Görüş Bildir
Haberler
Birlikte Olduğunuz Kadını Asla Terk Etmemeniz Gerektiğini Gösteren 12 Eşsiz Özellik

Birlikte Olduğunuz Kadını Asla Terk Etmemeniz Gerektiğini Gösteren 12 Eşsiz Özellik

cakyz
19.01.2015 - 23:12 Son Güncelleme: 22.08.2016 - 21:17

Çok nadir de olsa, biz erkekler bazen 'hayatımın kadını' diyebileceğimiz bir kadınla tanışıyoruz. Rüyalarımızı süsleyen ve o hep hayalini kurduğumuz kadına sahip olmanın tadı gerçekten çok başka. Beklenmedik durumda karşımıza çıkarlar ve hayatımızı bir daha asla eskisi gibi olmayacak şekilde değiştirirler.

Fakat hayatımızın kadını dediğimiz insanla paylaştığımız ilişki her zaman iyi gitmeyebilir ve bazen bizi bu ilişkiyi bitirmeye sürükleyebilir. Bu süreçte çok dikkatli davranmalıyız ve gerçekten karşımızdaki kadınla olan ilişkimizi bitirip bitirmememiz gerektiğini düşünmeliyiz. Aksi halde pişmanlıklarla dolu bir hayat bizi bekliyor olacaktır. Bu içerikte derlediğim 12 özellik aslında bir kadını asla terketmemeniz gerektiğini ve aranızdaki ilişkinin zorlu günler geride kaldıktan sonra mutlaka rayına oturacağını gösteren özellikler. İşte o 12 değerli özellik;

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/gentleme...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizden daha zekiyse...

1. Sizden daha zekiyse...

Her erkek, hayatın zorlu yolunda ilerlemek için zeki bir kadına ihtiyaç duyar. 'Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır' sözü boşuna söylenmemiştir. Zeki bir kadına sahip olmayan erkek, kendi egosunu tatmin etmeye çalışan yetersiz bir kişiliktir yalnızca.

Zeki bir kadının hayatınıza girmesiyle yaşamdaki tek arzunuzun egonuzu tatmin etmek olmadığını ve yaşamda belli bir yöne doğru ilerlemeniz gerektiğini anlarsınız.

2. Güzel bir kadın ise...

2. Güzel bir kadın ise...

Güzellik derken, yalnızca fiziksel güzelliği kastetmiyoruz. Bir kişinin güzelliği gözlerindeki eşsiz bakışta ve size aktarabildiği elektrikte saklıdır. Eğer bir kadın -sizin için- tarif edilemez derecede güzelse, o zaman bu kadını bırakmak için hiçbir geçerli nedeniniz olamaz.

Bugünlerde 'güzellik' kavramına çok farklı anlamlar yükleniyor ve içinde yaşadığımız tüketim toplumunun bir gereği olarak kadınlar 'güzel' olamaya ve erkekler 'güzeli' aramaya koşullandırılıyor. Fakat unutmayın: Gözler kalbin aynasıdır ve gerçek güzellik orada saklıdır. Bir kadının gözleri sizi eritmeye yetiyorsa, o kadın uğruna savaşılacak kadındır.

3. Size nazik davranıyor ve sizi koruyorsa...

3. Size nazik davranıyor ve sizi koruyorsa...

Nazik insanlar iyidir ve size nazik davranan bir kadın en içten duygularla iyiliğinizi istiyor demektir. Kadınsal bir içgüdü olarak sizi korumaya çalışan ve kollayan partneriniz, aslında hayatın her alanında, her zaman destek alabileceğiniz ve güç bulabileceğiniz bir dayanaktır. 

Bazı ilişkilerde 'koruma' görevi daha çok erkeğin omuzlarına yıkılır fakat her kadın er ya da geç erkeğini koruma içgüdüsüyle değişir ve tam bir destekçi olur. Eğer bir gün aileniz olmasını ve çocuklarınızla mutlu bir hayat sürmeyi planlıyorsanız, nazik ve korumacı bir kadın asla elinizden kaçırmamanız gereken bir partnerdir.

4. Neşe dolu bir kadınsa...

4. Neşe dolu bir kadınsa...

Hayat bazen zordur; sıkıcı bir hale gelir ve monotonluğuyla sizi sonsuz bir döngüde yaşıyormuşsunuz hissine sürükleyebilir. Böyle anlardan kurtulmanın en kolay yolu yanınızda olan ve size hayat enerjisini aktaran neşeli bir kadın olacaktır. 

Elbette kadınlar erkekleri eğlendirmek zorunda değil fakat neşeli ve hayat dolu olan bir kadın otomatik olarak çevresine de neşe saçar. Eğer böyle bir kadınla birlikteyseniz, onu terketmeden önce bir kez daha düşünün çünkü hayatın en zorlu anlarında size oksijen olacak kişi odur.

5. Sizi tüm kalbiyle seviyorsa...

5. Sizi tüm kalbiyle seviyorsa...

Yaşadığımız çağ malum, sanallık ve gösterişten sıyrılmış gerçek bir aşk bulmak oldukça zor. Fakat bu zorluğa bir de olumlu açıdan bakmak lazım; eğer elde ettiğiniz aşk çok zor kazanılmışsa, bu süreç aşkınızı daha da değerli bir hale getirir ve elinizdekinin değerini bilmenizi sağlar. 

Eğer bir kadın sizi tüm kalbiyle seviyor ve ruhunu ellerinize teslim ediyorsa, bu çok ama çok değerli bir şeydir ve böyle bir kadınla ilişkinizi bitirmeden önce çok iyi düşünmelisiniz. Bu kadınlar çok değerlidir ve hayatta bir daha karşınıza çıkmayabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzlaşmacı ve anlayışlıysa...

