Görüş Bildir
Türüne Az Rastlanan Sibirya Kaplanının Ağır Çekim Görüntüleri ile Vahşi Yaşama Dönüş Anı
International Fund for Animal Welfare'den iki film yapımcısı Sibirya Kaplanının serbest bırakılma anını yüksek hızda yakalamak için harekete geçtiler. Geçmişteki kameralar ile kaplanın sadece kısacık bir bakışını yakalayabilmişler. Fakat IFAW insanlara yardımcı olmak için bu anı yüksek çözünürlükte ve yüksek hızda kayıt yapan kameralarla çekilmesinin faydalı olacağını düşünüyor. National Geographic, 'Big Cats' programı ile aslanlar, çitalar ve diğer büyük kedilerin neslinin tükenmesini önlemeye çalışıp, yenilikçi projelere destek oluyor.
İlk Yarının En Golcüsü Beşiktaş
İlk yarıyı rakiplerinin önünde lider kapatan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk yarısında kaydettiği 41 golle ligin en golcü takım oldu. Alman futbolcu Mario Gomez, attığı 13 golle takımın en skorer ismi oldu.
18 Takımdan 17'si Yerli Teknik Direktörle Çalışıyor
Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 takımdan 17'si yerli teknik direktörle çalışıyor. Süper Lig, bu alanda Avrupa'nın önde gelen futbol ülkeleri arasında en çok yerli isimle çalışan lig olarak göze çarpıyor. Süper Lig'de görev yapan tek yabancı teknik adam Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Portekiz Vitor Pereira.
Reklam
Fenerbahçe'yi Fernandao, Nani ve Van Persie Taşıdı
Lig'in ilk yarısını 40 puanla Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de 17 maçlık bölümde gol yükünü üç futbolcu taşıdı. Bu maçlarda atılan 27 golün 18'ini Fernandao, Nani ve Van Persie kaydetti. 
BMW Yeni Hareketle Kontrol Sistemini Duyurdu
BMW , hareketle kontrol sistemini 2015 model 7 Serisi’nde tanıtmıştı. BMW şimdi de yeni hareketle kontrol sistemini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin kendi sayfası üzerinden yaptığı duyuruya göre BMW, CES 2015’te duyurduğu hareketle kontrol sisteminin daha gelişmiş versiyonunu CES 2016’da tanıtacak.
Reklam
Reklam
Nejat İşler'le Birlikte Öykü Yazmaya Var mısın?
etiket
Sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler'in aynı zamanda öyküler yazdığını biliyor muydun?Aşağıda yer alan ve giriş kısmını Bavul Dergi yazarı Nejat İşler'in yazdığı öyküyü tamamla, Nejat İşler'le birlikte yazdığın öyküyü arkadaşlarınla paylaş!
Sporun Manşetleri | 30 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Reklam
Yeni Google Glass Nihayet Ortaya Çıktı
Akıllı gözlük kavramını hayatımıza sokan ancak ilerleyen dönemlerde akıbeti çıkmaza giren Google Glass bir kez daha gündemde. Project Aura kod adıyla devam eden ikinci versiyon Google Glass 2 uzun bir aradan sonra hem ismen hem de cismen nihayet karşımızda.
Torba Kanun'da 6 Madde Kabul Edildi
TBMM Genel Kurulu'nda, 'Torba Kanun' teklifinin ilk bölümünde yer alan 6 madde kabul edildi, er ve erbaşların harçlıklarına yüzde yüz zam yapılırken öğretim üyeleri için 72 olan emeklilik yaşı bir yıl uzatılacak.
Reklam
'Barışa Yürüyoruz' Sloganıyla Bodrum'dan Diyarbakır'a...
Bodrum’dan Diyarbakır’a “Barışa Yürüyorum” sloganıyla yürüyen grup Ankara’ya ulaşarak Meclis'in önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada Meclis'e seslenen barış yürüyüşçüleri 'TBMM'ye basit bir gerçeği hatırlatmak için buradayız: Toplumları ayakta tutan şey bir arada yaşama iradesidir' dedi.
Yoğun Kar Yağışları ve Hissedilir Derecede Sıcaklık Düşüşleri Bekleniyor
Ülkemiz soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girdi. Yoğun kar yağışları ve hissedilir derecede sıcaklık düşüşleri bekleniyor. Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun batı kesimleri, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde hafif, Marmara'nın kuzeydoğusu ile Karadeniz kıyı kesiminde yer yer yoğun olmak üzere karla karışık yağmur ve kar, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısında ise yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.Batı Karadeniz'in batısı, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına bekleniyor.
Reklam