Görüş Bildir
Serhat Coşkun'un 2010 Yılında Kazandırdığı Efsane Sayı
2010 yılında Serhat Coşkun'un müthiş rallisi ve ardından milli takıma  kazandırdığı efsane sayı. Saha sınırlarını zorlayan bir topu oyuna geri sokan Serhat ve takım arkadaşlarının uyumu ile kazanılan sayıyı izliyoruz.
Adana'da Teknosa Mağazasında Sıradan Bir Tablet
Olaylar şehri Adana'da sıradan bir Teknosa mağazasında kaydedilen görüntüler. Bir çocuğun tablet kamerasına söylediği eğlenceli şarkısı ve sonrasında gördüğü tepki. 😂😂😂
Yüksekdağ'dan 'Dokunulmazlık' Yanıtı: 'Sıkıysa Gelin'
“Dokunulmazlıklarının kaldırılması terörle mücadele açısından havayı olumlu yönde etkileyecektir” diyen Erdoğan’a HDP Eş Başkanı Yüksekdağ yanıt verdi ve '7 Haziran'da 80 milletvekili ile Meclis'e girdiğimizde kimyanız bozuldu, tarumar oldunuz. Sıkıysa gelin!” dedi.
Yurdum İnsanı: Sırtında Pervane ile Sokak Aralarında Kayak Yapan Bursalı
Motor ustası ve aynı zamanda yamaç paraşütü yapan 44 yaşındaki İbrahim Dinçer bunu kendi tasarlamış. Uzun süredir yamaç paraşütü ile uğraşan Dinçer bir süre önce ilk paramotorunu alıp uçmaya başladıktan sonra parça sıkıntısı çektiği için kendi üretmeye başlamış. Ve şimdi de Türkiye'nin her bir yerine satıyor.
Reklam
TSK: 2 Ayda 261 PKK'lı Öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, Kasım ayı başında PKK'lıların hendek ve barikatlarını kaldırmak için başlatılan operasyonlarda 179'u Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 27'si Silopi ilçesinde ve 55'i Diyarbakır'ın Sur ilçesinde olmak üzere toplam 261 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
Reklam
Şenol Güneş, Serdar Aziz'in Menajeri ile Görüştü
Bursaspor'dan ayrılacağı gündeme gelen kaptan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'ın önceki gün Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya geldiği ve Güneş'in eski öğrencisinin durumu hakkında bilgi edindiği öğrenildi.
Reklam
Gunduz Aghayev'den Yine Çok Konuşulacak Yeni Bir Seri: Transformers
etiket
Her yaptığı iş olay olan Azeri illüstrasyon sanatçısı Gunduz Aghayev yine çok konuşulacak bir seriye imza attı. Politik göndermeleriyle her zaman sivrilmeyi başaran sanatçının bu seferki serisi ise Transformers. Politikacıları Transformers olarak betimleyen sanatçının yeni serisine hep birlikte göz atalım.
Hayatlarında İlk Kez Gördükleri Gitarı Çalmayı Öğrenecekler
Batman’ın Cevizli Köyü’ndeki Cumhuriyet İlkokulu’na sınıf öğretmeni Ayşegül Ünlü’nün isteği üzerine Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından 20 gitar gönderildi. Kendilerine gönderilen gitarları alan ancak henüz çalmayı bilmeyen 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine hafta sonları köye gelecek bir müzik öğretmeni gitar çalmayı öğrenecek. Gitarları ile okulları önünde bir araya gelen öğrencilerin sevinci yüzlerinden okunuyordu. Çocuklar gitar öğrenmek için çok heyecanlı olduklarını ifade ettiler.
Dayakçı Anne Hastanede, Çocuklar Bakanlık Korumasında...
Konya'da 4 ve 5 yaşlarındaki öz çocuklarını sürekli dövdüğü iddiasıyla yakınlarının şikayeti üzerine geçen perşembe günü gözaltına alınan, daha sonra serbest bırakılmasına rağmen dayak görüntüleri ortaya çıkan Havva K., psikiyatri servisinde tedavi altına alındı. Şiddet gören çocuklar ise bakanlık korumasına alındı.
Reklam
Reklam
2000 Cumhuriyet Altını Geri İstenen Aslı Çakır Alptekin: 'Hepsini Harcadım, Kalmadı'
2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede 1. olarak altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'e ödül olarak 2000 Cumhuriyet altını verilmişti. Daha sonra dopingli olduğu ortaya çıkan sporcunun madalyası geri alındı. Spor Genel Müdürlüğü de 2000 Cumhuriyet Altını karşılığı yaklaşık 2.5 milyon TL’lik ödülün iadesi için çalışmalara başladı. Ancak 30 yaşındaki sporcunun, “Hepsini harcadım, kalmadı” diyerek parayı vermediği iddia edildi. Alptekin'in antrenörü ve eşi İhsan Alptekin, 'Aslı'nın kazandığı ödülleri harcadığımız yönündeki haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Olimpiyat şampiyonluğunun ardından bugüne kadar gelinen süreçte sadece kendimizi savunmak için masraf yaptık. Ödül paralarını harcadığımız ve iade etmeyi reddettiğimiz iddiaları asılsız ve yalandır' dedi. Aslı Çakır Alptekin de sosyal medyadaki hesabından habere tepki gösterdi.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
HDP eşbaşkanlarının açıklamalarını “Anayasa suçu” olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kapatmaya karşı olduğunu dile getirerek, dokunulmazlıkların kaldırılmasını önerdi ›› Erdoğan başkanlık ya da yarı başkanlıkta denetim mekanizmalarının olmadığı ya da çalışmadığı iddialarının doğru olmadığını da belirterek, “Başkanlıkta denetim çok daha güçlüdür” dediCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2.5 gün süren Suudi Arabistan gezisinin ardından dönüş yolunda konuşma imkanı bulduk.Seyahatin çok acı tarafı da vardı. Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya’yı kaybettik. Bu sarsıcı gelişme dönüş yolunda uçaktaki havaya da yansıdı.
Reklam