Görüş Bildir
ODTÜ Rektörü Acar Hakkında Suç Duyurusu
Kampüsünde 2 cami ve 15 mescit bulunduğu belirtilen ODTÜ'de başlayan mescit tartışması ardından hedefe konulan Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar'ın hakkında şimdi de üç öğrenci suç duyurusunda bulundu. Acar, 'görevini gereği gibi yapmayarak hürriyeti tahdit, yaralama, tehdit, hakaret, dini ibadetlerin engellenmesi gibi suçların oluşumuna sebebiyet vermekle' suçlanıyor.
Şırnak Şehitlerine Veda...
Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız ve Piyade Sözleşmeli Onbaşı Faruk Gezen, son yolculuklarına uğurlandı.
Reklam
Steampunk Kültürünün İçinden Çıkıp Gelmiş 16 Kült Film Önerisi
Steampunk nedir öncelikle bilmeyenler için açıklayalım. Steampunk, İngiltere eski Kraliçesi Viktorya döneminde üretilen, dönemin en teknolojik aletlerinin buharla çalışma sistemine verilen addır. Türkçeye Buhar Çılgınlığı olarak çevrilmiştir. Steampunk kültürü günümüzde azalmış olsa da, kaybolup gitmedi henüz. Bu kültüre meraklı olanlar zaten izlemiştir ancak izlemeyenler için Buhar Çılgınlığı kültürünün temsilcisi filmleri onlar için bir araya getirdik.Daha çok Steampunk filmi izlemek için şu linkteki Google aramasına göz atabilirsiniz.
Reklam
Beşiktaş'ta 3 Maça Çıkan Milosevic PFDK'dan 2 Maç Ceza Aldı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcu Alexander Milosevic hakkındaki kararını verdi. Beşiktaş formasıyla 3 maça çıkan Milosevic, 2 maç resmi müsabakalardan men cezası aldı.
Reklam
Denize Girmeden Önce 3-5 Kere Düşünmenize Sebep Olacak Dev Kalamar Kamerada!
etiket
Bugüne kadar canlı olarak görüntülenmiş en büyük kalamar, boyu 3.7 metre uzunluğunda görüntülenen dünyanın en büyük kalamarı. Dünyanın en büyük canlıları arasında yer alan kalamarların boyu 13 metreye kadar ulaşabiliyor. Ancak derin okyanuslardaki yaşadıkları için görüntülenebilmeleri pek mümkün olmuyor.
Hintlerden Muhteşem Bir Savaş Filmi Sahnesi: Baahubali
etiket
Her türlü konuda bir şeyler yapmaya çalışan Hindistan insanı, Bollywood ile yakaladığı yükseliği Hollywood tarzı savaş filmleri ile de sürdürmeye devam ediyor. Baahubali isimli filmden alınan bu sahne ile de ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
Reklam
Reklam
Nitro RC Arabanın Motorunu Kalem Açacağına Çeviren Adam
Bryan, çöpte nitro motorlu RC araba buldu. Bir çok parçası eksik olan araçtan nasıl faydalanacağını düşünürken kalem açacağına bağlamak aklına geldi ve uygulamaya geçti. Belki de dünyanın en aptalca icadı olması rağmen uğraşması ve sonuca ulaşması oldukça eğlenceli görünüyor.
Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Okullara: 'Yılbaşı' Değer Yargılarımızdan Uzak
İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullara gönderdiği emir yazısında yılbaşını “değer yargılarımızdan uzak” olarak niteleyerek, okullarda yapılacak tüm etkinlik ve kutlamaları yasakladığını duyurdu. Eğitim Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Özev yasağa tepki göstererek, 'Çocuklar yeni bir yılı umutla karşılayabilmeli. Okullarda her türlü dini etkinliklerin yapılması için tüm imkanlar verilirken yeni yıl etkinliklerinin yasaklanması kabul edilemez' diye konuştu.
Reklam