Görüş Bildir
Haberler
Afetzedelere Yardım Etmek İçin 4 Özel Uçakla Porto Riko'ya Giden Harika Kadın: Bethenny Frankel

Afetzedelere Yardım Etmek İçin 4 Özel Uçakla Porto Riko'ya Giden Harika Kadın: Bethenny Frankel

dewberry
06.10.2017 - 12:04

Gerçek bir ev hanımı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Bethenny Frankel: Eski bir talk show sunucusu ve şu an Amerika televizyonlarının en hakiki ev hanımı!

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Maria Kasırgası'nın yarattığı yıkımın ardından yollara düşen Bethenny, erzak dolu 4 özel uçakla birlikte Porto Riko'ya gitti.

"Burası adeta unutulmuş bir ada." diyor Bethenny. "İnsanlar tam 13 gündür çatılarda yaşıyor. İlk kez böyle bir manzarayla karşılaşıyorum!"

Yardım için kiralanmış uçaklar değeri 26 bin dolardan fazla olan mallarla doldurulmuştu. İçlerinde su, gıda, tıbbi destek malzemeleri, insülin, sargı bezi gibi ürünler ve hatta hediye kartları bulunuyordu.

Uçaklar iniş yaptıktan sonra yardım malzemelerinin yerel halka ulaştırılması için dağıtımına da bizzat yardımcı olmuş ünlü Reality Show yıldızı. Instagram'a yüklediği bir videoda Porto Riko'daki durumun ne kadar korkunç olduğunu kaydetti ve yardımların ne yazık ki kurbanlara tam anlamıyla ulaşmadığını da dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve bir önemli hatırlatma daha yapalım: Bethenny uçaklarla yardım götürmekle kalmamış, bir de üstüne o uçakları kanserli veya tıbbi müdahale gereken insanlarla doldurup tedavileri için Amerika'ya götürmüş!

Bethenny bu yardımı kendi cebindeki bütçeyle ve yine kendine ait B Strong adlı hayır kurumuna yapılan bağışlarla gerçekleştirmiş.

Ayrıca şunu söylemekte de fayda var: Daha geçen hafta depremzedelere yardım etmek için Meksika'ya uçmuştu bu güzel kadın.

Neredeyse bir süper kahraman değil mi? Bu örnek davranışının tüm dünyaya ilham vermesini diliyoruz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
70
14
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın