Görüş Bildir
Haberler
PKK Diyarbakır ve Şırnak'ta Saldırdı: 2 Şehit

PKK Diyarbakır ve Şırnak'ta Saldırdı: 2 Şehit

ATKN
10.10.2016 - 14:49

Diyarbakır Silvan'ın kırsal kesiminnde arama tarama faaliyeti yapan askerlere PKK’lı teröristler roketatarla ateş açtı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.  Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ise PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan 1 köy korucusu kurtarılamayarak şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Silvan ilçesi kırsal kesimindeki Kazan Dağı bölgesinde operasyon hazırlığı yapan askeri time bugün öğleden sonra bir grup PKK’lı terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

1 asker şehit oldu. Yaralı 6 asker ise helikopterle Diyarbakır’daki hastanelere sevkedildi.

Kazan Dağı bölgesinde bulunan PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan hava destekli operasyon sürüyor.

Beytüşşebap'ta silahlı saldırı: 1 köy korucusu şehit

Beytüşşebap'ta silahlı saldırı: 1 köy korucusu şehit

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Ayvalık Köyü'nde, geçici köy koruculardan Ahmet Adıyaman, bu akşam saatlerinde PKK'lıların silahlı saldırısında ağır yaralandı. 

Ambulans ile Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı korucu Ahmet Adıyaman, ilk müdahaleden sonra helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Buradaki müdahaleye rağmen ağır yaralı geçici köy korucusu Ahmet Adıyaman, kurtarılamayarak şehit oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Türker Göktaş

Azdı artık hergün hergün kimseninde umrunda değil ölenler

barzaniyi çagırıp türkiye seninle gurur duyuyor desenize yada ypg ile ortak operasyon yapıp lozan hezimetti deyin nasılsa yüzde elli oy veren var souduysa be... Devamını Gör