Görüş Bildir
Haberler
CS:GO Dünya Şampiyonu Türkiye

etiket CS:GO Dünya Şampiyonu Türkiye

ATKN
10.10.2016 - 01:21

Oyun dünyasının en çok tercih edilenlerinden olan Counter-Strike: Global Offensive'in Dünya Şampiyonası karşılaşmaları Belgrad'da gerçekleştirildi. Arjantin ekibi ile karşı karşıya gelen Türkiye, CS:GO Dünya Şampiyonu oldu. Oyuncular, 50 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elektronik sporların ortaya çıkışında önemli bir etken olan Counter-Strike, Global Offensive oyunuyla da en çok kazandıran ve en popüler oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. 

E-Frag.net tarafından organize edilen 2016 CS:GO Dünya Şampiyonası'nda Arjantin ile çekişmeli geçen final karşılaşmasını 2-1 kazanan Türkiye, kupayı göğüsledi.

Turnuvanın en favori takımlarından olan ve hiç yenilmeyen 5 kişilik Türkiye ekibi, turnuvayı kazanarak 50.000 doların da sahibi oldu.

Pazar akşamı neler yaşandı?

Yarı final eşleşmesinde Fransa'yı 2-1'lik skorla devirmeyi başaran Türkiye, finale yükselen ilk takım olmuştu. İkinci yarı final karşılaşmasında Danimarla ile Arjantin karşı karşıya geldi. Arjantin milli takımının büyük geri dönüşlerine sahne olan eşleşmeyi Arjantin 2-1 kazanmayı başardı ve finale yükselen son takım oldu.

Türkiye ile Arjantin arasında oynanan final karşılaşmasında Türkiye ilk harita Train'de 11-0 geriye düşmesine rağmen 16-14 kazanmayı başardı. Arjantin ise ikinci harita olan Overpass'te büyük bir üstünlük kurmayı başardı ve 16-5'lik skorla seriye denge getirdi.

Son harita olan Cobblestone'da Türkiye ağır bir başlangıç yapsada momentumu kendi tarafına çekmeyi başardı ve 16-8'lik skorla hem haritayı, hem seriyi kazanarak şampiyon oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Multiplayer ve ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
988
246
99
14
13
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Senede 3 milyon 500 bin Euro maaş alan Terim'den daha çok gururlandırdılar şahsen beni .

Emre ç

Yorumun dibi bravo

Lisede dersten kaçıp internet kafeye gitmenin meyvesi. Comeback is real.

Değerli

Keşke bu gençleri izleseydim maç yerine aq