Kemerburgaz Kent Ormanı Halka Açıldı: 'İstanbul'u Yeşille Donatan Başkan Olarak Anılmak İstiyorum'
İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılışı gerçekleşti. Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'da yeşil alanların çok az olduğunu belirterek eleştirilerini sıraladı. Kılıçdaroğlu, 'Bütün hizmet, rant için değil halk için olmalı' dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise şehri yeşille donatmış bir belediye başkanı olarak anılmak istediğini ve önceliğinin bu olduğunu söyledi.
Orta Çağ Bitse de Zihniyeti Yaşıyor: Kız Çocuğuna Hamile Kaldığı İçin İşkence Gördü
Antalya'da kız çocuğuna hamile kaldığı için erkek arkadaşı İbrahim E. tarafından dövülen ve bebeği karnında ölen Gonca Sadıklı kapatıldığı evde 3 gün işkence gördü. Beyin kanaması geçiren ve başına 28 dikiş atılan genç kadın, 'Erkek çocuk istiyordu. Kız çocuğuna hamile olduğumu öğrenince şiddet başladı. Benim ve ailemin can güvenliği yok' dedi.
İstanbul'da Köpek Gezdiriciliği: Ayda 5-6 Bin Lira Kazanıyorlar
Köpek sahibi olmak hayatımıza bir çok güzellik katabiliyor. Ancak bakımları hiç de sanıldığı kadar kolay değil. Köpeklerin dışarıda vakit geçirmeleri, yürüyerek, koşup oynayarak enerji harcamaları şart. Özellikle şehir hayatı yaşayan ve yoğun iş temposuna sahip evcil köpek sahiplerinin imdadına ise köpek gezdiricileri yetişiyor. Köpekleri her gün gezdiriyor, bakımlarını yapıyor ve oyun oynuyorlar. Aylık kazançları ise 5-6 bin liraya kadar çıkabiliyor.
Genç Kadın İstismara Uğradığını Anlatıp İntihar Etti, Sanık Delil Yetersizliğinden Tahliye Oldu!
Bir çocuk annesi 19 yaşındaki Ayşenur G., amcasının oğlu Selahattin S. tarafından çocukken iki kez istismar edildiğini ve evlenince “Elimde videoların ve fotoğrafların var” tehdidiyle nitelikli cinsel istismara uğradığını açıkladıktan üç gün sonra intihar etti. “Bende telefon numarası bile yok” diyen ve delil yetersizliğinden tahliye edilen Selahattin S.’nin 3 yıl içinde Ayşenur G.’yi yüzlerce kez arayıp 1612 mesaj attığı ortaya çıktı.