Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: '81 Düzce'den Sonra 82 Kerkük, 83 Musul Deme Hakkının Önünde Hiçbir Güç Duramayacak'

etiket Bahçeli: '81 Düzce'den Sonra 82 Kerkük, 83 Musul Deme Hakkının Önünde Hiçbir Güç Duramayacak'

Batuhan
03.10.2017 - 15:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı (KBY) Başkanı Mesud Barzani ‘bağımsızlık referandumu yanlışı’ ndan dönmezse Türkiye’nin Kuzey Irak’ı ilhak etmesi çağrısında bulundu: “81 Düzce’den hemen sonra ’82 Kerkük, 83 Musul’ deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak, 81 Düzce'den sonra, 82 Kerkük, 83 Musul deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır' ifadelerini kullandı.

"Barzani'nin inadı sürerse belasını muhakkak bulacak"

"Barzani'nin inadı sürerse belasını muhakkak bulacak"

Türk milletine parmak sallayanlar varsa o parmağını eliyle birlikte gövdesine kadar kırar hatta koparırız. Türk milletine kafa tutan varsa o kafaya balyoz gibi inecek iradeyi ispata hazırız. Yeri gelir yufka yürekli yeri gelir tunç bilekli oluruz.

Bir aşiret lideri (IKBY lideri Mesud Barzani) çıkıp haddini hududunu aşarak bağımsızlıktan bahsedebilmektedir. Bağımsızlık 16 yaşından beri hayaliymiş sonunda ölüm de olsa hazırmış. Hayal peşinde koşan Peşmerge başı kabusla tanışacak ısrar ve inadı sürerse belasını muhakkak bulacak.

'En az 5 bin ülkücü bekliyoruz, blöf yapmıyoruz'

'En az 5 bin ülkücü bekliyoruz, blöf yapmıyoruz'

En az 5 bin ülkücü Türk kentlerindeki birlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Blöf yapmıyoruz palavradan konuşmuyoruz. Bu konuda şakamızın da olmadığını altını çizerek belirtmeyi yararlı buluyorum. Türkmenlerin hakları çiğnenirken biz rahat olamayız. Kerkük elden giderken bize gece başımızı yastığa huzurla koyamayız.

'Referandum iptal edilmelidir'

'Referandum iptal edilmelidir'

Barzani derhal aklını başına almalıdır, referandumu tümden iptal etmelidir. Ülkemizin Irak ve İran'la ilişkilerini canlandırması makul ve mantıklı bir tavırdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyadan tepkiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
242
159
87
65
18
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilker Ilerler

Çocukları alalım pistten.

oktay

içinde yaşamasak komik ülke aslında.

kartacali

köpek de köpekliğinden bir haber olup kendini kurt zannediyor olabilir...