Görüş Bildir
HDP, Sokağa Çıkma Yasaklarını AİHM'e Taşıdı
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Anayasa Mahkemesi'nin sokağa çıkma yasaklarına ilişkin vermiş olduğu ret kararı üzerine, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) başvurdu. Beştaş, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin ihlal nedeniyle başvurucuya maddi ve manevi tazminat ödemesini istedi.
Mustafa Denizli'den Transfer Açıklaması
Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yapılacak transferler hakkında net konuşan Denizli, alınacak oyuncuların 18-25 yaş arasında olacağını ifade etti.
İtalya'da Mafya Kulüp Kapattırdı
İtalya Kadınlar Futsal takımlarından Sporting Locri'nin yöneticileri oyuncuları mafya tarafından tehdit edildiği için kulüp, faaliyetlerine son verdi.
180 İnçlik Görüntü Yansıtabilen Android'li Projektör
CES 2016’ya sayılı günler kala Çinli şirket JmGO yeni Android tabanlı projektörünü görücüye çıkardı. Dairesel formu ve alüminyum alaşım gövdesiyle göze çarpan JmGO View isimli projektör, 180 inçe kadarki görüntüleri duvara yansıtabiliyor.
Sağlık Bakanlığı'ndan 'Grip' Uyarısı
Sağlık Bakanlığı, grip enfeksiyonlarının son haftalarda arttığına dikkat çekerek, “Grip aşısı grip mevsimi boyunca yaptırılabilir. Hasta kişiler hekime başvurmalı ve hekim önerisi dışında ilaç kullanmamalıdır” açıklamasını yaptı.
Reklam
Reklam
Reklam
DTK'dan 'Öz Yönetim' Deklarasyonu
etiket
İçinde HDP'lilerin de olduğu Demokratik Toplum Kongresi bileşenleri 'öz yönetim'i tarif eden bir deklarasyon yayımladı. Oluşturulacak özerk bölgelerde, eğitimden sağlığa her hizmetin öz yönetim meclisleri tarafından verilmesi talep ediliyor. HDP'li Mithat Sancar, 'Bunun öz yönetim ilânı ile alâkası yok. Müzakereye çağırıyoruz' dedi.
Reklam
Suriyeli Gazeteci Gaziantep'te Öldürüldü
'Halep'te IŞİD' belgeseli 12 milyon kez izlenen ve ölüm tehditleri alan Suriyeli gazeteci Naci el Cerf Gaziantep'te çalıştığı gazetenin binası önünde silahlı saldırıya uğradı; kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Doğa Fotoğrafçılığının Perde Arkasından Heyecan Verici 32 Fotoğraf
etiket
Çoğu zaman başrolde minnoş dostlarımızın yer aldığı o eşsiz anları ölümsüzleştirmek isteyen fotoğrafçılar nasıl hazırlıklar yapıyor ve o anı yakalarken neler yaşıyorlar hiç merak ettiniz mi? Eğer merak ettiyseniz doğa fotoğraflarının bu kamera arkası görüntüleri tam size göre!
Reklam