Görüş Bildir
Sözcü Gazetesine Soruşturma
Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sözcü gazetesinin manşetiyle ilgili 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
Umut Nöbetini 32. Günde '32. Gün' Ekibi Devraldı
Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması için Silivri Cezaevi önünde başlatılan umut nöbetini, 32. günde 32. Gün gün ekibi devraldı. Soğuk havada nöbet tutan gazeteciler Rıdvan Akar, Çiğdem Anad ve Ali Kırca, yeni yılda tutuklu gazetecilerin serbest bırakılmasını istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hitler Almanyası sözlerine atıf yapan Rıdvan Akar, 'İnanın hiç incelemedim Hitler döneminde başkanlık sistemi nasıldı? Ama Hitler döneminde gazetecilerin hapsedildiğini iyi biliyorum.' dedi.
Bu Test ile Hangi Psikolojik Yeteneğe Sahip Olduğunu Söylüyoruz!
İnsan yaşamı belirli normlar ve ideal kalıplar arasına sıkıştırılmış bir kavramdır der, psikoloji.Psikolojik anlamda edindiğiniz yetiler de sizin bu yaşamdan aldığınız hazzı belirler.İşte bu test ile hayata karşı olan savaşta ve insan ilişkilerinde kullandığınız psikolojik yeteneğinizi açığa çıkarıyoruz!
Reklam
Türk Telekom 91-85 Galatasaray Odeabank
Spor Toto Basketbol Ligi 14. hafta maçında Türk Telekom, konuk ettiği Galatasaray Odeabank'ı 91-85 mağlup etti. Maçla birlikte lider Galatasaray'ın puanı 23'e çıktı. Türk Telekom ise puanını 16'ya çıkardı ve 15. sıradaki yerini korudu.
Modern Family Dizisi Türkiye'de Çekilse Oynaması Gereken 10 Oyuncu
etiket
Modern Family'yi bilenler bilir. Eğenceli bir aile dizisidir. Peki ya bu dizinin Türkiye versiyonu çekilse kimler oynayabilir? İşte Modern Family dizisi Türkiye'de çekilse oynaması gereken 10 oyuncu...Umarız bir gün bu eğlenceli dizi tadında bir dizimiz olur. Dizi süresi boyunca doya doya güler ve hayatın stresinden belli bir sürede olsa uzaklaşırız.
Reklam
Şehit Babasından Bakan Yılmaz'a: 'Aslanları Çakallara Boğduruyorsunuz'
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde operasyon sırasında terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği bombanın patlaması sonrası şehit olan Özel Harekat polisi Kenan Ardıç (28), memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin acılı babası, cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a, 'Aslanları çakallara boğduruyorsunuz' dedi.
Engelli Bir İnsan Olarak Yaşamanın Ne Kadar Zor Olduğunu Anlatan Bu Yazıyı Okumalısınız!
etiket
Ekşi sözlük yazarlarından olan pembe kader adlı bir kullanıcı engelli biri olarak yaşamanın nasıl bir durum olduğunu, engellilerin hayatın her alanında nasıl zorluklarla karşı karşıya kalmak zorunda olduğunu anlattığı mükemmel bir entry yazmış. Biz de bu entry'yi hem engelli vatandaşlarımıza karşı biraz daha duyarlı olunabilmesini sağlamak amacıyla, hem de bu duyarlılığın onları farklı olarak görerek değil, bizden biri olduklarının bilincinde olarak gösterilmesi amacıyla kendisinin de iznini alarak paylaşmaya karar verdik.
Reklam
Reklam
Reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dokunulmazlık Sinyali
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ hakkında açılan soruşturmalara ilişkin; 'İki eş başkanın yaptığı açıklamalar kesinlikle anayasa suçudur. Parti kapatma olayı düşünülmemeli, gündeme dahi gelmemeli. Ama suçu irtikap eden, bedelini ödemek durumunda' dedi. Erdoğan İsrail'le ilişkilerin normalleşmesiyle ilgili olarak da 'İsrail, bölgede Türkiye gibi bir ülkeye muhtaçtır. Bizim de İsrail’e ihtiyacımızın olduğunu kabul etmemiz lazım. Bu, bölgenin bir gerçeğidir. Bunları görmemiz lazım.' değerlendirmesinde bulundu.
Reklam