Görüş Bildir
Japonya'da Efsanevi Bir Hikayesi Olan Ağacın Etrafında İnşa Edilen Anaokuluna Bayılacaksınız!
Tachikawa Japonya'da bulunan Fuji Anaokulu, geçmişinde bir hikaye barındıran Zelkova ağacının etrafında inşa edilmiş. Ağaca oldukça yakın bir şekilde cam, çelik ve ahşaptan yapılmış bu yapı, çocukların rahatlıkla oyun oynamasını ve bahçenin tadını çıkarmasını sağlıyor.Yaklaşık 50 yaşında olan ağaç, bir tayfun sırasında neredeyse yerinden sökülmüş duruma gelmiş. Tamamen cansız hale gelip griye dönüşen ağaç, beklenilenin aksine iyileşmiş ve yeniden hayata dönmüş. Bu ağaç, 2007 yılında anaokulu yapılmadan önce de çocukların oyun oynayıp üzerine tırmandığı oldukça popüler bir yermiş.Şu anda, binayı çevreleyen camlar ağaçla yüz yüzle bakıyor, böylelikle çocuklar anaokulunun içinden ağacı görebiliyor. Çocuklar otobüs beklerken ya da teneffüs sırasında ağacın etrafındaki platformlarda oynayabiliyor. Yetişkinler, sadece yapıdaki iki katı görebilirken çocuklar ise yetişkinlerin sığmadığı daha düşük yükseklikteki yerlerde rahatlıkla oynayabiliyor.
"HDP, Bölgeye Dikkat Çekmek İçin Grup Toplantısını Diyarbakır'da Yapacak"
HDP, Güneydoğu'da ve Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde yaşananlara dikkat çekmek için Salı günkü grup toplantısını Diyarbakır'da yapma kararı aldı. Figen Yüksedağ ayrıca Demirtaş'a atfedilen 'HDP'de önceki dönemde Erdoğancılar vardı' yönündeki sözlerin de başkanlık sistemi hakkında yapılan bir polemikle ilgili olduğunu, genel bir sonuca varılmaması gerektiği ifade etti, 'Partide Erdoğan sevenler diye tabir edilecek bir kanat yoktur' diye konuştu.
Yaramaz Çocuklar Babalarını Gülme Krizine Soktu
İki küçük çocuğunun yoğurt savaşını cep telefonu ile kaydeden baba gülme krizine girdi. Buzdolabındaki yoğurdu alan iki küçük afacan kardeş, tepeden tırnağa yoğurda bulandı. Küçük çocukların yoğurt savaşı İnternet sitelerinde en çok izlenen videolar arasında yer aldı. Çocukların görüntüleri kaydeden babası ise gördükleri karşısında gülme krizine giriyor.Zaman
Kılıçdaroğlu Can Dündar ve Erdem Gül'ü Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT TIR'ları haberlerinden dolayı tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ü ziyaret için Silivri Cezaevi'ne geldi. Kılıçdaroğlu, 'Haber yapıyor diye gazeteciye alıyorsunuz, hapse atıyorsunuz, üstelik yapılan haberlerin tamamı doğru. Dünyanın bildiği bir gerçeği gazetede manşete çektiler diye insanlar hapse mi atılır? Bunları doğru bulmuyoruz' dedi.
Reklam
2015 Yılında Onedio'da En Çok Okunan 30 İçerik!
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 10 sitesinden biri olan Onedio, gündemi yakalayan ve aynı zamanda gündem belirleyen içerikleriyle sosyal medyada en çok konuşulan içerik sitesi konumunda!Biz de geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da en çok ilgi çeken içeriklerimizi bu içeriğimizde derledik, buyurun bir göz atın!Not: İçerikleri ziyaret etmek için başlığa veya imaja tıklayabilirsiniz. 
Bloggerlara Taş Çıkarmaya Resmen Ant İçmiş Babalardan 14 Fotoğrafla Moda Katliamı
etiket
Bizim bildiğimiz şekliyle baba modası dediğin, bir ceketi en az 20 yıl giyen, eskiyen ayakkabısını boyayıp boyayıp tekrar giyen, senin 125 milyon tane tişörtün olmasına rağmen halen neden yenisine ihtiyacın olduğunu anlamayan bir çeşittir. Ama bu babalar farklı. Instagram'da boy gösteren bu babalar modaya ayak uydurma çabası içinde. Kendi fotoğraflarını, giyim kuşamlarıyla övünmek ve beğeni toplamak için paylaşıyorlar. En iyilerini sizin için derledik. Bakalım siz bu babaların moda anlayışı hakkında ne düşüneceksiniz?
Reklam
İki Bin Yıllık Tarih Yok Oluyor
Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan Roma dönemine ait yaklaşık iki bin yıllık Herkül kaya kabartması tahrip edildi. Bakımsız kalan tarihi eser yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Bu İzmir Testini Geçebilecek misin?
etiket
Herkesin rahat bir nefes almak için uğradığı ya da uğramayı düşündüğü Ege'nin bir tanesi, İzmir! Bakalım herkesin bildiklerinin ötesinde sen ne kadar İzmir'e aşinasın?
Reklam
NATO'nun Üst Düzey Pozisyonlarına İki Türk Atanıyor
Türkiye’nin AGİT (Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı) Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Tacan İldem, NATO Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanıyor. NATO uluslararası personelinden Burcu San da NATO Harekâtlar Bölümü Direktörü olarak atandı.
Reklam
"Patron Olmam Sorumluluk Taşıdığım Anlamına Gelmez"
Soma’da 301 madencinin yaşamını yitirdiği facianın ardından, “Görevimden çekilmem, patron olmadığım anlamına gelmez” diyen Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, patron olmasının hukuki ve cezai sorumluluk sahibi olduğu anlamına gelmeyeceğini savundu. Gürkan, işçi sağlığına ve iş güvenliğine önem verdiğini ileri sürerek, söz konusu ocakta, başka bir tedbir alma imkan ve ihtimalinin bulunmadığını da ifade etti.
Reklam
Reklam