Görüş Bildir
2015 Yılında GoPro ile Çekilen En Güzel Görüntüler
2015'te GoPro kameraları ile uçsuz bucaksız şeyler izledik. 'Be a Hero' sloganı ile eşsiz görüntülere sponsor olan GoPro inanıyoruz ki gelecek yıl da birbirinden güzel görüntüleri bizlere ulaştırmaya devam edecek.
2015'te Türkiye'de En Çok İzlenen 10 Film
Bu yıl en çok izlenen ilk 10 film arasında Hollywood'un yüksek bütçeli yapımlarıyla yarışan 8 Türk filmi dikkati çekerken, 2 yabancı film de listeye girmeyi başardı. 'Düğün Dernek 2: Sünnet' filmi, 3 haftada 4 milyon 726 bin 991 kişi tarafından izlenerek listenin zirvesine yerleşti.
Miray Bebeğin Amcası: 'Başka Bebekler Ölmeden Savaşı Durdurun'
Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Cizre'de sivil ölümleri de artıyor. Anne karnındaki sekiz aylık bebek, üç aylık Miray İnce, 80 yaşındaki Ramazan İnce de hayatını kaybedenler arasında. Miray bebeğin ölümü hakkındaki medyada çelişkili bilgiler yer aldı. Anadolu Ajansı 'Sur Mahallesi'ndeki evlerinin balkonunda halasının kucağında bulunan 3 aylık Miray İnce isimli bebek, teröristlerce açılan ateş sonucu başından yaralandı' şeklinde duyururken, Doğan Haber Ajansı bebek ve dedesinin iki ateş arasında kaldığını söyledi. Dicle Haber Ajansı da bebeğin ve onu ambulansa beyaz bayraklar eşliğinde götüren ailenin polis tarafından vurulduğunu' bildirdi. Miray bebeğin amcası Abdurrahman İnce, yeğeni ve babasının hastane civarında konumlanan zırhlı araçlardan açılan ateş sonucu hayatlarını kaybettiklerini söyledi...
Reklam
'Homeland' Senaryosunda Büyük Hata: Türkiye'de İdam Cezası Varmış Gibi Gösterildi
Peşin peşin söylemekte fayda var, baştan sona spoiler içerir! Geçtiğimiz hafta sonu 5. sezonun final bölümü yayınlanan Homeland dizisi dünyadan ve ülkemizden de büyük bir hayran kitlesine sahip. Pazar günü yayınlanan bölümde Numan isimli Türk vatandaşı sınır dışı edilmek üzeredir ve  Laura ise onun sınır dışı edilmemesi gerektiğini, Türkiye'de onu infaz edebileceklerini söyler.
Putin Türkiye'ye Yönelik Yaptırım Kararını İmzaladı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'ye yönelik yaptırımların belirli alanda faaliyet gösteren Türk vatandaşlarını da kapsayacak şekilde genişletilmesini de içeren kararnameyi imzaladı. Putin ayrıca, Türkiye ile imzalanan ve yaptırım kapsamına dahil edilmeyecek anlaşmaların listesinin hazırlanması için ilgili kurumlara talimat verdi.
Reklam
Ayağı Yere Basan Gündüz Düşleri: Mevcut İşimizi Bırakmadan Kendi Şirketimizi Nasıl Kurarız?
Bir şirket kurmak, bir web sayfası başlatmak, bir uygulama tasarlamak veya kâr gütmeyen bir kuruluş kurmak; nihayet hayatımızla ilgili ne yapmak istediğimizi bulduk. Tek sorun; geçinemeyeceğimiz için tam zamanlı işimizi bırakamıyor, yan hakları kaybetmeyi göze alamıyoruz. Esasen herkes makul ve sağduyulu düşündüğünde, bu konuda atılması gereken doğru adımları bilecektir. Ancak mevcut işimizdeki bezginlik, kızgınlık ve “bir şeylere geç kalıyorum” hissi, bizleri çoğu zaman yanlış zamanlarda atılmış aceleci adımlara yönlendiriyor.Şu halde nereden başlamalı? Kendi yolumuza çıkmaya hazır olduğumuzu nasıl anlayacağız? Hayalimizdeki işi hayata geçirmenin doğru adımları nelerdir? Adım adım toparlayalım.Gerçi biz, bu galeride yazan hiçbir şeye gerek kalmasın diye yılbaşı biletini aldık ama...
Reklam
Reklam
Cizre'de Şehit Olan Askerler İçin Tören
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kadir Kayveni, Uzman Çavuş Faruk Gezen ve er Necati Yenikapı'nın için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında tören düzenlendi.
Reklam
Davutoğlu'ndan HDP'ye: ‘Hani Türkiyelileşeceklerdi?’
Yeni anayasa çalışmaları ve liderlerle olan randevuya ilişkin, 'Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeli'ye giderken herhangi bir ön yargımız yok' ifadelerini kullanan Başbakan Davutoğlu, HDP ile randevusunu iptal etmesiyle ilgili, 'Bana hesap soracaklarına, Sur’u Cizre’yi hendeklerle zindan yerine çevirenlere sorsunlar. DTK diye hangi yasal zemine oturduğu belli olmayan yapının açıklamalarını gördünüz. Hani Türkiyelileşeceklerdi? 7 Haziran’da bu laflara inanıp bu partiye oy verenler hesap sormalı' dedi.
Apple Neleri Değiştirdi?
Apple şirketinin ismini çoğu zaman teknoloji dünyasını değiştiren, yeni bir anlam kazandıran isim olarak duyarsınız. Peki, Apple bu zamana kadar neleri değiştirdi?
Muslera Türk Usulü Gelin Arabası Yaptırdı
Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, devre arasında Uruguay’da nişanlısı Patricia Callero ile hayatını birleştirecek. Muslera'nın havalimanına Türk usulü süslediği, plakasında 'Evleniyoruz' yazan kırmızı arabasıyla gitmesi de dikkat çekti.
Reklam