Görüş Bildir
Bahçeli: 'Başkenti Bile Koruyamayan Bir Hükümetle Nereye Kadar Gidilebilecek?'
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkent Ankara'da ikinci bir kere bombalı saldırı yapılmasını 'ibret vesikası' olarak niteledi ve ekledi: 'Türkiye'de huzur ve emniyet kalmamıştır. Bu istihbarat, bu emniyet ne iş yapmaktadır, nerededir? Başkenti bile koruyamayan bir hükümetle nereye kadar gidilebilecektir?'
'Türkiye, Suriye Meselesindeki Duruşuyla İnsanlığın Onurunu Kurtarmıştır'
Somali Altıncı Yüksek Düzeyli Ortaklık Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki iç savaş ve Suriyeli sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamada, 'Türkiye olarak komşumuzda yaşanan bu drama sessiz kalamazdık. Türkiye bugün dünyada en fazla sığınmacıya ev sahipliği yapan ülkedir. Türkiye, Suriye meselesindeki bu duruşuyla insanlığın onurunu kurtarmıştır' dedi ve ekledi: 'Bunları çıkar hesabıyla değil, insanlık gereği yapıyoruz. Bu Türkiye'nin kendi imkanlarıyla kaldırabileceği bir yük olmaktan çıkmıştır.'
Salih Dursun: 'Pişman Değilim'
Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren bordo-mavili oyuncu Salih Dursun, pişman olmadığını vurgulayarak, 'Bu asla planlanacak bir hareket değil. Kahraman olmak gibi bir derdim yok. Ne ceza gelir bilmiyorum. Savunma da yapmaya gerek yok' dedi.
Reklam
İsrail'deki 12,000 Yıllık Köy Toplayıcılıktan Tarıma Geçişi Belgeliyor
İsrail’deki Ürdün Vadisi’nde bulunan 12,000 yıllık bir köydeki kazılar, toplayıcılıktan tarıma geçişe ışık tutuyor. NEG II adı verilen alandaki kazılar birçok mezar kalıntısı, taş aletler, hayvan kemikleri, öğütme taşları, kemik aletler ve sanatsal olduğu düşünülen betimler ortaya çıkarıldı. İlginç olarak köy, hem Paleolitik hem de Neolitik döneme dair bulguların keşfedilmesiyle, İsrail’de bu dönemdeki diğer köylerden farklılık gösteriyor.
Reklam
Michelangelo'nun Toskana'daki Villası 8.4 Milyon Dolara Satılık
Rönesans dönemi mimarisiyle inşa edilmiş, üç katlı, şömineli ve zeytinliği bile bulunan La Torre de Michelangiolo olarak bilinen Michelangelo’nun evi 2014 Temmuz’undan bu yana satılık. 1200 metrekarelik villa 2015 Ağustos’undan bu yana da Handsome Properties aracılığıyla uluslararası emlak pazarında satışa çıktı.
Reklam
İran, Salman Rushdie'nin Başına 600 Bin Dolar Ödül Koydu
İran Devrimi Muhafızları’na yakın Fars Haber Ajansı’nın haberine göre, devlet tarafından idare edilen 40 İranlı basın kuruluşu, yazar Salman Rushdie’nin öldürülmesi karşılığında, başına 600.000 dolarlık (yaklaşık 1 milyon 764 milyon TL) ödül koydu. Fars Haber Ajansı, 30.000 dolarlık bağışıyla, bu ödüle en büyük katkıyı koyan kuruluş oldu. 
Reklam
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, perşembe günü kuzeybatı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak. Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin, Tunceli, Şanlıurfa ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 
Reklam