Görüş Bildir
Haberler
Spor Tutkusuyla Herkesi Kendine Hayran Bırakan Ninja Dayı

Spor Tutkusuyla Herkesi Kendine Hayran Bırakan Ninja Dayı

'Ninja dayı' lakaplı Celaleddin Müezzinoğlu, 66 yaşında olmasına rağmen sportmen yaşam tarzıyla hem gençlere hem de yaşıtlarına taş çıkarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 yaşından beri spor yaptığını, doğal gıdalarla beslenmeye dikkat ettiğini, az uyuduğunu ve sabah ezanıyla uyandığını anlattı.

Müezzinoğlu, spor yapmak için özel bir zaman ve yer aramadığını, evde balkon demirlerinden gardıroba, sokakta, çocuk parklarından ağaçlara kadar her yerde spor yaptığını ifade etti.

Balkon demirinin iyi bir barfiks aleti olduğunu düşündüğünü dile getiren Müezzinoğlu, sokakta yaptığı bazı hareketleri 8. katta bulunan evinin balkonundan sarkarak da yaptığını, bu duruma şahit olan komşularının ilk başta çok korktuklarını fakat daha sonra alıştıklarını aktardı.

Barfiks demirlerinde yaptığı zor hareketlerden dolayı 'Ninja dayı' lakabıyla anılan Müezzinoğlu, çocuk parklarında da spor yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

' 'Amca senin bu yaşta ne işin var parkta?' diyorlar ama ben parkta başka türlü kullanıyorum bu aletleri. 'Bu aletlerin böyle kullanıldığını hiç görmemiştik amca' diyorlar. Başlıyorum dönmeye. Parklarda döne döne hareket yapıyorum. Farkında bile değilim, meğer yaptığım hareketler zor hareketlermiş. Gençlere zor gelen hareketler bana kolay geliyor. Herkes bakıyor bana ama ben önemsemiyorum. İçimden geliyor. Bir türlü duramıyorum yerimde.' 

AA

Onedio Video'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
8
5
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BwK

sporu destekleyen her ortamda reklam yapan sporcu abileirmiz spor salonu işletmecileri versenize dayıya bi ömür boyu üyelik anca reklam yaparsınız saglık yas... Devamını Gör