Görüş Bildir
Benzine 5 Kuruş Zam
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatında ortalama 5 kuruşluk zam yaptı.
'TAK ve Benzeri Örgütleri Kınıyoruz'
Canlı bomba eylemlerini hiçbir zaman savunmadıklarını söyleyen HDP lideri Demirtaş, 'TAK ve benzeri örgütlerin topluma dönük tehditlerini de eylemlerini de kesinlikle doğru bulmuyoruz, kınadığımızı ifade ediyoruz' diye konuştu.
Çilem Doğan Davası: 'Azrail Evde Canımı Alacak Gibi Bekliyordu'
Kendisine şiddet uygulayan ve fuhuşa sürükleyen eşini öldürdüğü için cezaevinde olan Çilem Doğan’ın yargılandığı davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşma öncesi Adliye binası arkasında basın açıklaması yapan kadınlar Çilem Doğan kocasını öldürmeseydi kendisinin öldürüleceğini belirterek meşru müdafaa hükümlerinin uygulanması gerektiğini söyledi. Duruşmada konuşan Çilem Doğan 'Defalarca şikayet ettim korumadılar' dedi ve şöyle devam etti: 'Azrail evde canımı alacak gibi bekliyordu. Yaşam mücadelesi verdim.' Çilem Doğan'ın tutukluluğuna devam kararı verildi, mahkeme 8 Nisan'a ertelendi...
Reklam
Eğitimde 4+4+4 Sisteminden Vaz mı Geçiliyor?
etiket
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 18 milyon öğrenci için köklü değişikliğe hazırlandığı, eğitim sisteminin silbaştan ele alınacağı ve dört yıl önce hayata geçen 4+4+4 yerine 5+3+4 sistemine geçileceği öne sürüldü.
Erdoğan: 'Faiz Lobisi Acımasızca Emmeye Devam Ediyor'
Vakıf Katılım Bankası açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cumhurbaşkanı olarak söylemek zorundayım. Faiz sistemi adil değildir ve acımasızdır' dedi ve ekledi: 'Güçlü bir ekonomiye sahip olacaksak, önce burada sömürgeciliğin en önemli aracı olan faizi ahlaki olarak kullanmamız lazım. Faiz lobisi acımasızca emmeye devam ediyor.'
Reklam
Avrupa'nın Kralı İbrahimovic
İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, 75 dakikada bir rakip fileleri havalandırarak Avrupa'nın 5 büyük ligindeki en verimli golcü olmayı başardı.
Hayatlarında İlk Defa Drone Gören Afrikalı Çocuklar
Her çocuğun görünce hayranlık besleyeceği gibi Ugandalı çocuklar da ilk defa drone gördüklerinde acayip mutlu oldular. Teknolojiden çok uzak bir şekilde hayatlarını sürdüren bu çocukların mutluluğu tabi batılı çocuklarınkine oranla çok daha fazla oluyor.
Sen Ne Kadar Elit Bir Kadınsın?
etiket
Evet leydiler gibi büyümedik belki ama hepimizin içinde bir elitlik kırıntısı vardır. 'Elit değilim ben' diyenler de bu duruma en çok özenenlerdir. Haydi gelin ne kadar elit olduğunuza bakalım!
Reklam
Suudi Uçakları İncirlik'e Geldi
IŞİD’e karşı uluslararası koalisyonda yer alan Suudi Arabistan’ın 4 savaş uçağı, Adana’daki İncirlik Üssü’nde. Koalisyonun operasyonları ve Türkiye'nin sınır güvenliği uçuşlarında, bundan böyle Suudi uçakları da görev yapacak.
Reklam
Star, ‘Sümeyye'ye Suikast’ Haberi İçin Umut Oran'a Tazminat Ödeyecek
etiket
Star gazetesi, eski CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast planlamak üzere gazeteci Emre Uslu ile Twitter'dan görüşme yaptığı ve para aktardığı iddialarının asılsız çıkması üzerine Oran'a 10 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi. Umut Oran, 'Atılan iftiraların hesabını tek tek sormaya devam edeceğiz' dedi.
Reklam
Sizi Çocukluğunuza Götürecek: Pokemon Oyunlarının 1996'dan Günümüze Evrimi
Zaman içerisinde sürekli olarak gelişen Pokemon oyunlarının sayısı neredeyse 100'e yakın. İlk olarak 1996 yılında piyasaya çıkan Pokemon Red ve 2015'te(Videoda 2016 diye almışlar ancak piyasaya çıkış tarihi 2015) yayınlanan Pokken Tournament arasındaki uçurumu gözler önüne seren Digg videosunu izliyoruz.
Reklam