Görüş Bildir
2015'in Puanını Hep Birlikte Belirliyoruz! 2015 Yılına Kaç Puan Verirsin?
Acısıyla tatlısıyla 2015 yılını geride bırakıyoruz.  2014'ü geride bırakırken birçok iyi dilekte bulunduk. Bazıları gerçekleşti bazıları gerçekleşmedi. İyi günler oldu kötü günler oldu. Kimimiz sevgilimizden ayrıldık, kimimiz gerçek aşkı buldu. Bir yandan savaş haberleriyle üzüldük, bir yandan da insanı hayata bağlayan haberlerle mutlu olduk. Şimdi size 2015 yılını soruyoruz. 2015 yılına kaç puan verirsin? Yorumlara verdiğin puanı ve nedenini yazmayı ihmal etme :)
İşte Dünyanın En Güzel Kadını: Mireia Lalaguna Royo
İspanyol güzel 23 yaşındaki Mireia Lalaguna Royo, Çin'in güneyinde Sanya adasında dün akşam düzenlenen Miss World 2015 yarışmasında kraliçe seçildi. 114 güzelin ülkesini temsil ettiği yarışmada ikinciliği Rusya’yı temsil eden Sofia Nikitchuk, üçüncülüğü Endonezya'yı temsil eden Maria Harfanti kazandı.
Hindistan'da Toplu Tecavüz Faili Serbest
Hindistan'da 2012'de büyük öfkeye neden olan toplu tecavüz davasının en küçük faili, üç yıl ıslah evinde tutulduktan sonra protestolara rağmen serbest kaldı.
Galatasaray 3-2 Akhisar Belediyespor
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'u Umut Bulut, Podolski ve Yasin Öztekin'in attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Konuk ekibin golleri ise N'Guemo ve Rodallega'dan geldi. Bu maçla beraber sarı kırmızılı takım puanını 29'a yükseltti ve ligin 3. sırasına yerleşti.
Reklam
Reklam
Air France: 'Uçaktaki Düzenek Bomba Değil'
Moritiyus Adaları-Paris seferini yapan Air France'a ait Boing 777 tipi uçak, tuvalette şüpheli düzenek bulunmasının ardından Kenya'ya acil iniş yaptı. Air France yöneticisi, düzeneğin patlayıcı olmadığını açıkladı.
Reklam
Reklam
Reklam
'İyilik ve Kötülük Doğuştan mı?' Dünyanın En Kadim Sorularından Birine Bilimsel Bakış
Hiç zahmete sokmadan baştan yanıtlayalım: Değil, ve o da değil.Gerek çocukluğumuzda izlediğimiz çizgi filmlerde, gerekse halen izlemekte olduğumuz filmlerde / dizilerde sık sık iyiyle kötünün savaşına tanıklık ettik, ediyoruz. İyi kazanınca sevinip kötü kazanınca nefesimizi tuttuğumuz o çocukluk günlerinden bu yana biz değiştik, her şey değişti; ve gerçek yaşamda da siyaseti ve liderliği iyi / kötü diye ayırarak ilerler hale geldik.Uzmanlara göre, doğuştan getirdiğimiz mizaç karakterimizin neredeyse %50’sini oluşturuyor. Peki bu, “doğuştan iyiyiz” ya da “doğuştan kötüyüz” demek için yeterli mi?
Bir Onedio Klasiği: 2015'in En Çok Okunan Onedio Kitap Listeleri
Testler ve film listeleri gibi Onedio klasiklerinden biri de kitap listeleri. 2015 yılında kullanıcılarımızın ve okurlarımızın ilgisini çekip en çok okunanlar arasına giren kitap listelerimizi bir araya getirdik. Listemizi bir köşeye bırakmanız tavsiye olunur !
Reklam