almalarına ‘sosyal faaliyet’ kapsamında suç işlemenin sonuçlarına yönelik olarak toplumsal farkındalığın arttırılması için izin verildiği belirtiliyor. 
Reklam
Vizyonsuz Mizahşörler
Vardır sizin de böyle sürekli kötü şaka yapan, insanı hayattan soğutan arkadaşlarınız. Olmaz olsunlar. Yerin dibine batsınlar da gözümüze görünmesinler :)
Gökhan Töre'yi Yaralayan Sanığa 48 Yıla Kadar Hapis İstemi
Şişli'de bir barda havaya ateş açan ve aralarında futbolcu Gökhan Töre'nin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle yargılanan tutuksuz sanık Korhan Bahadır'ın 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' ve 'Kasten yaralama' suçlarından 24 yıldan 48 yıla kadar hapsi istendi.
Reklam