Görüş Bildir
17 Maçta da 90 Dakika Forma Giydiler
2015-2016 futbol sezonunun ilk devresinde Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de 15 futbolcu, 17 müsabakada doksan dakika forma giyerek büyük bir istikrar gösterdiler. 
Kayıp Futbolcu Gohouri Ölü Bulundu
Yaklaşık 3 haftadır kayıp olan Fildişi Sahilli futbolcu Steve Gohouri, Ren Nehri'nde ölü bulundu. Gohouri'nin uyuşturucu kullanıp intihar ettiği sanılıyor. 
CNN Türk'ün Yeni Genel Yayın Yönetmeni: 'AK Parti'nin Bazı Politikalarını Destekliyorum'
2014'ün Mayıs ayına kadar 5 yıl boyunca ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten, kısa bir süre önce CNN Türk’ün yeni genel müdürü olan Erdoğan Aktaş , 'Messi ya da Ronaldo değilim, Guardiola ya da Mourinho’yum. Derdim de yıldız olmak değil, yıldız yaratmak ve yönetmek' dedi. 'Artık herkes birilerini bir şeyci olmakla suçluyor, yaftalıyor' diyen Aktaş, 'Ben içki içmem, çünkü sevmiyorum. Aaaa demek içki içmiyor, tak bir sıfat! 'O zaten bilmem ne cemaati üyesi!' AK Parti’nin bazı politikalarını beğendiğim ve desteklediğim için tak bir sıfat: ‘Yandaş!’ Katışıksız, tartışmasız her koşulda barış isteyen ve talep eden biri olduğum için tak bir sıfat: ‘Solcu!’ Sadece benim için değil, pek çok insan için geçerli bu' diye konuştu.
Toplumu ve Yaşam Tarzlarını İnce İnce Eleştiren Karikatürist Asaf Hanuka'dan 25 Çizim
Asaf Hanuka, 1974 doğumlu İsrail asıllı önemli bir illüstratör ve karikatürist . İkiz kardeşi Tomer ile birlikte New York'ta yaşıyor. Dergi, kitap kapağı ve çizgi roman çizimleri yapıyor. Yaptığı eleştirisel çizimler sayesinde dünya çapında tanınmış bir çizer.İşte; 'Asaf Hanuka'nın Toplumu ve Yaşam Tarzlarını İnce İnce Eleştiren 25 Çizimi'
Reklam
Henüz Özgürleşmemiş Beyinlerde Duyulduğu Anda Balyoz Etkisi Yaratan 16 Feminist Slogan
etiket
Bilgisiz insanların ağzından 'feminizm erkek düşmanlığıdır' klişesi hala düşmedi. Oysa feminizm en basit tanımıyla, 'cinsiyetçiliği, cinsiyetçi sömürüyü ve baskıyı sona erdirmeye çalışan bir harekettir'. Yani feminizm güç veya erkeklerden üstün olma arzusu, lezbiyen isyanı, nefret söylemi ile alakası yoktur. Feminizm kadın erkek eşitliğidir, sosyal, ekonomik ve hukuksal açıdan eşit haklara sahip olma arzusudur. Kadınlar en az erkekler kadar toplumun bir parçasıdır. Bu yüzden hakları için mücadele etmeleri kadar doğal bir şey yoktur. Feminizm sadece kadınların değil erkeklerin de kurtuluşu olacaktır. Çünkü feministler ata erkil düzene ve köleliğe karşıdır. Erkekler de bu düzen tarafından sömürülmektedir.
Reklam
500px Sitesinin 2015'in En İyilerini Belirlediği Kategori Bazında 50 Fotoğraf
etiket
Popüler fotoğrafçılık sitesi 500px, 2015 yılının en iyi fotoğraflarını belirlemeye başladı. Yıl içinde siteye yüklenen fotoğraflar kategori bazında Top 10'lar belirlenerek Best of 2015 albümünde yayınlanıyor. İşte o albümden seyahat, şehir ve mimari, siyah beyaz, doğa ve güzel sanatlar kategorilerinin Top 10'ları.
Reklam
İzmit Körfezi Eski Günlerine Kavuştu
İzmit Körfezi'nde kirliliğin önüne geçilmesi için 'deniz uçakları' ve 'deniz süpürgesi' ile yürütülen çalışmalar olumlu sonuç verdi. Çalışmalar kapsamında 2007 yılından bu yana 600 ton atık toplandı.
Reklam
Reklam
2016'ya Damga Vuracak 14 Sokak Modası Trendi
etiket
Modayı sevenler için yeni yıl, yeni trendler demek. Çoğu trend bir önceki yıl ortaya çıkan moda akımlarının geliştirilmesiyle şekilleniyor. İşte 2015 sokak modasından çıkan ve 2016'ya damga vuracak trendler.
Brezilya'lı Sanatçı Eduardo Kobra'dan 24 Kaleydoskop Sokak Sanatı Portresi
Sao Paulo Brezilyalı sprey resim sanatçısı Eduardo Kobra, en çok kaleydoskop tarzı sokak sanatı portreleriyle biliniyor. Sanatçının çalışmaları, yükseklerde pek çok hikayeyi barındıran, dünyanın birçok şehrinde görülebilir.Kobra'nın Dali ve Dylan gibi ünlü müzisyen ve sanatçıların portrelerinden tutun da Times Meydanı'ndaki 'V-J Day' gibi ikonik fotoğraflarına kadar pek çok kaynak görüntüsü kolaylıkla tanınabilir. Çünkü sanatçının kendine özgü stili, çeşitli desenlere uygulanmış parlak renkleri içeriyor.Eduardo Kobra'nın Facebook ve Instagram hesaplarına tıklayarak sanatçının enteresan çalışmalarına göz atabilirsiniz.
Reklam