6. Uzlaşmacı ve anlayışlıysa...

İnatçı olmak insanlar arasında en yaygın olan özelliklerden biridir ve kadınlar arasında oldukça popülerdir! Hayatımızda ve yarattığımız düzende kendimizce doğru olan bazı şeyler vardır ve bunların oldukları şekilde kalmalarını isteriz. Eğer inatçı olmayan, uzlaşmacı bir kadınla birlikteyseniz, bu durum düzeninizi korumanıza olanak sağlar. En azından her konuda 'benim dediğim olacak' şeklinde davranış sergilemeyen ve sizin için önemli olan şeylere anlayışla yaklaşarak uzlaşmacı bir tavır takınan kadınlar oldukça değerlidir ve bulması zordur. Eğer böyle bir kadınla birlikteyseniz, onunla olan ilişkinizi bitirmeden önce bir kez daha düşünün çünkü bir daha sizi bu kadar anlayan bir kadın bulamayabilirsiniz.

7. Kalbini korkusuzca size teslim ediyorsa...

7. Kalbini korkusuzca size teslim ediyorsa...

Aşık olmak bu dünyadaki amacınızı ve yerinizi bulmak demektir. Bir kişinin kalbine yerleşirsiniz ve ömür boyu orada kalırsınız. Orası artık sizin eviniz olur ve hiçbir yere gitmek istemezsiniz. 

Eğer bir kadının gözlerine baktığınızda onun ruhunu görüyorsanız ve ona sarıldığınızda kalbinin derinliklerinde yaşadığınızı hissediyorsanız, bu kadın sizin için çok değerlidir ve onu belki de asla bırakmamalısınız.

8. Size yanlışlarınızı söylemekten çekinmiyorsa...

8. Size yanlışlarınızı söylemekten çekinmiyorsa...

Her erkek -istinasız her erkek- ona yanlışlarını söyleyecek ve daha iyi olmasına yardım edecek bir kadına ihtiyaç duyar. Erkeklerin ilginç bir karar alma mekanizması vardır ve çoğu durumda yanlış kararlar alırlar. Fakat bir kadının varlığı bu durumu değiştirebilir ve yanlışlarınızı görerek kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Eğer sizi geliştiren bir kadına sahipseniz, onu bırakmadan önce iki kez düşünmelisiniz.

9. Kadınsı fakat aynı zamanda güçlüyse...

9. Kadınsı fakat aynı zamanda güçlüyse...

Her erkeğin ilgi duyduğu kadın tipi farklıdır. Kimi kadınsı özellikleri olanları sever, kimi güçlü kadınları sever. Fakat unutulmaması gereken bir şey var: Kadınsı özellikler aslında kendi içlerinde gücü de barındırırlar çünkü çağımızda kadın olmak güçlü olmak demektir. Eğer kadınsı özelliklerini kaybetmeden doğasından gelen gücü ortaya koyabilen ve bunu size yansıtabilen bir kadınla birlikteyseniz, gerçek bir kadınla birlikte olmanın tadına varıyorsunuz demektir ve böyle bir insanı terkederseniz ilerde pişman olmanız çok büyük bir ihtimal.

10. Hararetli ve tutkuluysa...

10. Hararetli ve tutkuluysa...

Tutkularla dolu bir hayat yaşamaya değer olan hayattır fakat yalnızca tutkuların yönlendirdiği bir hayat yaşamak imkansızdır. En güçlü tutku iki insanın birbirine duyduğu ve hararetli olandır. Eğer size bu tutkuyu yaşatabilen ve hayatınıza aşkın gerçek doğasını getiren bir kadınla birlikteyseniz, bu çok değerli insanı asla bırakmamalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hırslı, çalışkan ve işinde başarılı ise...

11. Hırslı, çalışkan ve işinde başarılı ise...

Hırslı, çalışkan ve işinde iyi olan bir kadınla birlikte olmak paha biçilemezdir. Bu kadınlar hırsını size de yansıtır ve sizi daha çok çalışmaya iter. Başarılı bir çiftin birlikteliğinden doğan enerji, o ilişkinin bir hayat boyu sürmesini sağlar ve çifti mutlu eder. Eğer böyle bir ilişkiniz varsa, ilişkiyi bitirmeden önce çok iyi düşünmelisiniz.

12. Sizin için dünyanın ve yaşamın anlamı O ise...

12. Sizin için dünyanın ve yaşamın anlamı O ise...

Bazen bir insanı aklımızın alamayacağı bir yoğunlukla severiz ve bunun nedenini asla bilemeyiz. İnsanın hayal gücü dahi yetmez böylesine; yüzyıllardır şarkılarda ve romanlarda anlatılmaya çalışılan fakat hiç kimsenin tam olarak anlatamadığı eşsiz ve yüce bir duygudur bu. Açık olmak gerekirse, bu duyguya sahip birinin 'neden?' diye sorgulamasına da gerek yoktur çünkü bu sorunun cevabı hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Eğer hayatınızı sevdiğiniz kişi olmadan sürdüremeyeceğinizi hissediyorsanız, bunun ötesinde kalan her şey yalnızca detaydır. 

Eğer bu denli sevdiğiniz ve onsuz asla yapamayacağınızı düşündüğünüz biriyle birlikteyseniz ve aranızda yaşanan bir takım olaylardan dolayı ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorsanız, bu süreçte sakin kalarak her şeyi en ince detayına kadar düşünmelisiniz. Aksi halde alacağınız ani ve bilinçsiz bir karar hayatınızın geri kalanı boyunca pişmanlık duymanıza sebep olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
752
364
187
52
49
46
35