Görüş Bildir
Kaliteli ve Yerinde Gıybetin Olmazsa Olmaz 13 Şartı
Gidip gıybeti dünyanın en hızlı laf gezdiren arkadaşınızla yaparsanız ertesi gün herkes iyi, bir siz kötü olursunuz. Gıybet yapacağınız insanı özenle seçmelisiniz. Ağzı sıkı, güvenilir ve gıybetin hakkını verecek biri olmalı.
Üniversitedeki Kavgadan Alındı, Facebook'tan Tutuklandı
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan M.B., üniversitede yaşanan kavga sonrası gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemede, dosyasına Facebook paylaşımları da kondu. Suriye'de IŞİD'le mücadele eden YPG'nin bayrağını Facebook'ta paylaştığı iddia edilen M.B. 'terör örgütü üyeliği ve propagandası' suçlarından tutuklandı.
Reklam
İspanya'da İki Parti Dönemi Bitti: 'Yeni Bir İspanya Doğdu'
İspanya genel seçimini iktidardaki PP kazandı, ancak tek başına iktidar için gerekli çoğunluğu sağlayamadı. PSOE sandıktan ikinci parti olarak çıkarken, ilk defa katıldığı genel seçimde sırasıyla 3. ve 4. büyük siyasi parti olduğunu gösteren Podemos ve Ciudadanos ülkenin siyasi kaderini değiştirdi. İspanya'da ilk defa katıldığı genel seçimlerden yüzde 20,6 oranında oy alarak, 69 milletvekiliyle 3. büyük siyasi parti olarak çıkan Podemos'un lideri Pablo Iglesias, 'Yeni bir İspanya doğdu' dedi. 
Reklam
Cizre'den Bir Vatandaş: 'Evin Bodrumuna Hapsolmuşuz, Ölümü Bekliyoruz'
Diyarbakır’ın Sur, Mardin’in Dargeçit ve Nusaybin; Şırnak’ın Silopi ve Cizre ilçelerinde sokağa çıkma yasağı devam ediyor. HDP Şırnak milletvekili, Silopi'de ikisi 18 yaşının altında, 3'ü ise 70 yaşın üstünde olmak üzere 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Cizre'den 3 vatandaş yaşadıklarını BBC Türkçe'den Hatice Kemer'e anlattı.  Yaklaşık 30 kişi ile bir bodruma sığınan Bahattin Yağarcık şöyle diyor: “Dünyanın en güçlü ordusu bugün vatandaşları olan sivillerle savaşmaya gelmiş. PKK ve devlet arasında bir savaş olabilir ama sivil halkın ne suçu vardı, sivilleri korumak devletin yükümlülüğü değil mi? Madem devlet sivilleri koruyamıyor, NATO, BM duysun sesimizi. Böyle devam ederse birçok sivil ölecek.' Yine binalarının bodrum katına sığınanlardan Asiye Yaşar ise 82 yaşında ve Koah hastası kayınvalidesine günde üç defa buhar vermek zorunda olduklarını ancak elektrikler üç gündür kesik olduğunu söylüyor ve ekliyor: 'Başımıza kıyameti kopardılar ama kimse bizim burada nasıl bir durumda olduğumuzu bilmiyor, sesimizi duymuyorlar. Bodruma hapsolmuşuz, ölümü bekliyoruz' 
2015'e Damga Vuran Anlar: Mayıs ve Ağustos Ayları Arasında Çekilmiş En Çarpıcı 40 Fotoğraf
2015 yılının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, geriye dönüp hafızalarda yer edinmiş önemli anları hatırlamaya ne dersiniz?Burma'dan kaçan Rohingyalı göçmenler, David Letterman Show'un sona ermesi, Candlestick Park'ın yıkılması, İngiltere prensesi Charlotte'un doğumu, Kaliforniya'daki orman yangınları ve daha fazlası...Karşınızda mayıs ve ağustos ayları arasında objektiflere yansıyan en çarpıcı 40 fotoğraf:
Reklam
Karamanoğlu Beyi Nure Sofi'nin Mezarı Virane
Mersin’in Değirmenlik Yaylası’ndaki Karamanoğlu Beyliği’nin kurucusu Nure Sofi ve eşinin mezarları içler acısı durumda. SİT alanı içerisinde bulunan mezar için hiçbir çalışma yapılamadığı gibi yetkili kurumlar da görmezden geliyor...
Dünyanın İlk Web Sitesi 25 Yaşında
Bugün internette birçok farklı alanda milyarlarca internet sitesi bulunuyor ve yeni bir site açmak birkaç dakikadan fazlasını almıyor. Peki günümüz internet sitelerinin temellerini atan ve bugün 25 yaşına basan ilk internet sitesinin nasıl açıldığını hiç merak ettiniz mi?
Reklam
Çelik: ‘İsrail Devleti ve Halkı Türkiye'nin Dostudur’
etiket
Partisinin MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İsrail ile kesin bir anlaşmanın olmadığını ve taslak üzerinde çalışıldığını belirten AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Kuşkusuz İsrail devleti ve halkı Türkiye’nin dostudur. Şimdiye kadarki eleştirilerimiz İsrail hükümetinin aşırı davranışlarına, meşru görmediğimiz davranışlarınadır' dedi.
Reklam
9 Başlıkla İsrail Doğalgazı Planının Şifreleri
İsrail ile ilişkilerde sürpriz yumuşamanın ardından bu ülkenin gazını kaynak çeşitlendirme amacıyla Türkiye’ye getirmek için düğmeye basıldı. Anlaşma olması halinde, 3 yıl içerisinde 30 milyar metreküp gazın 550 kilometrelik boru hattıyla, 2019 sonunda Mersin’e getirilmesi planlanıyor.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklarla yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarında yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Çıplak Yoga Yaparken Instagram'ın Kurallarına Uyan Kadından 11 Sanatsal Fotoğraf
etiket
Yalnızca 5 hafta önce açılan yepyeni bir Instagram hesabı, adını bilmediğimiz 25 yaşındaki yoga aşığı bir kadına ait. Çıplak yoga yaparken çekilen fotoğraflarında Instagram'ın çıplaklık kurallarına da uyan kadın siyah-beyaz fotoğraflarının mümkün olduğunca gerçekçi olmasına özen gösteriyor. Amacı ise insanların daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat yaşayabileceklerini fark etmelerini sağlamak.
Reklam