Görüş Bildir
iPhone 'Akılsız' Telefon Olsaydı Nasıl Görünürdü?
İlk olarak 2007 yılında piyasaya sürülen iPhone, akıllı telefon dönemini başlatmış ve telefonların günümüzdeki halini almasını sağlamıştı. Peki eğer böylesine devrimsel yenilikler sunmasaydı ve sıradan telefonlardan biri olsaydı nasıl olurdu?
Somali'de Türk Vatandaşlarına Saldırı
Somali'nin başkenti Mogadişu'da insani yardım faaliyetinde bulunan Türk sivil toplum çalışanlarına düzenlenen saldırıda 1 Somali vatandaşı öldü, 1 Türk vatandaşı da yaralandı.
Atatürk Havalimanı'nda 'Gecikme' Arbedesi
Kar ve olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul’da 247 uçak seferi iptal edildi. Atatürk Havalimanı'nın İç Hatlar terminalinde gecikmeye sinirlenen yolcular arbede çıkardı.
Sur ve Cizre'deki Saldırılarda 2 Günde 4 Şehit
Terör örgütüne yönelik operasyonlarda dün 1 bugün ise 3 güvenlik görevlisi şehit oldu. Dün gece Şırnak Cizre'de yeni yıla dakikalar kala çıkan çatışmada bir özel harekât polisi şehit düştü. TSK çatışmaların sürdüğü ilçede bugün bir askerin roketatarlı saldırı sonucu şehit olduğunu açıkladı. Yine bugün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yola döşenen bombanın patlatılması sonucu 2 polis memurunun şehit olduğu bildirildi.
Reklam
Reklam
Sizden Daha İyi Olmasın Ama Bu Satranç Makinesi Baya İyi
Satranç oynayacak bir arkadaş bulamıyor musunuz? Yoksa dişinize göre rakip mi yok? Bu makine tam size göre. Biraz yavaş davranmasının dışında yalnız veya rakip bulamayan insanların tam isteklerini karşılayacak şekilde tasarlandı.
Reklam
Oculus Rift İçin Kontrol Joystick'i Geliyor
Oculus Rift dünyanın en popüler sanal gerçeklik gözlükleri arasında yer alıyor. Pek yakında perakende satışına başlanacak olan cihazın yanında gerçekçiliği arttırabilmek için bir kontrol joystick’i de gelecek.
Reklam
Gizemli İnsanların Her Zaman Daha Çekici Olmasının Altında Yatan 17 Sebep
etiket
Hepimiz, bizi tamamlayacağını ve mutlu edeceğini düşündüğümüz insanlara aşık oluruz. Daha sonra birlikte oluruz ve aslında o kadar da tamamlayamadığını görüp arayışımıza devam etme kararı alırız. Ancak bazıları vardır ki, onları asla tam olarak tanıyamayız ve bu yüzden aşkımız da öyle kolay kolay bitmez. Kimdir onlar? 'Gizemliler!' İşte onların sahip olduğu ve sizi esir eden 17 özellik:
Reklam
Reklam