Görüş Bildir
"Ne Yapıyorum Lan Ben Burada?" Hissi Yaşayıp Varoluşu Sorguladığımız 17 Yer
Zaman zaman, kendimizi bulunduğumuz yere ait hissetmediğimiz oluyor. Hatta içimizden kendi kendimize 'Ne yapıyorum lan ben burada?' diye sıkça da soruyoruz. Bu bazen çok alakasız bir yerde bulunduğumuzda, bazen de günlük hayatımızda sürekli devam eden bir olayı yaşadığımızda olabiliyor.O an adeta bize varoluşu sorgulatıyor.İşte 'Ne Yapıyorum Lan Ben Burada?' Hissi Yaşayıp Varoluşu Sorguladığımız 17 Yer
Irak'ta Savaşmış İngiliz Askerleri 'Yargılanabilir'
Irak'ta savaşmış İngiliz askerlerinin savaş suçları işledikleri gerekçesiyle yargılanabilecekleri açıklandı. Askerlerin işledikleri iddia edilen suçları soruşturan birimin başkanı Mark Warwick ortada 'çok sayıda ciddi vaka' olduğunu, hatta bir askerin cinayetle suçlandığını söyledi.
Gençler Sosyal Medyada Günde En Az 3 Saat Geçiriyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle, 26 ilde 2 bin 57 kişiyle online yapılan 'Sosyal Medya ve Gençlik' araştırmasında, her 3 gençten birinin günde en az 3 saatini sosyal medyada geçirdiği belirlendi.
Reklam
Reklam
Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi 12 Japon Filmi
1940'lar ve 1960'lar arasında altın çağını yaşamış olan Japon sineması, geçtiğimiz yıllarda yeniden canlanmaya başladı. Bu gizemli ülkenin sinemasının ünü yayıldıkça, Japon tarihine, değerlerine ve kültürüne dair pek çok şey öğrenme imkanını da yakalıyoruz. İşte yeni başlayanlar için Japon sinema tarihine damgasını vurmuş 12 harika film:
Reklam
Yunanistan Cumhurbaşkanı'nın 2016 Beklentisi: Çipras'ın Kravat Takması
Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos 2016 yılından beklentilerini açıkladı. Ülkesinin uluslararası kreditörlerin dayattığı kemer sıkma politikalarından kurtulmasını ümit ettiğini söyleyen Pavlopulos, esprili bir dille Başbakan Çipras'ın da bu sayede yeniden kravat takabileceğini belirtti.
Reklam
Reklam
Reklam