Görüş Bildir
Çiftlerin Göz Rengine Göre Çocuğun Sahip Olacağı Göz Rengi İhtimalleri
Çiftlerin hamilelik süresince en merak ettikleri konulardan birisidir, doğacak çocuğun göz rengi. Muhtemel üç göz renginden birisini alacak çocuk acaba hangisine 'sahip olabilir' diyerekten hazırlanan videoda, çiftlerin göz renkleri baz alınarak doğacak çocuğun göz rengi ihtimalleri gösterildi. Tabi şunu da unutmamak lazım, çocuğun göz rengini belirleyen tek etken anne-baba göz rengi değildir, üst soyların göz renkleri de az da olsa etkilidir.
Soma'da Maden Sahibi İşçileri Suçladı: 'Güvensizdi de Niye Çalıştılar?'
301 madencinin can verdiği Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan savunmasında işçileri suçladı. Gürkan; 'Bu maden bu kadar güvensizdi de, neden o zaman bu kadar insan çalışmak istedi?' dedi. Öte yandan mahkemeden çıkan karara göre, 6 sanığın tutukluluk hallerinin devamına ve davanın 12 Nisan'a ertelenmesine karar verildi.
Cerattepe'ye Giriş Yasağı: Sadece 10 Kişiye İzin Verildi
Artvin’in Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesindeki madencilik faaliyetleriyle ilgili 'hukuki süreç sona erene kadar çalışma yapılmaması’ kararının alınmasının ardından, 2 gün geçmesine rağmen bölgeye çıkış yasağının sürmesi, Artvinlileri endişelendiriyor. Artvin Valiliği'ne başvuran Yeşil Artvin Derneği, oluşturulacak bir heyetle bölgeye çıkmak için izin istedi. Valilik 10 kişilik bir ekibe çıkış izni verdi.
Reklam
Reklam
Günlük Hayattan Örneklerle Sistemi Sorgulatan Film Mandıra Filozofu'ndan 15 Replik
etiket
Günlük hayat pratiklerimiz, değerli gördüğümüz şeyler ve içine kısılıp kaldığımız ekonomik sistemi ince ince ti'ye alan filmin ana karakteri olan Mustafa Ali, ilk kez karşımıza Çocuklar Duymasın dizisinde çıkmıştı. O dönem çok sevilen karakter üzerine ilki 2013, ikincisi 2015'te olmak üzere iki sinema filmi çekildi. Hakikaten bir yandan güldürürken bir yandan da düşündüren bir komedi filmi olması dolayısıyla özel bir yere sahiptir. Bu filmlerde geçen birkaç repliği sizin için derledik. Mandıra Filozofu, IMDb 6,8, Mandıra Filozofu İstanbul ise IMDb 5,7 puan almıştır.
Gerçekten Pes! Testis Kanserine Farkındalık Yaratmak İçin Penisine Çorap Takan Erkekler
etiket
Gerçek artık ne diyeceğimizi şaşırdık. Sosyal medyada öyle bir kampanya başladı ki görenlerin ağzını açık bırakmaması mümkün değil. Birleşik Krallık'ta başlayan bu kampanya kısa zamanda tüm dünyaya yayılmış durumda. Bu kampanyada penislerine çorap geçiren erkekler bu halde çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor. Amaç ise testis kanserine dikkat çekmek. İnsan içinden 'yahu kardeşim başka bir yöntem bulamadınız mı?' demeden geçemiyor ama sanırım bulamamışlar ki çorap geçirme yöntemini uygun görmüşler. Sözü daha fazla uzatmadan fotoğraflara geçelim. Tabii daha fazlasını isteyenler için #cockinasock ya da #cockinsock etiketlerini takip edebileceklerini belirtmeden de geçmeyelim.
Reklam
Braga Maçı Biletleri 1 Mart’ta Satışa Çıkıyor
Fenerbahçe ile Portekiz'in Braga takımları arasında 10 Mart Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şukrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçının biletlerinin satışına 1 Mart Salı günü başlanıyor.
Reklam
Salih Dursun Tişörtlerine Büyük İlgi
Trabzonspor'da, Galatasaray karşısında hakeme gösterdiği kırmızı kartla sembol olan Salih Dursun'un satışa çıkan tişörtlerine bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Satışa çıkar çıkmaz tükenme noktasına gelen tişörtler için Trabzonspor Kulübü, üretici firmadan yeni ürünler istedi.
Reklam
Super Mario Kardeşlerin Gerçek Hayattaki Sokak Parkuru Performansı
Super Mario Bros.'un daha önce parkura uyarlanmış halini izlemiştik. Şimdi o parkur versiyonun 2.si çekildi. Super Mario kardeşler Mario ve Luigi kıyafetlerini giyen Christian Russell ve Ronnie Shalvis daha önce de olduğu gibi yine ortaya güzel işler çıkararak, tüm zamanların en beğenilen oyununu sokağa taşıdılar.
Twitter Kullanıcıları Buraya: 11 Adımda Kanaat Önderi Olma Rehberi
Twitter hitap ettiği geniş kitleyle bir sosyal medya sitesinden daha fazlası. Trendleri belirleyen, gündemi değiştiren etkili bir mecra. Böyle bir mecrada bazı kullanıcılar da düşünceleriyle, görüşleriyle öne çıkıyor. Biz bunlara 'Twitter kanaat önderi' diyoruz. Eğer sen de kanaat önderi olmak istiyorsan tüm bu adımları uygula.
Reklam