Görüş Bildir
Haberler
Adam Gibi Bir Adamın Sevdiği Kadını Asla Aldatmayacağını Gösteren 8 Madde

etiket Adam Gibi Bir Adamın Sevdiği Kadını Asla Aldatmayacağını Gösteren 8 Madde

cakyz
10.11.2014 - 16:30 Son Güncelleme: 08.10.2016 - 11:54

Birçok sıradan adam fakat yalnızca çok az sayıda adam gibi adam var şu dünyada.

Henüz olgunlaşamamış veya yaşamda belli bir takım ahlaki değerleri olmayan erkekler, birlikte oldukları kadınları çok kötü bir şekilde inciterek, bu kadınların yıllar boyunca bir daha kimseye güvenmemesine sebep olabiliyor. Eğer böyle bir kişiyle birlikteyseniz (veya birlikte olmuşsanız), sizin için gerçekten çok üzgünüm. Fakat öyle erkekler de var ki, adam gibi bir adam olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirirler ve asla ama asla birlikte oldukları kadını aldatmazlar. Neden mi? İşte size 8 mantıklı neden;

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/gentleme...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adam gibi bir adam, duygusal anlamda istikrarlıdır.

1. Adam gibi bir adam, duygusal anlamda istikrarlıdır.

Genellikle kadınların duygularını kontrol etmek konusunda yaşadığı sıkıntıları duyarız ama gerçekte, erkekler bu konuda çok daha başarısızdır. Kadınlar, yaşadığı duygusal karmaşıklıkları çevrelerindeki insanlarla paylaşma akıllılığını gösterirken (çoğu zaman diyelim), erkekler bu karmaşıklıkları kendilerine saklarlar. Ta ki duygusal karmaşıklığın altında ezilip, patlayana kadar tabi. 

Bir ilişkide, bir şeyler ters gitmeye başladığında, kadınlar ağlayarak, şikayet ederek veya yalnızca susarak tepkilerini ortaya koyar. Fakat henüz adam olamamış erkekler, kadınların aksine, her şeyi içlerine atarak ortada hiçbir sorun yokmuş gibi davranırlar. 

Ne zaman ki bu yükü taşıyamayacak duruma gelirler, kendilerini rahatlatmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Sigara içerler veya gidip başkalarıyla yatarlar. İşte bu zayıflıktır. Adam gibi bir adam duygusal anlamda istikrarı yakalar ve gerektiği taktirde, yaşadığı sorunları birlikte olduğu kişiyle paylaşarak çözümler üretir.

2. Adam gibi bir adam 'şeyini' pantolonunun içinde tutabilecek iradeye sahiptir.

Bunu söylediğim için üzgünüm arkadaşlar fakat çoğu erkeğin genel bir özelliği olarak, güzel bir kadın görüldüğünde direkt bu kadını yatağa atmaya yönelik hareketler yapılıyor. Ciddi ciddi, görülen HER güzel kadın için geçerli bu.

Eğer gerçekten adam gibi bir adamsan, birkaç dakikalık zevk için sevdiğin insanla paylaştığın aşk dolu hayatını riske atmazsın, bu iş bu kadar basit. Eğer çaresiz bir şekilde sevişmeye ihtiyacın varsa, o zaman neden birlikte olduğun kadına gitmiyorsun?

Eğer sevdiğin kişiyle sahip olduğun seks hayatın sıkıcı bir hale geldiyse, partnerinle olan birlikteliğini renklendirecek bir şeyler bul. Tangoya gidin, birbirinize masaj yapın ya da arzularınızı arttıracak bir şeyler bulun işte. Çünkü ortada aşk varsa, gerisi çok ama çok kolaydır.

3. Adam gibi bir adam, aşık olmadığı veya bir gün aşık olacağını düşünmediği bir kadınla ilişki yaşamaz.

Açıkçası bir kişiyle ilişkiye başladığımız anda, o kişiye aşık olmuşuz demektir gibi bir kural yok. Elbette hoşlandığımız ve gelecekte bir takım ciddi duygular besleyebileceğimizi düşündüğümüz insanlarla ilişkiye başlamak oldukça doğaldır. Fakat çevremizde öyle ilişkiler görüyoruz ki, bunlara anlam vermek gerçekten imkansız. Örneğin bir adam, hiçbir şekilde aşık olmadığı fakat yalnızca fiziksel olarak kendini tatmin etmesine hizmet eden bir kadınla birlikte olabiliyor. Adam gibi bir adam, aşık olmadığı veya bir gün aşık olacağını düşünmediği bir kadınla bu tarz bir ilişkiye başlamaz ve güçlü duyguların onu sarmasını bekleyecek kadar olgundur.

