Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Bu Görüntüleri Konuşuyor: Zabıtaların Sopalarla Dövdüğü Tatlıcı

etiket Sosyal Medya Bu Görüntüleri Konuşuyor: Zabıtaların Sopalarla Dövdüğü Tatlıcı

Emre Ordu
14.10.2016 - 19:55 Son Güncelleme: 15.10.2016 - 01:29

İstanbul Balat sahilinde çekilen görüntüler izleyenlerde üzüntü ve tepkiye yol açtı. İBB'ye bağlı zabıta ekipleri sahilde seyyar arabasıyla tatlı satan ve arabasını zabıtaya teslim etmemek için direnen bir kişiyi hem sopalarla dövdü hem de arabasını dağıttı. Olay sosyal medyada kısa sürede yayılırken zabıtalara yönelik büyük tepki oluştu. Tatlıcının isminin Ali Kitmir olduğu öğrenilirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve zabıtalar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yenişafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçaraslan'ın Twitter hesabında paylaştığı görüntülerde, İstanbul Balat sahilinde seyyar arabasıyla tatlı satan bir kişi, kendisine engel olmaya çalışan zabıta ekiplerine karşı bastonuyla ve bıçakla arabasını korumaya çalışıyor.

"Ya öleceğim ya da bunu vermeyeceğim"

Kalabalık bir grubun sopalı ve biber gazlı müdahalesine karşın arabasını zabıtaya teslim etmemek için direnen tatlıcı, görüntülerde ayrıca  5 tane çocuk geçindirdiğini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tatlıcı olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken kendisine sopalarla saldırılmasıyla yere düşüyor. Aldığı darbelerle başı kanayan seyyar tatlıcının arabası da sopalarla dağıtılıyor.

İsmail Kılıçarslan daha sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin seyyar tatlıcıyı döven zabıta ekipleri hakkında soruşturma açtığını ve ayrıca seyyar satıcının zararının karşılanacağını söyledi.

İBB'nin Twitter hesabından da zabıtalara yönelik soruşturma açıldığı bilgisi doğrulandı

Tatlıcı 15 Temmuz gazisi iddiası

Tatlıcı 15 Temmuz gazisi iddiası
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet gazetesinde yer alan haberde ise tatlıcının 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bacağından vurulduğu ve kendisine gazi maaşı bağlandığı iddia edildi.

"15 Temmuz değil, Suriye gazisiyim"

Adının Ali Kitmir olduğu öğrenilen tatlıcı kendisinin 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanarak gazi olduğu yönündeki bilginin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kitmir, Suriye'deki savaşta bulunduğunu ve kendisinin 'Suriye gazisi' olduğunu açıkladı.

Kadir Topbaş'tan 'geçmiş olsun' telefonu

Öte yandan Kadir Topbaş Ali Kitmir'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Topbaş,  zabıtalar hakkında da gerekli idari işlem yapılacağını söyledi. Ayrıca Şu anda Kolombiya'da olduğunu söyleyen Topbaş dönüşte kendisini ziyaret edeceğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntülere tepki yağdı

Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntülere tepki yağdı
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2026
776
395
79
72
52
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
egemen mert

arkadaş herkes zabıtalara yuh çekiyor ama o adamların da görevi bu. neden adamın çektiği bıçağı, salladığı sopayı ve ettiği tehtidleri duymuyorsunuz? bundan ... Devamını Gör

mehpae

valla 5 çocuk para yok ekmek teknen o napsın demek ki korumaya çalıştı.hayır zabıta niye dövüyo da haklıyken haksız duruma düşürüyolar kendileri.kusura bakma... Devamını Gör

Ewok The Hutt

Bu olaydan tamamen bağımsız olarak soruyorum; Düzenli bir geliri olmayan insan neden 5 çocuk yapar?

hv.p.cvs.

belki vardı belki işler yolunda gitmedi seyyara çıkmaya mecbur kaldı adam

DoDo

Şimdi bu adam mağdur mu? Sağlıksız koşullarda gıda maddesi satıyor, vergisiz kazanç sağlıyor, müdahaleye gelen memura bıçak çekiyor... Ben seyyar satıcı tara... Devamını Gör