Görüş Bildir
İlhan Cavcav: "Bütün Hocaları Cebimden Çıkarırım"
Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav tartışma yaratacak sözler söyledi. 'Türkiye'de birkaç hoca dışında hepsini cebimden çıkarırım' diyen Cavcav, 'Türkiye'de takımın başına getirebileceğin, şu arkadaşı alalım diye düşündüğümüz arkadaşlar yok denecek kadar az.' ifadelerini kullandı.
Reklam
15 Kareyle Brad Pitt'in Kasırga Mağdurları İçin Tam 109 Ev İnşa Ettirdiği Harika Projesi
etiket
10 yıl önce Katrina kasırgası ABD'yi vurmuş, özellikle New Orleans'ı yerle yeksan etmişti. Bu felaketten oldukça etkilenen Brad Pitt hemen bir yardım kuruluşu açmış ve bölgedeki insanlar için bağış toplamaya başlamıştı. Daha sonra bir çok mimarı bir araya getiren Brad Pitt, kendinin de bire bir dahil olduğu bir projeyle, kasırgadan en fazla etkilenen bölgelerden birini seçmiş ve oradaki aileler için yeni evler inşa etmeye başlamıştı. Gelin o nefis projeden bazı iç ısıtan karelere göz atalım.
Reklam
Reklam
Guido Argentini'den Kadın Vücudunun Zarafetini Gösteren 18 Olağanüstü Çalışma
etiket
İtalyan fotoğrafçı Guido Argentini kadın bedeninin zarafetini göstermek için olağanüstü fotoğraflar yapmış. 'Gümüş Vizyon' adlı projesinde sanatçı kadınları, vücutlarını özel gümüş boya kaplayan canlı heykellere dönüştürmüş. Guido Argentini kimdir?Guido Argentini Floransa'da doğdu. Bir kaç yıl üniversitede tıp okudu, ama 23 yaşındayken kendini fotoğrafçılığa adamaya karar verdi. 1990 yılından bu yana Argentini, ABD'de yaşıyor. Argentini'nin fotoğrafları Marie Claire, Men’s Health, Playboy, Vogue gibi popüler basında düzenli olarak yayınlanıyor.
Reklam
Deli Emin ve Ötesi Mucitler: “Şerefsizim Benim Aklıma Gelmişti. Gerçek!”
etiket
Müthiş bir fikriniz var ancak hayata geçirmek için cesaret bulamıyorsunuz. İcadınıza bakıp bakıp içlenmeyi artık bir kenara bırakın.Size lazım olan tek şey cesaret. Biraz da sizin gibi çılgın fikirli insanların icatlarından örnekler. Şaşırmaya hazır mısınız? Kimi zaman “Bu benim de aklıma gelmişti” diyebileceğiniz icatlardan işte birkaç ilginç buluş.
Reklam
Akşehir'de Hastaneye Gizli Baz İstasyonu
Konya'nın Akşehir ilçesinde devlet hastanesi çatısına yapılan baca görünümlü baz istasyonu tepkilere neden oldu. Daha önce ilçede yayınlanan yerel bir gazetenin manşetine taşıdığı baz istasyonu ile ilgili haber üzerine hastane yönetimi baz istasyonu için 'zararsız' dedi.
Reklam