Görüş Bildir
Sen İnsanlar Üzerinde Hangi Hormon Gibi Etki Gösteriyorsun?
'İnsan' denilen şey ne kadar değişik, değil mi? Dünyayı algılama şeklimiz, algılarımıza göre hissettiklerimiz, hissettiklerimize göre verdiğimiz tepkiler ve tepkilerin de sonucunda yaşamdan aldığımız tat, deneyimlediğimiz anlar.. Hepsi tek bir şeye, vücudumuzun salgıladığı hormonlara bağlı olduğunu söylesem, inanır mıydınız? Yaşam, deneyim denen bütün anların uç uca eklenip, birleştirilmiş halidir... Dolayısıyla insanın bedeninin iç mekanizmalarını anlayacak ve yönlendirecek olma yetisi, tüm yaşamını değiştirecek güce sahip olması anlamına gelmektedir.Peki, sen çevrendekiler üzerinde hangi hormon gibi etki bırakıyorsun?Cevabı testin sonunda!
Fenerbahçe 1-0 Başakşehir
Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i Luis Nani'nin 84. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.
'Akıllı Telefon Bağımlılığı Artıyor'
Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Coşkunol, ''Son dönemlerde akıllı telefon bağımlılığı artıyor. Artık insanlar birbiriyle konuşmaz hala geldiler'' dedi.
Rus Uçakları Duma'da Sivilleri Vurdu: 50 Ölü
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Şam'ın Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin denetimindeki Duma ilçesine düzenlediği saldırı sonucunda 50 sivilin öldüğü, 200 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Rus Savaş Gemisinden Türk Teknesine Uyarı Ateşi
Rusya'ya ait 'Smetlivıy' devriye gemisi, Rusya Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre Ege Denizi'nde bir Türk balıkçı gemisi ile çarpışma olasılığını son anda engelledi. Türkiye'nin Moskova'daki askeri ateşesinin olayla ilgili bilgi vermesi için bakanlığa çağrıldığı açıklandı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, konuyla ilgili 'Balıkçıyla görüştükten sonra açıklama yapacağız' dedi.
Reklam
Türk Yıldızları'nın Yer Aldığı 'Gökyüzü Olsam' Klibinin Teaser'ı Yayınlandı
Türk Yıldızları bu defa Ankara Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Oğuz Sırmalı'nın 'Gökyüzü Olsam' isimli şarkısının klibi için havalandı. Sırmalı ismiyle de rock müzik yapan Oğuz Sırmalı, 2002'de Türk Yıldızlarını izlerken hissettiği hayranlık, minnettarlık ve saygı nedeniyle 'Gökyüzü Olsam' şarkısını yazdığını belirtti. Klip 2016 Ocak'ta yayınlanacak.
GTA Online'a Mafya Babası Modu Geliyor!
15 Aralık'ta yayınlanacak mod ile GTA Online çok daha eğlenceli hale geleceğe benziyor. Zaten sürekli gelen modlarla ve DLC'lerle eğlencenin arttığı oyun Executives and Other Criminals ismiyle mafya babası moda da sahip olacak.
Reklam