Görüş Bildir
Ligin İlk Yarısını Lider Tamamlayan Beşiktaşlıların Sosyal Medyadaki Eğlenceli Tepkileri
Beşiktaş bu akşamki maçta Konyaspor'u sahasında 4-0 mağlup etmeyi başardı ve 2003-2004 sezonundan bu yana ilk kez ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Yıllar sonra mutlu bir şekilde, güler yüzle, umutla devre arasına giren Beşiktaş taraftarları da keyiften internetin dört bir yanını bayram yerine çevirdi. İşte o eğlenceli mi eğlenceli, içten mi içten tepkiler arasından derlediklerimiz 😁
Fikret Orman: "41 Puan 41 Gol 41 Kere Maşallah"
Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'u 4-0 yendiği maç sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu. 'İlk yarıyı lider olarak tamamladık. Allah inşallah ligi de lider tamamlamayı nasip etsin' ifadelerini kullanan Orman transferle ilgili olarak 'Transfer çalışmaları gayet güzel boyutta. Düzenimizi bozmayacak, uyum sağlayabilecek oyuncuları kadroya katmaya çalışacağız.' dedi.
Reklam
Beşiktaş 4-0 Torku Konyaspor
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında lider Beşiktaş, ikinci 45 dakikada bulduğu gollerle Torku Konyaspor'u 4-0 mağlup etti. Kara Kartal, 11 yıl sonra ligin ilk yarısını lider bitirdi.
Reklam
ÖSYM Sınavlarında ‘Gizli Gözlemci’ Dönemi
ÖSYM'nin sınavlarda 'Gizli Gözlemci' adı ile başlattığı yeni uygulamayla ÖSYM Başkanlığı'nda üst düzey görevlilerden bir kısmı, sınavlara aday gibi girip, soruları yanıtlıyor ve denetim yapıyor.
Reklam
Reklam
Gördüğü Rüyaya Kendisini Fazla Kaptıran Aşırı Sevimli Kutup Ayısı
Annesi tarafından terk edilen yavru kutup ayısı gördüğü rüyadan çok etkilenmiş olacak ki uyuduğu sırada bu sesleri çıkarıyor. Terk edildikten sonra bir hayvanat bahçesinde bakıma alınan sevimli yavrunun bu durumu bakıcılar tarafından keyfinin yerinde olduğuna işaret ettiği yönünde yorumlandı.
Fenerbahçe 97-85 Royal Halı Gaziantep
Spor Toto Basketbol Ligi 13. hafta maçında Fenerbahçe evinde Royal Halı Gaziantep'i 97-85 mağlup etti. Bu skor sonrası Fenerbahçe maç fazlasıyla ligde birinciliğe yükseldi. 
Reklam
Samsung’dan Duygusal Emoji Serisi
Samsung tasarladığı emojilerle kullanıcılara daha duygusal bir dijital dünya sunuyor. Tasarladığı 1.200’ün üzerindeki emojiyi kullanıcılara sunan Samsung, kullanıcı deneyimini iyileştiren emojileri en yeni cihazlarına taşıyor. 2010 yılından itibaren mobil cihazlarına özel emojiler tasarlayan Samsung, bu sayede kullanıcıların, mesajlarına daha fazla duygu ve karakter katabilmesine yardımcı oluyor.
Reklam