4. Adam dediğin 'saygı' nedir bilir ve sevdiği kadını asla aldatmaz.

4. Adam dediğin 'saygı' nedir bilir ve sevdiği kadını asla aldatmaz.

Adam gibi bir adam çevresindeki insanlara saygılı davranır ve her bireyin kendisine eşit şekilde davranılması gerektiğini bilir. Özellikle konu aşık oldukları kadınlar olduğunda, adam gibi bir adam karşısındaki kadına nasıl saygı göstermesi gerektiğini çok iyi bilir. Eğer bir erkek birlikte olduğu kişiye saygı göstermiyorsa, bu demektir ki bu adam, partnerini ne bir sevgili ne de bir arkadaş olarak saygın buluyor.

Eğer bir adam birlikte olduğu kadına saygı gösteriyorsa, bu aynı zamanda adamın başka ilişkiler kurmasının da önüne geçer çünkü birisini aldatmak, bir anlamda 'ben senden daha iyilerini hak ediyorum' demektir. Adam gibi bir adam, sahip olduğu ilişkinin iki kişi tarafından oluşturulduğunu ve iki kişinin de, ilişkide aynı derecede öneme sahip olduğunu kavramış adamdır.

5. Adam gibi bir adam, kendini olduğundan daha önemli biri gibi göstermek için çaba sarfetmez.

5. Adam gibi bir adam, kendini olduğundan daha önemli biri gibi göstermek için çaba sarfetmez.

Adam gibi bir adam, yalnızca bir insan olduğunun farkındadır ve hayatın her alanında bunu hissederek hareket eder. Davranışlarından ve sözlerinden, dünyanın kendi etraflarında dönüp dönmediğini düşünmediklerini anlayabilirsiniz. Fakat öyle adamlar vardır ki, onlar yüzeysel şeylere başvururlar. Pahalı kıyafetler giyerek veya son model bir araba sürerek, olduklarından daha adammış gibi görünmeye çalışırlar. Halbuki durum hiç de öyle değildir. Bu tip erkekler yalnızca hava atmaktadır ve kendi varlıklarını çok abartmaktadırlar. Adam gibi bir adam, kadınların gösteriş meraklısı birer nesne olmadığını bilir ve onlara tüm doğallığıyla yaklaşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adam gibi bir adam, sevdiği kadını asla incitmez.

6. Adam gibi bir adam, sevdiği kadını asla incitmez.

Dürüst olmak gerekirse, adam gibi bir adam hiçbir kadını incitmez demeliyiz aslında. Fakat sevdikleri kadının onlar için çok farklı bir anlamı olduğu gerçeğini de unutmamalıyız. Adam gibi bir adam, en az kendisini sevdiği ve saydığı kadar, aşık olduğunu kadını da sever ve sayar. Böylece, tıpkı kendisini incitmek istemeyeceği gibi (eğer bir psikopat değilse!), aşık olduğu kadını asla incitmek istemeyecektir.

7. Ayakları yere basan bir adam, hayatta kendisi için neyin önemli olduğu bilir.

7. Ayakları yere basan bir adam, hayatta kendisi için neyin önemli olduğu bilir.

Adam gibi bir adam, genellikle hayalini kurduğu bir hayatı yaşamakla meşguldür. Bu nedenle, hayatta istedikleri şeyi keşfetmiş, onun çoktan peşine düşmüş, ayakları yere basan ve planlı hareket eden insanlardır. Bir erkek olarak, kendimi de içine dahil ettiğim büyük bir bölümümüz, hayatta bizim için yeterli ve iyi olandan daha fazlasını istediğimiz için strese giriyoruz çoğunlukla. Aslında, bizi hayatı boyunca sevecek ve her zaman yanımızda olacak bir kadın, her şeyden çok daha değerli ve yeterli kanımca.

8. Adam gibi bir adam, gerektiği durumda, karşısındaki insanı terketme cesaretini gösterir.

8. Adam gibi bir adam, gerektiği durumda, karşısındaki insanı terketme cesaretini gösterir.

Eğer bir kadını aldatmayı düşünüyorsanız, çok açık bir şekilde bu kadını sevmiyorsunuz demektir. Bir geleceğiniz ve paylaşacağınız mutlu anlar yoktur sizin için. O halde, delikanlı gibi davranıp, işi aldatmaya veya tartışmaya taşımadan, karşınızdaki kadına saygınızı da göstererek, o ilişkiyi bitirmek durumundasınız, eğer adam gibi bir adamsanız elbette.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1018
266
151
52
51
37
32