Görüş Bildir
Jordan’dan Kobe’ye Veda Mesajı
Basketbolun efsanesi Michael Jordan, sezon sonunda kariyerini noktlayacağını açıklayan LA Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'a veda mesajı yayınladı.
2015 Yılına Adana'nın Damga Vurduğunun 14 Kanıtı
Bir seneyi daha geride bırakmak üzereyiz. Yılbaşına günler kala artık birçok konuda yılın enleri listeleri oluşturuldu. Ülkemizde ise şüphesiz Adana, seneye damga vurdu. Adana'da Ne Var? sayfasının katkılarıyla hazırladığımız 14 maddede bu senenin Adana senesi olduğunun delaletleri sizlerle.
Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü'nün Sokaktaki Dostlarıyla Bir Haftası
etiket
Kendilerine bahaneler uydurmadan, durmaksızın çabalıyor, çalışıyorlar. Onlar düzeltebilecekleri, ulaşabildikleri yere kadar yetiyor hiç kimseye minnet etmiyorlar. Kimi yemek topluyor, kimi dağıtıyor bu yemekleri, kimi veteriner yollarında koşuşturuyor, kimi pislik temizliyor daha temiz bir yerde yaşasın bu canlar diyerek, kimisi ilacını veriyor. Ve yine gram övünmüyorlar, övünmemekle birlikte zerre şikayet etmiyorlar bu gönüllülükten. Kaç cümle atladık, onların kim olduklarından bahsetmedik. Onlar Kocaeli Üniversitesinde okumakta olan bir grup öğrenci! Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü.
Reklam
Reklam
Terk Edilmiş Kızak Parkurunda Adrenalin Dolu Bisiklet Sürüşü
Saraybosna'da 1984 Kış Olimpiyatları için hazırlanan ve sonrasında terk edilen kızak parkurunda enfes bir bisiklet sürüşü deneyimi. Dünya üzerinde terk edilmiş en güzel yerler arasında yer alan kızak parkurundaki iki çılgın adamın adrenalin dolu bisiklet sürüşünü izleyeceğiz.
Reklam
Hakan Çalhanoğlu 'Yılın En İyisi'ne Aday
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Twitter’daki hesabından açtığı 2015 yılının en iyi çıkış yapan futbolcusu anketinde Almanya'da Bayer Leverkusen forması giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu da yer aldı.
Reklam
Reklam
İşin Uzmanından: Bir Logoyu Ne İyi Yapar?
Dünya, farkında olduğunuz-olmadığınız bir çok logo ile kaplıdır. Kimisi yazı, kimisi de bir sembol şeklindedir. Akıllı telefonlar, otomobiller, kullandığınız kalemler kısacası her yer logolarla çevrili ve istemsizce de olsa bunlar bilinçaltımıza işlemektedir.
Yüzüstü Düşmekte Hiç Kimse Yavru Pandaların Eline Su Dökemez!
Kabarık tüyleri ve sevimli suratlarıyla pandalar her zaman gönlümüzün efendileri arasında yerlerini almışlardır. Yuvarlanmada ve yüzüstü düşmede oldukça becerikli olan yavru pandaların şapşal hallerini izleyenler, aşık olmamak için kendilerini zor tutuyor...
Reklam