Görüş Bildir
Romanlardan Yılmaz Vural Hakkında Suç Duyurusu
Edirne Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erdem Güyümgüler, Gençlerbirliği Kulübü'ndeki teknik direktörlüğü 6 gün süren Yılmaz Vural'a bir açıklamasında geçen 'Çingene miyiz' sözü nedeniyle tepki gösterdi.  Güyümgüler, Yılmaz Vural hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da söyledi.
Gerçek Fotoğraftan Ayırt Etmenin Zor Olduğu Tükenmez Kalemle Yapılmış 19 Çalışma
Sanchez resimlerini normal bir albümde, bildiğimiz tükenmez kalemle yapıyor. O, genellikle insan ve hayvan resimlerini çizmeyi seviyor. Meksika'da doğmuş ressam kendi ülkesinin kültürünü araştırmayı sevdiğini söylüyor. Dominik Cumhuriyeti ve Çin gezileri sırasında sanatçı, arkadaşları ve aile üyelerinin portrelerini de kalemle çizmiştir.İşte gerçeğinden ayırt etmenin bile zor olduğu bu çalışmalardan 19 tanesi;
Çocuklarınızın Bir Evcil Hayvana İhtiyacı Olduğunu Bir Kez Daha Kanıtlayan 40 Sımsıcak Kare
Her çocuğun bir evcil hayvana ihtiyacı vardır. Bu şirin dostlarımızın çocuklarımıza arkadaşlık ettiklerini zaten biliyoruz. Peki bilmediğimiz başka neler var?Parenting.com sitesine göre, hayvanlar çocukların öğrenmelerine yardımcı oluyor, çocukları beslenme için teşvik ediyor ve aile bağları kurmalarını sağlıyor. Diğer yandan ise çocukların insanlarla konuşacak bir şeyler bulmalarını sağlayarak utangaçlıklarını atmalarına yardımcı oluyor.Birbirinden şirin çocuklar ve yanlarından ayrılmayan sevimli dostları sizlerle!
Birbirinden İlginç Görünümlere ve Özelliklere Sahip 17 Köpek Balığı Türü
etiket
Köpek balıkları insanlığın gözünde hep bir canavar, katil imajına sahip olsa da bu oldukça yanlış. İnsanların öldürdüğü köpek balığı sayısı, köpek balıklarının öldürdüğü insan sayısının kat be kat fazlası. Üstelik çoğu köpek balığı türü insanlara saldırmıyor, hatta dalgıçlarla beraber yüzen ve oyun oynayan türler bile var. Gelin bu deniz ve okyanusların en ihtişamlı canlılarının farklı türlerine kısaca göz atalım:
Reklam
Bir Bu Kalmıştı: Balonlardan Kıyafet Yapan Japon Sanatçıların 15 İlginç Elbise Tasarımı
etiket
Daisyballoon adı altında çalışmalarını yürüten Japon sanatçılar Rie Hosokai ve Takashi Kawada, balonları kullanarak tasarladıkları birbirinden ilginç elbiselerle ünlü olan iki tasarımcı. Daha önce Björk'ün bir konser giysisi de dahil olmak üzere bir çok çalışmaları olmuş. 2002 yılında balonlardan kıyafet tasarlama işine başladığını söyleyen Rie, Japonya'da bir çok ödül kazandıktan sonra dünyaya açılmaya karar vermiş; bugün geldiği noktadan ise oldukça memnun.
Reklam
Desenleriyle Göz Kamaştıran İçmeye Kıyamayacağınız 40 Kahve
Bu soğuklara en iyi giden şey kahve. Ellerimizde kupa kupa, fincan fincan kahve olacak artık. Kahveler her haliyle güzel ama bir de üstlerinde birer sanat eseri taşıyanları var ki, içmeye kıyamaz insan.Bu nedenle biz de sizlere tahminimizce kırk yıldan fazla hatırı olacak olan, desenleriyle göz kamaştıran 40 kahveyi sunalım istedik. Ne yazık ki sadece gözlerimize ziyafet çekebileceğiz... Yine de afiyet olsun. ☺️
AİHM, Türkiye'den Savunma İstedi: Neden Sokağa Çıkamıyorlar?
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, (AİHM) Diyarbakır Barosu avukatlarından Muhammed Neşet Girasun ile Batman Barosu'ndan Avukat Erkan Şenses'in Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması ve operasyonların durdurulması için yaptığı doğrudan başvuru nedeniyle Türkiye'den savunma istedi. AİHM, Türkiye'ye savunma yapması için 8 Ocak tarihine kadar süre verdi.
Reklam
Korsanlardan Tarantino'ya Şaka Gibi Özür
etiket
Film korsanları genellikle yaptıkları işten pişmanlık duymazlar ancak bir grup korsan kendilerinin de vicdan azabı çekebileceklerini gösterdi. Hive-CM8 isimli ekip yayınladıkları bildiride, The Hateful Eight isimli filmin sinema salonlarından önce korsan piyasasına düşmesine neden oldukları için filmin yönetmeni Quentin Tarantino' dan özür diledi.
Suudi Arabistan'da 47 Kişi İdam Edildi
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, arasında Suudi vatandaşı Şii din adamı Ayetullah Nemr Bakır en-Nemr'in de bulunduğu 47 kişinin idam edildiğini açıkladı.
Reklam
Kandıra Cezaevi'nde Neler Oluyor?
Kandıra 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nden iki milletvekiline gönderilen mektuba 'örgütsel iletişim' denilerek el konuldu. Çıplak arama uygulamasını protesto edenlere ziyaretçi yasağı geldi. Vegan tutuklu Osman Evcan 10 Kasım'dan beri açlık grevi yapıyor
İstanbul -12'yi Gördü
Yurdun birçok kentinde dondurucu soğuklar etkisini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde İstanbul Sancaktepe'de termometreler -12 dereceyi gösterdi. 
Reklam
Fransa'da Camiyi Koruyan Askerlere Saldırı
Fransa Valence'da kimliği belirlenemeyen kişinin, otomobilini camiyi koruyan askerlerin üzerine sürmesi sonucu bir asker ağır yaralandı, saldırgan yaralı olarak ele geçirildi.
İngilizlere Alkol Tavsiyesi: Haftada En Az 2 Gün İçmeyin
İngiltere'de alkol tüketiminin kısıtlanmasına yönelik tavsiyeler, 20 yıldır yapılan ilk değerlendirmenin ardından değişecek. Yeni değerlendirme uyarınca, halka haftada en az iki gün hiç alkol alınmaması çağrısı yapılacağı belirtildi.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile sabah saatlerinde İstanbul Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının kar yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; Rize, Artvin, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun olması bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerine hafif ve orta, diğer yerlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 
Reklam