Görüş Bildir
Haberler
Samsung Türkiye, Galaxy Note7 Değişim Programını Başlatıyor

Samsung Türkiye, Galaxy Note7 Değişim Programını Başlatıyor

ATKN
22.09.2016 - 11:02

Galaxy Note7 modelinin pilinde çıkan patlama sorunu ve dünya genelinde meydana gelen vakalar nedeniyle Samsung, kullanıcıların mevcut cihazlarını yeni seri ile değiştirebilecekleri değişim programını başlatma kararı aldı. Değişim sürecini Ekim ayının ortasına doğru tamamlamayı ve geçici olarak satışı durdurulan modeli bu tarihten itibaren tekrar satışa sunmayı planlayan Samsung, ayrıca Note7 kullanıcılarına göndereceği bir güncelleme ile cihazların şarj olma kapasitesini yüzde 60 ile sınırlandıracak. Telefonlar, yüzde 60'tan daha fazla şarj edilemeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya genelinde meydana gelen vakaların ardından marka, 2 Eylül 2016’dan itibaren Galaxy Note 7’lerin satış ve dağıtımı durdurmuş, ardından değişim programının başlatılacağının bilgisini paylaşmıştı.

Şirketin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda şöyle denildi:

'Gönüllü Galaxy Note7 Değişim Programı’nda kullanılacak olan yeni Galaxy Note7 ürünlerini ülkemize getirmek ve kullanıcılarımızın mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız. Bu değişim programı içerisinde yeni Galaxy Note7 ürünlerini en kısa zamanda kullanıcılarımıza vermeye başlayacağız. Değişim sürecini Ekim ayının ortasına doğru tamamlamayı ve geçici olarak durdurulan Galaxy Note7 satışlarını bu tarihten itibaren tekrar başlatmayı planlıyoruz.

Bu süreç içerisinde Samsung Electronics Türkiye olarak tüm Galaxy Note7 kullanıcılarımızdan ellerindeki telefonlarını kullanmayı durdurmalarını, cihazlarını kapatmalarını, ve şu anda devam etmekte olan Galaxy Note7 Değişim Programı’na en kısa sürede katılmalarını önemle talep ediyoruz.'

Yüzde 60'tan fazla şarj edilemeyecek

Yüzde 60'tan fazla şarj edilemeyecek

Samsung, kullanıcılara göndereceği güncelleme ile telefonun yüzde 60'tan fazla şarj edilmesini engelleyecek. Açıklamada şöyle devam edildi:

'Şirketimize yapılan başvurular incelendiğinde birçok Galaxy Note7 kullanıcımızın yapılan uyarı ve çağrılara rağmen halen cihazlarını kapatmadıklarını ve kullanmaya devam ettiklerini belirlenmiştir. 

Kullanıcılarımızın güvenliği bizim için en önemli unsur olduğu için Samsung olarak Galaxy Note7 cihazlarında “Samsung Yazılımı İçin Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi’ne” uygun olarak yazılım güncellemesi yapılarak, cihazların şarj olma kapasitelerinin %60 seviyesinde sınırlandırılması kararı alınmıştır. 

Bu konudaki detaylı bilgileri aşağıdaki soru-cevap bölümünde bulabilirsiniz.Galaxy Note7 Değişim Programı’na katılmak için lütfen Samsung Çağrı Merkezi’ni 444 77 11 nolu telefondan arayınız. Bu konuda hakkındaki daha detaylı bilgileri aşağıdaki soru-cevap metninde bulabilirsiniz.'

Kullanıcılar, söz konusu yazılım güncellemesini aldığında telefonlarında bu mesajı görecekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung'un Galaxy Note7 değişim programı ile ilgili bazı sorulara da yanıt verdiği duyurusunun tamamı buradan okunabiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
44
24
14
13
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
the_war

Note 7 miz yok ki değiştirelim.

Biybiy

Uyarılara rağmen kapatılmadığını tabi görürsünüz, A7 verecekler telefonsuz alınmasın diye neymiş efendim ''telefonu teslim edecekmişiz, bilmem-ne-numarasını ... Devamını Gör