Görüş Bildir
2015 Yılında Atılmış En İyi FIFA 16 Golleri
EA, Fifa 16'da bu yıl atılmış en iyi gollerinden oluşan bir liste derledi. Bu güzel gollerin keyfini çıkarmanız dileğiyle...Ben daha iyilerini attım diyorsanız siz de buradan gollerinizi yollayabilirsiniz.
Türküsünü Yarıda Keserek Küfürlerle Kaza Yorumlayan Kamyoncu
Konya’da yoğun sis ve buzlanmanın yol açtığı zincirleme trafik kazasına o anlara şahitlik eden adam böyle yorumladı. Kamyon şoförü olan adam yolunda türküsünü söyleyip neşeli bir şekilde ilerlerken bir anda gördüğü yolu kaplayan kamyonlarla birlikte söylenmeye başladı. Daha sonrasında ise yaşanan zincirleme kaza anındaki yorumları videoda...NOT: Küfür İçerir
Cizreliler Evlerini Terk Ediyor...
Şırnak'ın sokağa çıkma yasağının 19'uncu gününe girdiği Cizre ilçesinde PKK'lılara yönelik operasyonlar sürerken, Cudi Mahallesi'nde bazı vatandaşlar evlerini terk ederek, başka yerlere gitti.
Rusya’dan Gelen Son Açıklamalar Işığında Ambargolar Hangi Kalemleri Kapsıyor?
Türkiye’nin 24 Kasım tarihinde bir Rus uçağını düşürmesinin hemen akabinde Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin, “Türkiye’nin ağır bir bedel ödeyeceği” uyarısında bulunmuştu. Bir hafta sonra, Rus doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa pazarlarına taşıması planlanan Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi Rusya tarafından askıya alındı. Rusya doğal gaz akışını keser mi, Mersin Akkuyu’da yapılması planlanan nükleer reaktör projesi durdurulur mu gibi sorular da Türkiye nezdinde endişe yarattı. Uçak krizinin faturası henüz enerji sektörüne kesildi denilemez, ancak inşaat, tekstil ve turizm başta olmak üzere çeşitli sektörlerin krizden etkilendiğine şüphe yok. Bugün itibarıyla Rusya, Türkiye’ye uygulayacağını açıkladığı yaptırımları da yürürlüğe sokuyor. İlk etapta daha sınırlı olan yaptırımların kapsamı da genişletildi.
Reklam
Emekliye 100 Lira Zam Yürürlükte
SSK ve BAĞKUR emekli maaşlarına ocak ayından itibaren ayda 100 lira seyyanen zam yapılmasını da içeren kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Reklam
Rusya: NATO Ulusal Güvenliğimize Tehdit
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO'nun genişlemesini ulusal güvenliğe tehdit olarak niteleyen güncelleştirilmiş yeni ulusal güvenlik strateji belgesini imzaladı.
Reklam
Salih Memecan Ayrılık Haberleri Hakkında Konuştu: 'Kendi İsteğimle Emekli Oldum'
26 yıldır çizgileriyle Sabah gazetesine renk katan Salih Memecan, bazı haber sitelerinde yeralan ayrılık haberleriyle ilgili olarak Sabah.com.tr'ye bir açıklama yaptı. 1989 yılından bu yana aralıksız çizdiği Sabah gazetesinden kendi isteği ile emekli olduğunun altını çizen Memecan, bundan sonra gündeme ilişkin karikatürler çizmeyeceğini, Limon ve Zeytin karakterlerinin ise Sabah'ta yeralmaya devam edeceğini söyledi.
YGS Baraj Puanı Yükseltildi
YÖK, ön lisans, açıköğretim ön lisans ve lisans programları ile özel yetenekle öğrenci alan lisans programlarına girişte kullanılan YGS baraj puanını 140'tan 150'ye çıkardı.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Türkiye yeni yıla yeni bir stratejik ortaklık sayfası açarak girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29-30 Aralık’taki Riyad ziyaretinde Suudi Kralı Selman ile iki ülke arasında 'stratejik işbirliği konseyi’ kurulması konusunda anlaştı. Bu modelleme 2011’e kadar komşularla sıfır sorun sloganının gölgesinde ‘Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’ adıyla Suriye ve Irak ile hayata geçirildiğinde heyecan vericiydi. Şimdi ne heyecan veriyor ne de ciddiye alınacak bir tarafı var. Suudiler kendi âli menfaatleri için çevre temizliği yapmaya çalışıyor. Suriye’de Esad yönetimini devirmek, Yemen’le Husileri silmek, İran’a Körfez’i dar etmek Suudilerin tek başına yapabileceği işler değil. Körfez İşbirliği Konseyi ve onun çakma NATO’su Yarımada Kalkanı ile de olacak gibi değil. O yüzden bileği sağlam ortaklara ihtiyacı var. Bu bağlamda askeri kapasitesi öne çıkan üç ülke Pakistan, Mısır ve Türkiye.Mısır’ın yeni lideri Abdulfettah Sisi, Müslüman Kardeşler’e yaptığı darbe sonrası milyarlarca dolarlık kredi aldığı Riyad’a müteşekkir olsa da ne Yemen’de Suudilere lejyon olmak ne de Suriye’deki kirli savaşa karışmak istiyor. Dahası Suriye konusunda Rusya’ya yakın duruyor.Pakistan ise Tehrik-i Taliban gibi örgütlerle başı yeterince beladayken kendi Şii nüfusunu ayaklandıracak şekilde mezhepçi bir savaşa girmekten kaçınıyor.
Reklam
Reklam
Brezilya'nın En İyisi Neymar
Brezilya'da sezonun en iyi oyuncusuna verilen 2015 Samba Gold ödülünü Barcelona'nın yıldızı Neymar, üst üste 2'nci kez kazandı.
Reklam