Görüş Bildir
Haberler
İnsanlık Timsali: Bulduğu 200 Bin Doları İade Eden Çoban

İnsanlık Timsali: Bulduğu 200 Bin Doları İade Eden Çoban

Ulaş
03.09.2016 - 10:43 Son Güncelleme: 04.09.2016 - 10:32

Ankara’nın Kazan İlçesi’nde 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı yakınlarında bir çoban tarafından içi 200 bin dolarla dolu bir çanta bulundu. Çoban ve sürünün sahibi para dolu çantayı jandarmaya teslim etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; bölgede dün hayvan otlatan bir çoban, içi dolar dolu çanta buldu. Çoban, hayvanların sahibi Ahmet Gürağaç’a durumu bildirdi. Ahmet Gürağaç da köy muhtarı Halil İbrahim Gürağaç ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bilgi verdi. Jandarma ekipleri olay yerine hareket ederken, çanta içinde yaklaşık 200 bin dolar olduğu öne sürüldü. Çantanın, darbe girişiminde bulunanlar tarafından bırakıldığı ya da atıldığı üzerinde duruluyor.

Bulunan çantadan cep telefonu ve flash bellekler çıktı

Bulunan çantadan cep telefonu ve flash bellekler çıktı

Çobanın hayvanlarını otlatırken bulduğu içi dolar dolu çanta, Kazan İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan gelen ekiplere teslim edildi. Bir astsubay tarafından alınan çanta incelenmek üzere Kazan Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. 

Çantada ayrıca sim kartı içinde 2 cep telefonu ve bir de flaş bellek bulunduğu öğrenildi. Bölge halkından Emin Özden, 'Darbe girişimine katılanlar o sabah saatlerinde buradan kaçmaya çalıştılar ancak biz müdahale ederek jandarmaya teslim ettik. Bu çanta onlardan kalmış olabilir' dedi.

Çantayı siz bulsaydınız iade eder miydiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
60
51
28
20
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Haberde birsey dikkatimi cekti. Neden herkesin adi verilirken asil olayin kahramani olan kisi icin sadece ''Coban'' deniyor? Adini bile ogrenmeye tenezzul et... Devamını Gör

Fatih Can Kaya

Hayır diyenlerin ahlaki değerlerini test etmek lazım

Ali Kocabıyık

Ahlaki değerler? Devlet seni beni yeterince sömürmedi mi. Devletin başındakilerin ahlaki değerlerinden bahsedelim biraz o zaman.

Gurbağı

Emin ol Allah senin parana o cebine atacağın paradan daha çok bereket verir çoban abi.