Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin ve Avrupa’nın Ödüllü İlk Online İnteraktif Ödüllü Bilgi Yarışması: Bağlan ve Kazan

etiket Türkiye’nin ve Avrupa’nın Ödüllü İlk Online İnteraktif Ödüllü Bilgi Yarışması: Bağlan ve Kazan

Bağlan Kazan
11.10.2016 - 16:36 Son Güncelleme: 14.10.2016 - 22:50

Sizler de hâlâ evlerinizde, iş yerlerinizde, izlediğiniz yarışma programlarında, 'Ben olsaydım bu soruyu doğru yanıtlardım' deyip hayıflananlardan mısınız? O zaman bu yarışma tam da size göre! Bağlan ve Kazan adlı yarışma, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk online interaktif ödüllü bilgi yarışması. Genel kültür bilginize güvenip 1.000.-TL hediye çeki kazanmak ister misiniz?

Ön eleme veya ön görüşüme olmadan herkes yarışabilir!

Internet bağlantınız olsun yeter, Sadece birkaç dakikada kayıt olabilirsiniz. Yarışmacılar Bağlan ve Kazan'a kayıt olduktan sonra internet olan her yerden televizyonla aynı anda yarışabilirler.

Bağlan ve Kazan'da yarışmanız için yapmanız gereken şey çok basit. Yarışma başladığı anda Bağlan ve Kazan adresinden bir kereye mahsus formunuzu doldurup, kayıt olacaksınız. Google play’den de app’i indirebilirsiniz. Sonrasında giriş yaptıktan sonra canlı yayini takip ederek sunucu anons ettiği 'online' tuşuna basarak yarışmaya katılıyorsunuz. Evinizden, iş yerinizden, cep telefonu, bilgisayar ve tabletinizle yarışmaya katılabiliyorsunuz. 4 şıklı genel kültür sorular sorulup doğru cevabı verdiğinizde bir sonraki soruya devam etme hakkı kazanmış olursunuz. Yanlış cevap verdiğinizde elenmiş olursunuz. Yarışmada sadece 1 kişi Bimeks’den hediye çeki kazanmış olur.

Yurt dışındakiler de yarışmaya katılabilirler!

Yurt dışındakiler de Türkiye’deki yarışmacılar ile birlikte AlmanyaFransa, Hollanda ve İsveç’ten yarışmaya katılabilirler.

Kayıt olma süreci ise çok basit!

Kayıt olma süreci ise çok basit!

Şunu da belirtelim: Yarışmaya kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Kayıt olun, bilgilerinizi girin ve kullanıcı adınızı oluşturun. Kullanıcı adınız telefon numaranız olacak. Kayıt olma işlemini sadece bir kere yapıyorsunuz. Daha sonraki yarışmalarda, sadece kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme girerek yarışmaya katılabileceksiniz.

Unutmayın, TGRT EU kanalında canlı yayında, 'aynı anda' yarışacaksınız. Yarışma saati yaklaştığında, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek, bekleme ekranında bekleyin.

Canlı yayın devam ederken, stüdyo ekranı ile aynı anda sizlere de “Online“ tuşu gelecek ve bu tuşa bastıktan sonra yarışmaya katılmış olacaksınız. Online tuşunu cihazınızda tıkladığınızda yarışmacı statüsüne geçiyorsunuz. Online tuşunu basmadan yarışamazsınız. Sonrasında ise canlı yayında herkes ile birlikte sorulara cevap verebileceksiniz.

Yalnız unutmamanız gereken bir şey var! 1. soru yayınlandıktan sonra yarışmanın girişleri kapatılıyor. Yani ilk sorudan sonra giriş yapamıyorsunuz.

Yalnız unutmamanız gereken bir şey var! 1. soru yayınlandıktan sonra yarışmanın girişleri kapatılıyor. Yani ilk sorudan sonra giriş yapamıyorsunuz.

Peki kazanmak için ne yapmanız gerekiyor?

Peki kazanmak için ne yapmanız gerekiyor?

Sorular canlı yayınla aynı anda sizlere de gelecek. Sorulara doğru cevap verdiğinizde bir sonraki soruya geçebileceksiniz. Soruya yanlış cevap verdiğinizde, eleniyorsunuz. Yarışma devam ettikçe elenme sisteminden dolayı katılımcı sayısı azalmaktadır. Son soruda bir “tahmin sorusu” soruluyor ve tahmin sorusuna en yakın cevap veren ödülü kazanıyor. 💪🏼

Bağlan ve Kazan her Cuma 21:30 ‘da TGRT EU'da sizlerle!

Bağlan ve Kazan her Cuma 21:30 ‘da TGRT EU'da sizlerle!

'Bağlan ve Kazan' yarışması TGRT EU'da Dsmart 291. Kanal veya Turksat 4A'dan yayını canlı izleyebilirsiniz!

Peki nasıl mı katılacaksınız? İşte detaylar!

Bağlan ve Kazan'da yarışmanız için yapmanız gereken şey çok basit. Yarışma başladığı anda Bağlan ve Kazan adresinden (www.baglanvekazan.com) bir kereye mahsus formunuzu doldurup, kayıt olacaksınız. Google play’den de app’i indirebilirsiniz. Sonrasında giriş yaptıktan sonra canlı yayını takip ederek sunucu anons ettiği zaman 'online' tuşuna basarak yarışmaya katılıyorsunuz. Evinizden, iş yerinizden, cep telefonu, bilgisayar ve tabletinizle yarışmaya katılabiliyorsunuz. 4 şıklı genel kültür sorular sorulup doğru cevabı verdiğinizde bir sonraki soruya devam etme hakkı kazanmış olursunuz. Yanlış cevap verdiğinizde elenmiş olursunuz. Yarışmada sadece 1 kişi Bimeks’ten hediye çeki kazanmış olur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
70
47
23
19
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre ç

değişik bir şey ama böyle işlerde biz Türklerin aklı çokta temiz çalışmıyor.

Batuhan

Doğru söylüyosun baksana kötülemeye başlamışsın bile

Berk

Katılayım la ben buna. Beğendim.